1.16-A3-Golf-Focus-A180-Civic

-
-
Civic hb alırdım 182 hp başlı başına alma sebebi zaten sedanını kullanıyorum
-
Hocam ici ferah mi ? -
Evet aracın içi yayla gibi full paket aldınmı tadından yenmez ford focusu bilemiyorum ford sevmediğimden birşey diyemeceğm @temelreiss
-
Anladim hocam tesekkur ederim. -
Civic hb tartışmasız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aralarından A3, kendi tercihim sıfır Leon olurdu.
aralarından tercihim a180 veya civic olurdu ama büyük ihtimalle a180 derdim mercedes kalitesi var nede olsa amg paketini bulursamda tadından yenmez civic te japon kalitesi var ama japon arabalarına fazla sıcak gözle bakmıyorum a180 seçerdim
-
Benzer fiyata daha fazla güç, daha çok donanım sunacağı için civic. Tabii göreceli olarak tasarımı da en iyisi.
A180. Mercedes, E'den başlarcıların aksine, birkaç tane A serisi araca bindim. Benzer sınıftaki araçlara göre kalite hissiyatı başarılı hatta en iyisi diyebilirim. Çok hırpalanmamış bir tane yakalarsanız yapıştırın. Ancak dolu paket olması iyi olur, hem görünüm hem hissiyat açısından.
-
Kalbim başka şeyler söyler. Ama mantığım, düz vites olacaksa Golf diyor.
İkamet ettiğiniz yerde kapalı garajınız yoksa Mercedes'in, BMW'nin, Audi'nin düşmanı çoktur. Yanından geçerken takar tornavidayı çizer.
VW fanlarının aksine Golf'te öyle ben pahalıyım, kaliteyim, asilim havası yok. Bildiğin halk arabası tipi işte. Şehir magandasının gözüne dahi batmaz.
Bir de olayın bakım, yedek parça olayı var. Milletçe alımdan ziyade, idame masraflarına odaklandığımız için, ikinci el satarken bu masrafların daha az olduğu algısı oluşturmuş Golf, daha hızlı gider.
Ama otomatik olacaksa DSG'den koşarak kaçarım. DSG'nin kardeşi PowerShift faciasından Ford çok çabuk kurtuldu. Yeni 8 ileri tam otomatik şanzımanlı Focus bu şartlarda listenin başına oturur.
-
hondayı oldum olası sevmemişimdir
ben a180 tercih ederdim ayrı bi sempatim var ona
1.16 dar araba
a3 konfor olarak iyi
ford a da pek içim sinmiyor
-
Focus ve civic premium olmadığı için ve ayrıca civicte bedbaht tasarım, kaporta ve boya sorunları için direk elerdim.
1 serisi çok dar oda gitti,
A3 ön göğüsü hiç hoşuma gitmiyor.
A180 dar ve basık,
Geriye kalpten kalbe giden Golf kalıyor, kalite, işlevsellik, fonksiyonellik ve verimlilik abidesi, geniş iç hacmiyle segmentinin yalnızca banisi değil aynı zamanda yarım asırdır da lideri ve referansı.
focusu ford olmasından dolayı kapıma koymam. araba işine heves olarak bakıyorsanız hangisini seviyorsanız o nu tavsiye ederim. ama tr şartlarında arabaya ulaşım aracı olarak bakıyorsanız, ergonomi, yakıt, f/p, sorunsuzluk ve ikinci el piyasası olarak baktığımda civic eco öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz-siyah -- 2 Şubat 2021; 0:6:23 > -
1.16i o saydıklarının arasında hepsinden kat kat daha iyi araba
sportline donanım bulursanız hele tadından yenmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.Kalbim başka şeyler söyler. Ama mantığım, düz vites olacaksa Golf diyor.
İkamet ettiğiniz yerde kapalı garajınız yoksa Mercedes'in, BMW'nin, Audi'nin düşmanı çoktur. Yanından geçerken takar tornavidayı çizer.
VW fanlarının aksine Golf'te öyle ben pahalıyım, kaliteyim, asilim havası yok. Bildiğin halk arabası tipi işte. Şehir magandasının gözüne dahi batmaz.
Bir de olayın bakım, yedek parça olayı var. Milletçe alımdan ziyade, idame masraflarına odaklandığımız için, ikinci el satarken bu masrafların daha az olduğu algısı oluşturmuş Golf, daha hızlı gider.
Ama otomatik olacaksa DSG'den koşarak kaçarım. DSG'nin kardeşi PowerShift faciasından Ford çok çabuk kurtuldu. Yeni 8 ileri tam otomatik şanzımanlı Focus bu şartlarda listenin başına oturur.
focus nasıl listenin başı oluyor? golf 7 de golf 8 de karşılaştırmalı testlerde focus, a serisi, 1 serisi, a3 vs.. c sınıfı tüm otomobillerin önünde birinci oldu. internette hemen bir aratında bu bulunuyor, burada sadece üç araç karşılaştırılmış:
https://www.autoexpress.co.uk/mercedes/a-class/103911/mercedes-a-class-vs-volkswagen-golf-vs-audi-a3
alman dergileri, ingiliz dergileri, hepsi golf diyor. 1 serisi , a serisi , a3 tamam malzeme kalitesi bunlarda daha iyi ama ergonomi olarak hacim olarak golf'ün gerisinde üçü de. konfor olmadıktan sonra napayım ben afili kokpiti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pikelenjelohondayı oldum olası sevmemişimdir
ben a180 tercih ederdim ayrı bi sempatim var ona
1.16 dar araba
a3 konfor olarak iyi
ford a da pek içim sinmiyor
senin içinin sinmemesi yeterli, arkadaş çıkarsın listeden hemen.
-
a3'te hangi konfor var? Konfor deyince ne anlıyorsunuz?
-
Honda sağlam ama konfor olarak zayıf kalıyor bence. Arkadaşımda ceed var adamın arabası çok daha konforlu güya civicten daha düşük sınıfta ama sağlamlıktan başka bişi sunmuyor japonlar -
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisfocus nasıl listenin başı oluyor? golf 7 de golf 8 de karşılaştırmalı testlerde focus, a serisi, 1 serisi, a3 vs.. c sınıfı tüm otomobillerin önünde birinci oldu. internette hemen bir aratında bu bulunuyor, burada sadece üç araç karşılaştırılmış:
https://www.autoexpress.co.uk/mercedes/a-class/103911/mercedes-a-class-vs-volkswagen-golf-vs-audi-a3
alman dergileri, ingiliz dergileri, hepsi golf diyor. 1 serisi , a serisi , a3 tamam malzeme kalitesi bunlarda daha iyi ama ergonomi olarak hacim olarak golf'ün gerisinde üçü de. konfor olmadıktan sonra napayım ben afili kokpiti.
Alıntıları GösterSanıyorum son paragrafı okumamışsın veya okuduysan da anlamamışsın.
Manuel olacaksa her türlü Golf'ü tercih ederim.
Ama otomatik olacaksa, yanına bile uğramam.
Üreticiler çift kavrama faciasından dönüyor. VW, inatla buna devam ediyor. Dizel'de de aynı kafa, yanlışı rüşvetle, değerlerle oynayarak sürdürmüştü. Tüketici hakkı devletçe korunan ülkelerde 2 sene de şanzıman dağılmaya başlayıp araç sahiplerinden uçuk ücretler talep edersen, senin canına okurlar.
Ama burası Türkiye. O uçuk ücretlerin KDV'sini almak Tüketici Dostu!!!!! zihniyet için vatandaşının cebinden çok daha değerli. Unutmadan Doğuş'un sahip olduğu TV kanalında yandaşlık diz boyu. O nedenle VW ülkemizde istediği gibi at koşturuyor.
Benzer içerikler
- istanbuldan bursaya nasıl gidilir
- sarı dişli içinde ünlem işareti
- oto cam filmi uygulama fiyatları
- clio 4 hararet göstergesi
- blueefficiency nedir
- elektrikli araç batarya fiyatları
- seres araba hangi ülkenin
- skoda enyaq
- byd 2025 modelleri
- araç muayene
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X