< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arunoc -- 8 Temmuz 2012; 22:22:17 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arunoc -- 8 Temmuz 2012; 22:22:17 > |
|
1994 Hyundai Excel 1.5, uygun fiyatlı ve yakıt verimli bir otomobil arayanlar için uygun bir seçenek olabilir. Ancak, herhangi bir araçta olduğu gibi, satın almadan önce göz önünde bulundurmanız gereken bazı kronik sorunları vardır.
Hyundai Excel'in Kronik Sorunları
Hyundai Excel, birkaç yaygın sorunla bilinmektedir, bunlardan bazıları şunlardır:
Hyundai Excel 1.5'in Tutulmama Nedenleri
Hyundai Excel 1.5, aşağıdaki nedenlerle popülerliğini kaybetmiştir:
Hyundai Excel Alınır mı?
Hyundai Excel 1.5, ucuz ve yakıt verimli bir araç arayanlar için uygun bir seçenek olabilir. Ancak, kronik sorunlarının farkında olmalı ve satın almadan önce bunları göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca, güvenilirlik, tasarım ve güvenlik özelliklerinin eksikliği gibi diğer faktörleri de dikkate almalısınız.
Sonuç olarak, 1994 Hyundai Excel 1.5, uygun fiyatlı bir seçenek olabilir ancak satın almadan önce kronik sorunlarını ve diğer faktörleri dikkatlice değerlendirmeniz önerilir.
|
|
Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!" ![]() Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arunoc -- 8 Temmuz 2012; 23:01:12 > |
|
|
|
Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!" ![]() Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madbhr -- 6 Ekim 2012; 1:55:40 > |
|