Şimdi Ara

1.1.3 ten geri dönemiyorum bıktım deli etti beni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda olduğu gibi yapıyorum herşeyi ama olmuyor.cihazım normal sim kullanıyor.01124500 ..... ve normal unlock.
    1.1.1 restore ediyorum *#307# yapıyorum menu açılıyor.sourcese i.unlock.no/test ekliyorum sadece unlocking tools geliyor ama içinde sadece1.1.3 jailbreak var.Bu nasıl iştirya bir bilen varmı?

• bunu bir bilen yokmu arkadaşlar.kaldım oylece
  • Panik yapmayin. Su anda about sayfasinda ne yaziyor version ve baseband numaralari?
  • :) versiyon 1.1.1 modem firmware 04.03.13g hala 1.1.3 te indiremiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erca.gsm.mobile

:) versiyon 1.1.1 modem firmware 04.03.13g hala 1.1.3 te indiremiyorum.

Siz buyuk bir hata yapmissiniz ama. iTunes dan resore etmissiniz anlasilan.
    Baksaniza modem 4.3.13 olmus.
    Cok uzgunum ama bunun downgrade edilme olasiligi yok su an icin. (1.1.4 u beklemeniz gerekecek.)
    Ama telefon haric kullanabilirsiniz.
  • afedersiniz forumdan bu konulardaki ustadlığınızı bılıyorum ama genede sormak istedim.orjınal 1.1.1 update edilenler geri donmuyormu
    ,
    http://forum.donanimhaber.com/m_20453056/tm.htm

buradaki link neyi ifade edior anlayamadım doğrusu
  • Eger bootloader iniz 3.9 ise evet 4.6 ise hayir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu öğrenmeenın bir yolu varmı yada şu forumda geçen içini açıp bootloaderi düşürme falan işe yarıyormu
  • arkadaşım olinkde senin aradıgın ordaki işlemleri yaparsan olur sadece değişen i.unlock.no olarak ekle dewam edebilirsin ordan baseband downgrader ı bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: erca.gsm.mobile

bunu öğrenmeenın bir yolu varmı yada şu forumda geçen içini açıp bootloaderi düşürme falan işe yarıyormu

bbupdater -v komutu ile ogrenirsiniz bootloader versionu.
    Isterseniz seri numarasinin ilk 5 hanesini buraya yazin, asagi yukari belli olur.
  • seri 7R727
    Bu komutu term vt100 denmi gireceğim
  • Ok.
    Sanslisiniz sizin bootloader 3.9.
    Yani geri donusunuz var.
    Kilavuzlar var forumda.
    Size uygun kilavuz BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xman958 -- 29 Ocak 2008; 1:31:20 >
  • i.unlock.no yu ekle bsd subsystem i kur sonra baseband downgrader i kur sonra 1.1.1 restore at sonra gene *#307# yap sonra anysim ile kır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.