1.1.1 iphone ununuzu 1.1.3 e cikardiysaniz asagidaki adimlari uygulayarak 20 dk. da makinanizi eski haline getirebilirsiniz. Yontem bizzat denenmistir ve garantilidir.
1) Shift e basarak Itunes'tan Restore a girin ve onceden indirdiginiz 1.1.1 paketini secerek telefona 1.1.1 yukleyin. 1.5) Ibrick ile restart edin (ekran kirmizi olmali) 2) *#307# ile Jailbreak yapin 3) Installer in sourcelarina "i.unlock.no/test" i ekleyin. 4) BSD Subsystem i kurun 5) Baseband Downgrader' i kurun 6) Itunes tan 1. adimda ki gibi tekrar 1.1.1 atin 7) *#307# ile jailbreak yapin 8) Anysim' i kurun 1.1.1 icin olani
Isleme baslamadan once modem versiyonu 04.03.13_G idi su anda 04.01.13_G
bilgi verdiğin için teşekkürler.
1.1.3 ün zararı nedir?
kardes allah razı olsun ,sen olmasan gunlerce ugrasacaktım..... super bir islem yazmıssın.... parasız hallettik sayende... tesekkurler
sift+restore ordan 1.1.1 i seçip yükle diyorum hata veriyor iblickr ı çalıştırıp *#307# yapiorum accept+hold+decline dan sonra aktive ekranına dönüyor buraya kadar yanlışım nerede yada hatası nerede?
arkadaşlar hatta restore ların hiç1 i çalışmıyor hepsinde hata weriyor napacam mahfoldum gitti bnm iphone lütfen yardım edin neolur
yokmu yardım etmek isteyen?hiç1 işlem kabul etmiyor telefon
arkadaşlar neolur biri yardım etsin lütfen kafayı yiycem bu forumdaki her işlemi yaptım nafile lütfen yardım edin bana
quote:
Orjinalden alıntı: elifmus
sift+restore ordan 1.1.1 i seçip yükle diyorum hata veriyor iblickr ı çalıştırıp *#307# yapiorum accept+hold+decline dan sonra aktive ekranına dönüyor buraya kadar yanlışım nerede yada hatası nerede?
hata yok oraya kadar ama oradan sonrası için devam etmen gerekli işlemleri yapmıyor olabilirsin
ve ayrıca bu işlem 1.1.1 için sen hangi versiyonda deniyorsun bu işlemi o ayrı:)
sanırım arada bikaç basamak atlıyor olmalısın yada basamağı yanlış apıyorsun ..
çalışmaya devam :)
kardeş tamamen anlattıgın gbi oluyor ama jailbreak yapınca enson basamaktan sonra telefon özelliğini kullanabilmeliyim ama olmuyor aynı slide for emergency bölümüne takılıp kalıyorum ?
kardeş tek 1 fark war ben 1.1.1 den deil 1.1.2 den yükselttim telefonu bu yüzden olabilirmi?ben 1.1.2. kullanıyordum yani ve normal sim card ile
valla bendede aynı dert var şuanda, yanlışlıkla 1.1.3 yüklendi, şimdi geriye dönülmüyor, baseband repair yapmıyor....
acaba nerede hata yapıyoruz, varmı daha detay görebilen, yardımcı olabilecek....
Bi arkadaştan duydum yeni versiyonda sim kart yeri gömülümü ne olucakmıs simlock olmaması icin 1.1.3 ler kırılmıcak falan dedi doğruluk payı varmı bilenler yardımcı olabilirmi?
Zeybekler@hotmail.com ekleyin yardım ediiim!!!
Arkadaşlar unutmadan itunes 7.6 olmayacak olmuyor 7.5 olması gerekiyor
arkadaşlar ben farklı 1 yol izleyerek yaptım gene işlem aynı ama başında bkaç oynama war ama sonunda zafer benm oldu
1)telefonu dfu moduna alın 2)iblickr ı açıp begin downgrade to firmware 1.0.2 tıklayın (ekran bembeyaz olcak) iblickr ı kapamayın 3)itunes u açın ituneshelper ı kapayın sihft e basarak 1.0.2 yükleyin 4)iblickr i kapatıp açın boot the phone deyin bekleyin tel aktive ekranına dönene kadar 5)dfu moduna alın telefonu tekrar 6) Shift e basarak Itunes'tan Restore a girin ve onceden indirdiginiz 1.1.1 paketini secerek telefona 1.1.1 yukleyin. 7) Ibrick ile restart edin (ekran kirmizi olmali) 8) *#307# ile Jailbreak yapin (jailbreak son aşamadan sonra telfon aktive ekranına dönünce telfon kapanıp tekrar açılana kadar dokunmayın telefona) 9) Installer in sourcelarina "i.unlock.no/test" i ekleyin. 10) BSD Subsystem i kurun 11) Baseband Downgrader' i kurun 12) Itunes tan 1. adimda ki gibi tekrar 1.1.1 atin 13) *#307# ile jailbreak yapin 14) Anysim' i kurun 1.1.1 icin olani 15)sonra anysimden aktive edin
hayırlı(geçmiş) olsun arkadaşlar telefon kullanıma hazırdır.(ben 1.1.2 den 1.1.3 e yükselttiğim için bunu takip ettim çünkü itunes 1.1.1 e restore yapmamı engelliyordu)
Ayrıca iPHONiST arkadaşımıza tekrardan teşekkür edelim çabaları için
Bootloader 4.6 ise bu islemi yapamazsiniz, sadece 1.1.1 lerde ve 1.1.1 lerden 1.1.2 ye upgrade edilen iphonelarda yapabilirsiniz. 1.1.2 ve 4.6 varsa yapilamaz ve beklenmesi gerekecek.