Şimdi Ara

1.1.3 için Operatör Logosu eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun arayışlar sonucunda çözüme ulaştım :) sizlerle paylaşayım dedim.

1. winscp ile telefona bağlanıp /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/carrier.plist dosyasını pc'ye kaydedin.

2. Bilgisayarınızda bulunan not defteri ile bu dosyayı açın.

3. <string>t-mobile</string> kısmını bulup t-mobile yazısını TRTURKCELL ile değiştirin , yani <string>TRTURKCELL</string> olsun. Daha sonra not defterini kapatın(kapatırken kaydedilsinmi diye sorduğunda kaydet deyin. Kaydettiğiniz carrier.plist dosyasını tekrar /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/ 'ın içine atın ve var olan dosya ile değiştirin.

4. Linkteki iki adet png dosyasını System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/ içine atıp. (yalnız bunları yapmadan önce dosyaların yedeklerini alın,ne olur ne olmaz)

http://rapid-share.com/files/93678563/turkcell_logo.rar.html

5. Telefonu kapatıp açtığınızda turkcell logosu ekranınızda olacaktır

Arkadaşlar ben kendim yaptım ve oldu. Dediğim gibi ben paylaştım,isteyen denesin istemeyen sadece okusun öğrensin :) , sonra beni suçlamayın telefonum kapandı açılmıyor ne yapıcam vs gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 21 Şubat 2008; 16:57:06 >

• üstadım carrier.plist içindeki stringi bulamadım :)
    başka bi bilgi
  • Tesekkurler bende 1.1.3 kullanicisiyim denedim oldu bu arada degistirmis oldgumuz carrier.plist i geri atmayi unutmayin :)
  • dostum selam bendede strıng yazısı yok yazı aynen söyle

bplist00Ü

TapnsWShowTTY_ShowCallForwarding_voicemail_context[CarrierName_ShowCallForwarded^ShowDialAssist\SupportsNITZ_VisualVoicemailServiceName_AllowEDGEEditing_IntlDataRoamingSwitch_StatusBarImages¢ÓXpasswordXusernameSapnPÓ WCarrier  TACDS ¦',16;Ô !"#$&_FullScreenOpaqueImage_AllowPrefixMatching\DefaultImage_FSO_CARRIER_VODAFONE.pngXvodafone_Default_CARRIER_VODAFONE.pngÔ !"()+_FSO_CARRIER_TMOBILE.pngXt-mobile _Default_CARRIER_TMOBILE.pngÔ !"-.0_FSO_CARRIER_O2-UK.pngUO2-UK_Default_CARRIER_O2-UK.pngÔ !"235_FSO_CARRIER_Orange F.pngWOrangeF_Default_CARRIER_Orange F.pngÔ !"78:_FSO_CARRIER_ATT.pngTat&t_Default_CARRIER_ATT.pngÔ !"<=?_FSO_CARRIER_CINGULAR.pngXcingular_Default_CARRIER_CINGULAR.png  ! & . C W c w † “ ° Ã Û í ğ ÷  
    !"#$)*+2;Siv‘š›ºÃİæç&,-IRmuv•ž´¹ºÔİø  @ !

• carrier.plist de upload ederseniz hoş olur kanımca :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OwaR -- 21 Şubat 2008; 17:09:47 >
  • Carrier dosyasınıda upload ettim ;http://rapid-share.com/files/93699126/carrier.rar.html
  • şimdide T-Mobile Yazio :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dosyalari tmobile klasörü içine attım gayet güzel oldu :)
  • Denedim çalışıyor.Çok sağol
  • ben de denedim, calisiyor. emegine saglik
  • bende bulamadım yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: OwaR

üstadım carrier.plist içindeki stringi bulamadım :)
    başka bi bilgi
  • arkadaşlar teker teker dosyalarla uğraşmak istemiyorsanız :
    linkteki dosyayı zipten çıkarın şekilde göründüğü gibi çıkan klasörü iPhoneBrowser'da görünen yere sürükleyin işlem bitince telefonu açıp kapatın...logo hazır...
    http://rapidshare.com/files/93773174/System.zip.html

not: mw@ruw@ri arkadaşın anlatımından yararlanarak hazırladım. Teşekkür ederiz

1.1.3 için Operatör Logosu eklemek

• güzel çalışma. emeği geçenlere teşekkürler ben de hallettim. değişik logolar varsa paylaşalım bu biraz küçük gibi geldi bana :)
  • runoff arkadaşın dediği gibi yaptım ama hala aynı logo felan yok bir kontrol etseniz
  • telefonu açıp kapadıysan olması lazım bide bu 1.1.3 için geçerli
  • peki orjinal haline döndürmek istediğimizde ne yapmamız gerek?? yani şu kayan şekilde TR TURKCELL yazıp sonra TR... kalan haline??
  • Evet arkadaşlar buyurun aşşağıdaki linkten 33 çift logo ekliyorum dilediğinizi seçin yukarıda anlatılan yönergeler ile cihazınıza yerleşririn seç beyen koy kullann

http://rapidshare.com/files/94924151/LOGOLAR.rar.html

• 1.0.2 ıcınde gecerlı olurmu bu yontem acaba bı yerlerde vardı ama bulamadım :D....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsyagtu

peki orjinal haline döndürmek istediğimizde ne yapmamız gerek?? yani şu kayan şekilde TR TURKCELL yazıp sonra TR... kalan haline??

evet arkadaşlar bu sorunun cevabı da önemli. bilen arkadaşların yardımını bekliyoruz.
  • 3.madde değiştirdiğimiz TRTURKCELL yazısının yerine tekrardan t-mobile yazarsanız düzelir büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.