Şimdi Ara

1.1.3 için Operatör Logosu eklemek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: yasinnn

1.1.4 te çalışmaz mı bunlar?
    ya da çalışanı yok mudur?

114 te çalışıyor denedim ben.
  • Error
    Şebeke Logoları sadece 113'tw çalışır

uyarısı verdi bende.
    var mı başka bir yöntemi

quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

quote:

• quote:

Error

uyarısı verdi bende.
    var mı başka bir yöntemi

quote:

quote:

Eğer ki 1.1.4 Compatibility patch programını yüklerseniz 113 te çalışan her programı çalıştırabilrsiniz.Şebeke logoları dahil..Source:http//repo.ispazio.net
  • quote:

Eğer ki 1.1.4 Compatibility patch programını yüklerseniz 113 te çalışan her programı çalıştırabilrsiniz.Şebeke logoları dahil..Source:http//repo.ispazio.net

biraz önce denedim.. çalışıyor hatta sonrasında bu patch i kaldırsanız bile logo halen çalışıyorr.. enteresan.. :)[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimenda -- 3 Mart 2008; 21:13:17 >
  • Niffob kardeşimizin source unden yükledim ve şu anda sorunsuz gösteriyor operatör logosunu. Teşekkürler
  • Bu şebeke logosunu sadece görsellik için mi yoksa şu bi ara bahsedilen kayan TR Turkcell yazısı yüzünden home tüşüna basıldığında ana ekranın saliselik de olsa gecikerek gelmesi sorunu için mi yüklüyorsunuz...?
  • arkadaşlar ve özellikle niffob kardeşim dünden beri benim turkcell logosu durup dururken eski kayan haline dönüyor kapayıp açınca düzeliyor. senin logonu 1aydır kullanıyorum ilk kez böyle bişey oldu neden olabilir acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsyagtu

arkadaşlar ve özellikle niffob kardeşim dünden beri benim turkcell logosu durup dururken eski kayan haline dönüyor kapayıp açınca düzeliyor. senin logonu 1aydır kullanıyorum ilk kez böyle bişey oldu neden olabilir acaba??

harfi harfine bana da aynısı oldu
  • sanırım niffob arkadaşımız bir güncelleme yapıyor olabilir sourcesi eklediğimizde şebeke logoları çıkmıyo dolayısı ile yğklenemiyor niffob arkadaşımız bu soruna en kısa sürede cvp vereceğine inanıyorum
  • niffoba sonsuz teşekkürler 1.1.4 kullanıcıları için yazdığı çözüm için de apple_store kardeşime teşekkür ederim. dediğin source ları ekledim. yukarıda yazlıdığı gibi türkçe iphone uygulamasının içinde yok. Şebeke logolarını hangi başlık altında bulabilir teşekkürler.
    quote:

quote:

Error

uyarısı verdi bende.
    var mı başka bir yöntemi

quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.