Bildirim
1.000 TL Maaş Bordroysuyla 5.000 TL Kefilsiz Kredi Çekebilir miyim ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Evet çekersin.Sonucu merak ettim,5.000 tl yi geri faiziyle beraber toplam ne kadar ödeyeceksin ? Krediyi çektikten sonra yazarsan sevinirim.
Ben garanti bankasından 4 yıl vade ile 2.800tl çektim,faiziyle beraber geri ödemesi 3.600 tl,aylık 79 tl ödüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 18 Nisan 2011; 7:52:17 > -
Pttden cekersin hem sartlari daha uygun -
Bunu hesaplamak için bankaların özel bölümleri var internette. Bireysel İhtiyaç Kredisi adı altında çekerseniz :
Mesela garanti bankası için :
http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/bireysel_destek_kredisi/guncel_kampanyalar/100e_5000kredi.page?gbid1=73941 -
ben 10.000tl cektim geri ödemesi 10.576
1yil vade iş bankası -
En iyisi vakıf bank kardeşim, 5.000 Tl çektim 5.400 olarak ödeyeceğim dosya masrafı da yoktu Devlet memuruysan kefile gerek yok özeldeysen kefil isteyebilirler tam emin değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 18 Nisan 2011; 9:19:23 > -
Eğerki takibin veya takanağın yoksa mutlaka verirler. -
quote:
Orijinalden alıntı: phenomll
ben 10.000tl cektim geri ödemesi 10.576
1yil vade iş bankası
en uygun bu heralde. ne zaman çektiniz tam olarak? dosya masrafı, sigorta falan başka masraflar oldu mu? -
Elbette verirler. 10000 tl çekenide biliyorum. Finanasbank ı tavsiye ederim sıkıntı çıkarmıyorlar -
çalıştığın yer önemli 1,000 tl' lik maaşla 32000 tl bile çekersin kefilsiz -
İyi hoşta arkadşalar ben 10 ay vade yapmak istiyorum onu yapamaz mıyız acaba bankalar 50 ay falan diyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X