Şimdi Ara

1.000 TL Maaş Bordroysuyla 5.000 TL Kefilsiz Kredi Çekebilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 5.000 TL kredi çekmek istiyorum bugün bankaya gidicem fakat yinede sizlere bir danışayım dedim...
    1.000 YTL Maaş Bordroysuyla 5.000 TL Kefilsiz Kredi Çekebilir miyim acaba ? Kefil göstermek istemiyorum kimseyi, birde 12 ay gibi bölersek ne kadar faiz koyarlar acaba

• Evet çekersin.Sonucu merak ettim,5.000 tl yi geri faiziyle beraber toplam ne kadar ödeyeceksin ? Krediyi çektikten sonra yazarsan sevinirim.

Ben garanti bankasından 4 yıl vade ile 2.800tl çektim,faiziyle beraber geri ödemesi 3.600 tl,aylık 79 tl ödüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 18 Nisan 2011; 7:52:17 >
  • Pttden cekersin hem sartlari daha uygun
  • Bunu hesaplamak için bankaların özel bölümleri var internette. Bireysel İhtiyaç Kredisi adı altında çekerseniz :

Mesela garanti bankası için :

http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/bireysel_destek_kredisi/guncel_kampanyalar/100e_5000kredi.page?gbid1=73941
  • ben 10.000tl cektim geri ödemesi 10.576

1yil vade iş bankası
  • En iyisi vakıf bank kardeşim, 5.000 Tl çektim 5.400 olarak ödeyeceğim dosya masrafı da yoktu Devlet memuruysan kefile gerek yok özeldeysen kefil isteyebilirler tam emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 18 Nisan 2011; 9:19:23 >
  • Eğerki takibin veya takanağın yoksa mutlaka verirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aylık 80 bin TL maaş.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

ben 10.000tl cektim geri ödemesi 10.576

1yil vade iş bankası

en uygun bu heralde. ne zaman çektiniz tam olarak? dosya masrafı, sigorta falan başka masraflar oldu mu?
  • Elbette verirler. 10000 tl çekenide biliyorum. Finanasbank ı tavsiye ederim sıkıntı çıkarmıyorlar
  • çalıştığın yer önemli 1,000 tl' lik maaşla 32000 tl bile çekersin kefilsiz
  • İyi hoşta arkadşalar ben 10 ay vade yapmak istiyorum onu yapamaz mıyız acaba bankalar 50 ay falan diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.