|
Yaptığınız bu haksız zam nedeniyle turknet üyeliğimi sonlandırmaya karar verdim. |
|

1 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
Yaptığınız bu haksız zam nedeniyle turknet üyeliğimi sonlandırmaya karar verdim. |
|
Az önce arkadaşla Türknete zam gelmiş diye konuşuyorduk, onun evde 35mbs vdls var aldığı hız 25 civarı bende fiber var 100 sabit geliyor birde hiç görmediğimiz 1000 mbs kullananlar varmış hepimiz aynı fiyat pek adil değil gibi.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 5 Temmuz 2024; 20:11:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
adsl/vdsl kullanan mümkün ise almasın. Arıza oluşumunda Telekomu aşabilen bir firma değil. Telekomun borusu nasıl öterse bunlardan öyle ses çıkıyor. 3 Ay hız sorunumu çözemediler 5mbit hızla geçindirdiler. |
|
Ben de 2016 dan beri kullandığım Turknet hizmetimi iptal etme kararı aldım, TurkTelekom a tepki olarak almıştım, bu sefer de Turknetin zamlara tepki olarak başka operatöre geçeceğim, gerçekten bu sefer abarttılar, koyun olmayın , iptal ederek siz de tepki gösterin. |
|
|
|
http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/internet/domashen-internet https://www.vodafone.ro/serviciifixe/client-nou Kıyaslayaca hiçbir ülke yok bu bir soyğunhttps://www.starnet.md/ro/services/internet
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
gigafiber artık heryerde olsun |
|
hocam merak ediyorum 2021 de dediniz ki kocaeli gebze 11 mahalle yapılacak hatta gebze belediyesi ile de prokol imzaladınız aradan 3 sene gecti sadece 3 mahalleyi yapıp kayboldunuz ortalıktan cem beyin gigafiber için 2024 yılı için 1 milyon abone hedefi vardı ancak 221 bin mi ne aboneniz varmış şimdi soruyorum bir işi yarım bırakarak nasıl 1 milyon hedefine ulaşmayı düşünüyorsunuz neden gebzedeki çalışmaları durdurdunuz? |
|
|
Gigafiber konusunda Türknet eleştirilebilir ama biraz fazla abartılıyor gibi. Diğer alternatif firmalar neden bulundukları ilde kendi fiber altyapıları için yatırım yapmıyor. İli geçtim ilçe bazlı bile yok. İçlerinde abone sayısı 20 bin hatta 100 bin üstü olan var. Misal bazı firmalar yapıyor. Atlantisnet Turbonet Eminnet Köyceğiznet Speednet Netmax Giganet Linyitnet |
|
hocam 2021 yılında gebze belediyesi ile prokol imzaladıklarında benım adresımde 6-8 hafta içinde gigafiber gelecek gözüküyordu kendi sitelerinden cıkan sonuctu bu yıl olacak 2025 simdi adresimi sorguladıgımda gigafiber alt yapınız bulunmuyor cıkıyor 6-8 haftada kayboldu yani şimdi ben elestirmiyimde napim hocam madem getirmeyeceklerdi niye 6-8 hafta yazısını cıkardılar adamlara soruyoruz neden gebzedeki çalışmaları durdurdunuz diye cevap vermiyorlar sebebini |
|