Şimdi Ara

1,000,000 Küsür Sp <--- içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görünce draw oldum Legit kasmanın faydaları sanırım :D

1,000,000 Küsür Sp <--- içerde

• GüzeLmiş SÜper Kasmıs 110 Lwl kadr yetr bu sp
  • nasıl becermiş bunu
  • görmüyonmu arkadaslarını 70+ en az .yada diger charları ne malum dimi
  • çok iLginç

ps oLabiLirmi acaba

+72 iki çar var orda 2 çar aynı anda onu kassa da 1m sp ne demek yauw !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P[r]ophe[e]cy -- 22 Ocak 2008; 23:52:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre3458

nasıl becermiş bunu

with photoshop learning CD's
  • ss i koyanın yorumu..

quote:

I edited pic because i dont want pm spam,btw im from Troy server and people who have played for a long time will know who i am :D:D

bazı arkadaslara kopucam simdi.ama acmıcam azımı
  • 9 lu farm , sp ticket , gelen sp ye bakın gerçek gibi duruyo

ordaki 4 benim kafamı karıştırdı sanki sonradan eklenmiş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireBraker -- 22 Ocak 2008; 23:58:39 >
  • Arkadaşlar abartılcak bişi yok bu olayda. Günde 20-30 K ya yakın kasılabiliyor onglarda. 2 bilgisayarım olsaydı kesinlikle 500K dan aşağı olmucak şekilde bi eu char kasardım..

Resim mümkün. PS yok resimde. En mantıklısıda zaten budur
  • sadece bir hayâl
  • ewt pfarm sayesinde yapılması mümkün...
    ama 1-29 lvl arasını 9 farkla kasan biri 44k sp topluyor bu adamın sürekli 26 lvlde kalmak için günde kaç posta öldüğünü merak ediyorum, okadar ölmek sp kasmaktan daha zor gelir insana^^

@murderuo

"Görünce draw oldum" bu nedir yaa???
    "oha falan oldum" gibi birşeymi.
    ingilizce yazacan bari tamamını ing. yazsaydın, türkçeyi hiç katmasaydın araya...

Edit: aynı taktikle mai_mai nin charına 400-500k sp kasmayı planlıyoruz aynı lvlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyone -- 23 Ocak 2008; 0:21:08 >
  • 70+ bir nuker char, 22-24 lvl arasi bir char ve auto share party..kesilecek yaratik ong'lar..
    sp ticket ve premium ayni anda acilir.
    1 ayda yaklasik 350-400k sp cok rahatlikla kasilir.
    ha bu elle mi kasilir? onu da ben soylemiyim
    yeni sistem share party ile bu sekilde cok guzel sp farm yapilir..sonra o sp'yi harca harcayabilirsen :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

ewt pfarm sayesinde yapılması mümkün...
    ama 1-29 lvl arasını 9 farkla kasan biri 44k sp topluyor bu adamın sürekli 26 lvlde kalmak için günde kaç posta öldüğünü merak ediyorum, okadar ölmek sp kasmaktan daha zor gelir insana^^

@murderuo

"Görünce draw oldum" bu nedir yaa???
    "oha falan oldum" gibi birşeymi.
    ingilizce yazacan bari tamamını ing. yazsaydın, türkçeyi hiç katmasaydın araya...

Edit: aynı taktikle mai_mai nin charına 400-500k sp kasmayı planlıyoruz aynı lvlerde.

ya draw lafını benim arkadsım soylemişti.mallastım gibisinden bi anlamı var.yani tamamiyle 2 miz arasında

@fever

hacı ben gelince benide kastırcanız mı neptunede ??!?!

bende 50-60 k sp isterim en az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 23 Ocak 2008; 0:27:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

@fever

bilader sen daha hala gelmezsen bu servera degil sana 50k sp kasmak, ayni partiye bile almam..
    geleceksen gel, serverdan cikip gitcez neredeyse..
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

@fever

bilader sen daha hala gelmezsen bu servera degil sana 50k sp kasmak, ayni partiye bile almam..
    geleceksen gel, serverdan cikip gitcez neredeyse..

feversea oyundaki adın ne bende neptundeyim şu an kasıyorum ismini söle konuşalım
  • allahım yaa yaw hacı para vardamı gelmioz az sık dişini 5-6 gün kaldı aylıga işte. su charda bi gitse bişey istemicem o zman ii ce rahatlıcam
  • sungsunglarda cok guzel farm yapılıo 400k sp yı 1 ayda rahat kasabılrsın 80 charn warsa
  • ya bence olamaz be sonucta adam 71 den 80ne kadar sp kağıdı ile farm yapsa bile bu kadar toplayamaz inanmam için görmem lazım
  • gayet açık. PHOTOSHOP. 26 lvl e kadar hiç mastery vermeseniz bile o kadar sp kasılmaz. ayrıca dikkatli baksanız düzenlemeler göze çarpıo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

gayet açık. PHOTOSHOP. 26 lvl e kadar hiç mastery vermeseniz bile o kadar sp kasılmaz. ayrıca dikkatli baksanız düzenlemeler göze çarpıo.

2 - 2,5 ayda yapılması mümkün...
    tabi işi bilenin yapacağı birşey senin gibi oyundan azcık bile anlamayıp bilmediği konularda sallayan kişilerin yapabilecekleri bir şey değil...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.