Bildirim
1.0 Polo Trendline mı 1.3 Cdti Corsa mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Farklı önerilere açıksanız. Peugeot 208 VTİ Active. Her ikisinden daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alacak olsam poloyu seçerdim.
corsa bu devirde benzinli araca binmek gerçekten zor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Polo boşlayn işini görür
Corsa alırdım. -
Polo al bin git. Dizelin pisliği ile uğraşma. Benzin temizdir her türlü.
sebepleriniz nedendir acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: kerotobil
Polo al bin git. Dizelin pisliği ile uğraşma. Benzin temizdir her türlü.
dizelin pisliğinden kastınız nedir
corsa tahminimce şehir içi 25-26 kuruş yakıyor
polo 34-35 kuruş civarı km başına -
quote:
Orijinalden alıntı: yasara
corsa bu devirde benzinli araca binmek gerçekten zor
evet bizde corsaya daha yakınız fakat polo biraz daha donanım olarakta dolu olması cezbedici -
Corsa alınır. -
Senede 10bin km bile yapmayacaksınız. O yüzden Polo. İlerde yapacağınız km artacak olursa Lpg taktırır bedava gezersiniz.
lpg ile araç iyice boğulur 1.0 motor çekincem 90nm torka sahip muğladayım biraz yokuşlu bir yer ondan tereddütteyim -
Dizel partikül filtresi falan motor yağı çamur gibi oluyo. Herkes dizel kullanıyor bişi olmaz herkes idare ediyor bir şekilde ama polo alın diye diyorum. Hem bir bakım yaptırsanız dizel araçların bakımı daha maliyetli. Ivırı zıvırı çok dizellerin. İllaki yakıttan kazandırdığını bi yerden kapatacaktır corsa.
Edit: Poloya lpg takmayın zaten ettiğiniz masrafa değmez ve tsı motor lpg uyumlu değil. Bir de corsa daha eskiymiş masraf çıkarma ihtimali de var. Opel kullanıcılarından çok duyuyoruz sanayiye bağlı kalıyorsun diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 1 Ekim 2017; 15:29:23 >
Dizel olduğu için Corsa almak daha iyi olacaktır. Tüketim konusunda oldukça iddialı ve iç hacmi de Polo'dan daha iyidir. -
1.0 polo TSI motor değil.Atmosferik yani LPG takılabilir.1.0TSI olsa bile onada LPG takılabiliyor.Sadece daha pahalı kitler kullanılmak zorunda. -
Benzin fiyatının yarın ne olacağı belli değil burada size dizel almayın diyen bence iki yüzlülük yapıyordur kendi alacak olsa 1.0 boş Polo almaz .
Ha ben ikisini de almazdım o ayrı.
Hadi ya ben tsı zannediom. O zaman salla Poloyu corsa al kardeş.
Ben 2012 dizel corsa kullanıcısıyım. Poloyu da kullandım. İkisinin de 75 beygir olduğuna bakma. Polonun torku 95 nm, corsanın torku 190 nm. Arada tam iki kat fark var. Corsa bu torku 1750 devirde verirken polo 4000 devirde veriyor bu arada. Polo 90 ile giderken 3000 devirde oluyor, corsa ise 1800 devirde. Beygirleri aynı olduğundan ikisini de bassan aynı giderler belki ancak günlük hayatta corsayı kullanmak poloyu kullanmaktan çok çok daha rahat. -
quote:
Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum
Ben 2012 dizel corsa kullanıcısıyım. Poloyu da kullandım. İkisinin de 75 beygir olduğuna bakma. Polonun torku 95 nm, corsanın torku 190 nm. Arada tam iki kat fark var. Corsa bu torku 1750 devirde verirken polo 4000 devirde veriyor bu arada. Polo 90 ile giderken 3000 devirde oluyor, corsa ise 1800 devirde. Beygirleri aynı olduğundan ikisini de bassan aynı giderler belki ancak günlük hayatta corsayı kullanmak poloyu kullanmaktan çok çok daha rahat.
Poloyu eledik gibi
yarın büyük ihtimalle corsayı alacağız
birde 70 binde 2014 1.5tdci titanium x fiesta var ama bütçemizden 3-4 bin lira yukarda acaba değer mi 3-4 bin yükseltip fiestaya ?
Benzer içerikler
- austral mi qashqai mi
- ford transit 350 m ile 350 l arasındaki fark
- ford courier tutulan modeli hangisi
- tork konvertörlü şanzıman
- toyota yaris yorumları
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X