Şimdi Ara

09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
8.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mal. , Sauber Pilotu Sergio Perez ile yaşadığı temas yüzünden hem 10.000 avro paza cezası aldı hem de kınandı

Kamikaze, pit kazası yüzünden 25.000 avro para cezasına çarptırıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TRT1 in teletext yayınındaki hatayı farkettiniz mi?
    sıralama turlarını Vettel almış. Hem de 1.46.279 luk derecesi ile....

TRT ye bir mail attım, bakalım cevap verecekler mi?

Bakar mısınız? ilk cep Vettel'inmiş?

09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX

• Hamilton yaris oncesi ferrari garaj cevresinde fing atarken......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 9 Temmuz 2012; 18:36:21 >
  • Yarışın en başarılı ismi Webber ile birlikte hiç kuşkusuz Grosjean'dı.
    Önce sıralama turları son seansta spin attığı için zaman turu atamadı ve 10.luktan öteye gidemedi. (En kötü ilk 5'te başlayacak kadar hızlıydı oysa)
    Not : 1. antremanların en hızlısıydı. 2. antremanlarda tur atmadı. 3. antremanlarda ise 3. en hızlıydı.
    Daha sonra yarış startında ön kanadına darbe alıp çok sıra kaybetti ve bunun üzerine 2.turda pit stop yapıp kanat değişikliği yaptı, son sıraya düştü.
    Bütün bunlara rağmen müthiş bir performansla birincinin 17 saniye gerisinde 6. oldu.
    Lotus'lar zaten Bahreyn'den beri çok hızlılar. Özellikle lastikleri ısındıktan sonra en iyi zaman turlarını atıyorlar. Dün de atılan en hızlı 3 tur Lotuslara aitti.
    Hala yarış kazanamamış olmaları şaşırtıcı.
    Raikkonen'i özellikle yarışın başından sonra geçiş konusunda ürkek görüyorum. Önünde savunma yapan biri olduğunda arkasında çok vakit kaybedebiliyor. Yine de şu an yarış kazanacak kadar hızlılar.
    Lotus'un bu senenin sonuna kadar iki pilotuyla da yarış kazanacağını düşünüyorum.

Bir parantez de Perez'e açmalıyız. Dün Maldanado'nun mallığına maruz kalmasaydı üst sıraları zorlardı bence.
    Yazık oldu.

• Lotus serin havalarda nispeten istikrarlı (sürekli anlamında) performans sergilemekte güçlük çekerdi. sıcak
    havalarda daha performanslı oluyorlardı evet. Silverstone da serin havaya rağmen çok hızlılardı. bu da gelişime içinde olduklarının bir göstergesi sanırım. lotus kenar yönetiminin daha
    iyi olması olması lazım. sıralamalarda misal Kimi daha iyi sıralama turu atabilseydi Alonso ile Webber in arasında veya önlerinde bir yerde olurdu bana kalırsa. inşallah daha iyi olur Kimi için. Kimi eskisine nazaran bayağı soft sürüş sergiliyor. anlam vermek güç. şampiyona lideri olacak sonuçlar alıp şampiyon olmasını dilerim açıkcası.
    Alonso ya savunmaya yapan Hami nbin savunması iyiydi lakin tertemiz geçti Alonso. Açıkcası Macca nın göz kamaştıran araç geliştirmesini şimdilerde Ferrari yapıyor. Ferrari de gelişim konusunda iyidir. neyse. lakin macca nın şu an ki haline mana veremiyorum.
    RBR nin o iç karartan renkleri ve çizgileri yerine yeni renk dizaynı çok hoşuma gitti. meğersem renkleri rahatsız ediyormuş. nihayet göze hitap ettiler. RB8 nin ön kanat omurgası geriye doğru uzatılmış; Ferrari den alınmış. sidepot hava girişi üzerinde kanatçıklar var bir kaç yarıştır; macca dan alınmış.
    Adrian Newey neymişin dayı sağlam araç yapıyorsunuz.

• Hami gözlükleri çıkarsaydı bari güneşsiz havada gözlük ne ayak. Ferrari çalışanının
    ayağında ki adid. samao lar sanki 2-3 yıllık gibi eski. Ferrari de asgari ücretle çalışmaya razı olmuş demek .(atıyorum yani)
  •  09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 11 Temmuz 2012; 11:33:56 >

• gözler speedman'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Arkadaşlar TRT1 in teletext yayınındaki hatayı farkettiniz mi?
    sıralama turlarını Vettel almış. Hem de 1.46.279 luk derecesi ile....

TRT ye bir mail attım, bakalım cevap verecekler mi?

Bakar mısınız? ilk cep Vettel'inmiş?

Onların zamanında hemen her pole'ü vettel alırdı, alşıkanlık olsa gerek

Yahu akşam akşam güldürdün trt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massathebest -- 9 Temmuz 2012; 22:33:39 >

• Yarış için iddaa yaptım alanso-hamilton-vettel-raikoneni ayrı ayrı yazdım. Weberi yazmadık adamın iyi start alacağı ve 1nci geleceği tuttu şansıma :)
  • vettel
    Alonso
    webber değişikliği yaptım tahminde
    ne hikmetse açılan pencerelerde bi halt ettim belli ki değişmemiş.
    tahmin yandı. hem de webber alır diyordum 1.liği vay anasına bea kontrol etmeliydim badana yaparken.
  • Yarışı henüz izlemeyemedim. Ama sadece vay arkadaş diyorum. 14 gündür ingiltere ve iskoçya'daydım. her allahın günü yağmur yağdı. yarışın kuru havada geçmesi tam anlamıyla mucize

bu arada aslında yarışada gidecektim ama açık alan bileti bitmişti.

düşünün açık alan bileti BİTİYOR! üstelik fiyatı 120 sterlindi yaklaşık 350 TL

Biz 60-90 TL'lik açık alana bile sahip çıkamadık çıkarmadılar

• İspanya ile birlikte son 5 yarışın 4ünde podyum yapmış oldu Alonso, bana kalırsa mucize lazım artık Alonso'nun elinden şampiyonluğu almak için.
  • Sampiyonluk konusmak icin bence henuz cok erken. Bu köprünün altından daha cok sular gecer.
  • bencede daha çok su akar şampiyonanın seyri açısından. şu an için RBR ve Ferrari güçlü görünüyor. merso, reno, macca yetişip gelirse işler değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

İspanya ile birlikte son 5 yarışın 4ünde podyum yapmış oldu Alonso, bana kalırsa mucize lazım artık Alonso'nun elinden şampiyonluğu almak için.

dur yahu daha sezonun yarısı gelmedi. ayrıca muzice alonso'ya lazım bana kalırsa. redbull valencia'da herkesten tur başına 1 saniye hızlıydı.
  • Ben sözümün arkasındayım, Alonso kalan yarışlarda hiç galibiyet almayıp bu podyum performansını sürdürse yine şampiyon olur. Webber'le Vettel bir yolunu bulurlar puan kaybı yapmanın.
  • ben sezonun geri kalan kısmında lotus ve mercedes den gelisim konusunda pek umitli degilim, keske yanılsam. raikkonen e galibiyetler lazım. raikkonen den risk alarak daha sert surusler bekliyorum. Bu sekil yarıs kazanarak sampiyonluga ortak olabilir, belki de aradan sıyrılıp sampiyonlugu da alabilir.
    mclaren her ne kadar gectigimiz hafta sonu bazi ayarlarda sorun yasayıp geri kalmıs gibi gozukse de, erken havlu atacak bir takım degil. ben mclaren in yarıstan kopacagını dusunmuyorum, toparlarlar hatta sasırtabilirler de.
    Daha once belirtmistik; ferrari bu puanlara sahipken, yatıp uyumaz armut toplamaz. tersini dusunmek istemiyorum, yazık olur. Massa ya bu 4.lugun ilac gibi gelmesi lazım. Bu sekilde devam ederse; takımlar sampiyonasında, hem de alonsoya red bullara karsı sampiyonluk yolunda cok yardımı olur.
    Red Bull lar ın durumu iyi. Adrian Newey gibi saglam bir adam var arkalarında. Yalnız geri kalan yarıslarda sezonu domine edebilecegini hic dusunmuyorum.
  • Lotus hadi neyse de Mercedes ve gelişim çok tezat duruyorlar birbirlerine
    3 yıldır lastikleri anlamaya çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 11 Temmuz 2012; 13:19:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

gözler speedman'de

Pazartesi gunu staja basladim gebzede.malesef kendi evimde kalmiyorum.yuk olmasin diyede kendi laptop imi yanima almadim.burada kaldigi, yerdede pc de xp var.programi calistirdim ama office excel sikinti cikardi.haftasonu yapicam
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.