Şimdi Ara

04 Nisan 2017 - Hayatım ciddi Tehlikede! (Ss'li) Her an öldürülebilirim (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.380
Cevap
23
Favori
80.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YoungScientist

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Amaç ilgi değil, onu yapmak istesem facebook veya instagram'da yaparım, Youtube videoları koyar o psikopatlığın görüntüsünü alırdım. Milyon tıklanır asıl o zaman para alırdım.

Burada amaç iyi veya kötü tecrübeleri aktarmak...

Forum da bunun için en uygun ortam.

Yav guzel kardesim burda birinin senin totona sikmasiyla kimse ilgilenmiyorki dikkat cekici laflar falan clickbait yapip her cevaba mention atip ilgi kasiyorsun bizde bu sacma sapan konuyla karsilasmak zorunda kaliyoruz. Neyin tecrubesi bu daha 2 hafta once couchsurfing diye milleti tesvik etmeye calisip genclige yardirirken simdi onla ilgili kotu tecrubelerini aktariyorsun. Noldu bu hafta couchsurfing parani yatirmadida o yuzden mi boyle oldu. Git isine basin beladaysa polise git burda millete tecrube anlatcam diye kasma cunku kimse senin csbden hallice hikayelerinin umrunda degil insanlarin cogu bu konuyu actiktan sonra herkese mention atip favoriye cikardigin icin bu konuyu burda.

Burada konu ben değilim, başıma gelen olay.

Konunun en başına da yazdım hata benim, gerçek bir psikopat ile karşılaştım, deli cesareti kısaca.

İlgi kassam ne olacak? Yarın üyelik silinse bu yatırım ne olacak?

Hala diyorum Couchsurfing mükemmel bir fırsat her türlü açıdan ama referanssız aldım başıma gelene bak.

7 yıldır iyi kötü tüm başımdan geçenleri yazıyorum, bu neden seni bu kadar rahatsız ediyor? Tipim Nasıl Ss'li açsaydım bu kadar rahatsız olur muydun?

Polise gittim zaten, ilk mesaja her şeyi yazdım.

Herkesin umurunda çünkü bu herkesin başına gelebilir, illa couchsurfing değil yarın kapını bir psikopatın çalmayacağının garantisi mi var?

CSB olduğunu nereden çıkardın? Ses kaydından mı? Mesajlardan mı? Profilden mi? E-Maillerden mi? Nereden çıkardın?

Konuyu baştan sona oku ve durumu tam anlayıp öyle bir analiz ve sentez çıkarımında bulun bence.

Kimseden para aldığım yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Actigin konulara baktim. Kendinde turk olmana ragmen turk irkini assagilayip kendini bi mok zannediyorsun. Afedersin ama 5 6 dil bilmen gercekten umrumda degil.

Kendi cabalarinla biseyler basarmis olabilirsin. Ancak basardigin bu seylerle gurur duymaktan ziyade kendi irkina tepeden bakar olmussun. Turk kani tasidigini dusunmuyorum.

Umarim hayatta karsima senin gibi biri cikmaz. Bu ulke evladi olup ulkesini bu kadar yeren baska biri tanimadim.

Hikaye gercek yada degil orasi beni ilgilendirmez ancak humanist bi insan olmama karsilik sana gram uzulmedim.

Sebebini acikliyayim. Bu kadar konu aciyosun. Bu konularin hepsi turkleri yermek uzerine. Hep bi assagilama var ve bakiyorum dotun sikistiginda yine derdini turklere yaniyorsun.

Bu gercekten neyin kafasi bana bi aciklar misin? Tecrubelerini paylasicakmis hadi ordan.

Dertlesicek sosyal avrupali arkaslarin yok mu? Onlara anlatsana derdini. Assagiladigin turklere niye dert yaniyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: C0S1M4

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

30 Yaşındaki Hayatım Şöyle Olur Bence İşten Eve -Evden İşe de sen neden öyle dedin ki hocam ?

Öyle olmuyor işte, savaş çıkabilir, ekonomi batabilir, eşin terk edebilir, evsiz kalabilirsin, işten olabilirsin, çocuğu nasıl yetiştireceksin? Hangi tecrübelerini aktaracaksın? Yaşamadığın şeyi nasıl göstereceksin?

Sırf tecrübe edineceğim diye herifin tekini evine sokmak ?

Hata ettim en başından bu yana söylüyorum...

Bir şekilde öğrenmem gerekiyormuş diye olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum artık, ne yapayım... Olan oldu.

• Bu konuyu okuyacağınıza gidin kendinizi geliştirin.
  • İyi olmuş. Kusura bakma da hak ediyorsun birader. Önüne gelen her fırsatta Türk gencini aşağılarsan sonunda karşılığını bulursun. Allah'ın sopası yok...
  • Hocam olmesseniz kitap yazmayi dusunurmusunuz cok sardida

• arkadaşa katılıyorum. bhrada zaman kaybetcegine git kendini gelistir. ölüm her turlu bulur zaten seni..

bu arada adam ...anan demiş

vay arkadaş bir sey yapmadan duracak misin

• quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

Actigin konulara baktim. Kendinde turk olmana ragmen turk irkini assagilayip kendini bi mok zannediyorsun. Afedersin ama 5 6 dil bilmen gercekten umrumda degil.

Kendi cabalarinla biseyler basarmis olabilirsin. Ancak basardigin bu seylerle gurur duymaktan ziyade kendi irkina tepeden bakar olmussun. Turk kani tasidigini dusunmuyorum.

Umarim hayatta karsima senin gibi biri cikmaz. Bu ulke evladi olup ulkesini bu kadar yeren baska biri tanimadim.

Hikaye gercek yada degil orasi beni ilgilendirmez ancak humanist bi insan olmama karsilik sana gram uzulmedim.

Sebebini acikliyayim. Bu kadar konu aciyosun. Bu konularin hepsi turkleri yermek uzerine. Hep bi assagilama var ve bakiyorum dotun sikistiginda yine derdini turklere yaniyorsun.

Bu gercekten neyin kafasi bana bi aciklar misin? Tecrubelerini paylasicakmis hadi ordan.

Dertlesicek sosyal avrupali arkaslarin yok mu? Onlara anlatsana derdini. Assagiladigin turklere niye dert yaniyosun?

Mesela bu konuya mı baktın?

Ülkemizin gelişimi açılmış bir konu...

Umurunda oldu mu acaba merak ediyorum.

https://forum.donanimhaber.com/tren-varken-otobuse-binmek-sacmalik-41-nedeni--89698179#89698179

Peki ekonomimizin ön görünümü ile ilgili bu haber?

https://forum.donanimhaber.com/dunya-bankasi-turkiye-ilk-10-a-girecek-diyor-2028--89323462#89323462

Peki bu bilimsel araştırma?

https://forum.donanimhaber.com/dizi-film-vs-beyni-bitiriyor-dusunmek-gelistiriyor--89195816#89195816

Açmış olduğum kişisel gelişim kulübü?

https://forum.donanimhaber.com/gt-gt-gt-dh-kisisel-gelisim-kulubu-lt-lt-lt--87041484#87041484

Forumda herkes ucuza alsın diye bu konu?

https://forum.donanimhaber.com/yuksek-indirim-yuksek-kalite-guncel-90-99-taktikler--85950661#85950661

Türk Dizileri ile ilgili?

https://forum.donanimhaber.com/cakma-turk-dizilerinin-orjinalleri-ss-li-simdilik-162-adet--82133718#82133718

Bunlar sadece örnekler...

Kendi ırkıma tepeden bakmıyorum sadece eksiklerimizi kusurlarımızı dikkat çekici ve damardan basıcı şekilde ifade ediyorum.

Başlıklara bakıp aldanıp böyle algılara kapılmışsın.

2010'dan bu yana açtığım konular ortada, kimseyi aşağıladığım yok, az yukarıda örnekleri mevcut...

Az biraz sakinleş...

• Yaşadığın olay aklıma şeyi getirdi..

Üniversiteye başlamadan önce hep Avrupa'ya öğrenci değişim programıyla gitmek bu süre zarfında orda yabancı bir ailenin yanında bir dönem yaşamak gibi ütopik bi hayalim vardı. Bunu anneme söylediğimde annem bana " Saçmalama büşra onlar psikopat olur bi gün seni canları sıkılır haberin olmadan(?) doğrarlar kimse bir parçanı da bulamaz .." demişti.

Özet: Anneler boş konuşmuyo kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

İyi olmuş. Kusura bakma da hak ediyorsun birader. Önüne gelen her fırsatta Türk gencini aşağılarsan sonunda karşılığını bulursun. Allah'ın sopası yok...

Türk gencini değil TEMBELLİĞİMİZİ eleştiriyorum.

Bunda ne var yani?

Ayrıca burada bir hata yaptım, yapmamam gereken bir şey. Bunun sistem ve benim konularımla ne ilgisi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: angelsinalas

Yaşadığın olay aklıma şeyi getirdi..

Üniversiteye başlamadan önce hep Avrupa'ya öğrenci değişim programıyla gitmek bu süre zarfında orda yabancı bir ailenin yanında bir dönem yaşamak gibi ütopik bi hayalim vardı. Bunu anneme söylediğimde annem bana " Saçmalama büşra onlar psikopat olur bi gün seni canları sıkılır haberin olmadan(?) doğrarlar kimse bir parçanı da bulamaz .." demişti.

Özet: Anneler boş konuşmuyo kardeşim.

Çok mantıksız bir örnek olmuş.

Benim hatam neden yabancıların kötü olduğu algısını oluşturdu sizde?

2013'ten bu yana gelir giderler her ülkeden sürekli...

Tek bir sıkıntı bile yaşamadım şimdi bir hata yaptım diye yabancılar yamyam mı oldu yani?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C0S1M4

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

30 Yaşındaki Hayatım Şöyle Olur Bence İşten Eve -Evden İşe de sen neden öyle dedin ki hocam ?

Öyle olmuyor işte, savaş çıkabilir, ekonomi batabilir, eşin terk edebilir, evsiz kalabilirsin, işten olabilirsin, çocuğu nasıl yetiştireceksin? Hangi tecrübelerini aktaracaksın? Yaşamadığın şeyi nasıl göstereceksin?

Sırf tecrübe edineceğim diye herifin tekini evine sokmak ?

Hata ettim en başından bu yana söylüyorum...

Bir şekilde öğrenmem gerekiyormuş diye olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum artık, ne yapayım... Olan oldu.

Tamam demek istediğim şey ; sırf tecrübe olsun diye her şeye atlamamak gerekmiş evet bu bir ders oldu size. Ha rahat olun, öldürülmezsiniz.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Yabancılar yamyam demiyorum zaten yazmışsın bir şeyler anladım ben senin durumunu. Tanımak, konuşmak, o insandan işine yarayacak bir şeyler kapmak ki sen buna haklı ve doğru olarak tecrübe diyorsun gayet normal. Biz burada o insanı evine almandan aynı çatının altında uyumandan bahsediyoruz garibimize giden ve cidden normal olmayan bir şey bana kalırsa..

Ki nasıl güvendin yani yaşamasaydım nasıl öğrenecektim diyorsun da bu durumun sonucundan neyi deneyimlemeyi düşünüyordun merak ettim.

Hallelujah ki adam eşcinsel değilmiş bunu deneyimlemek daha sıkıntılı olabilirdi bi de böyle düşün mutlu ol ddmddnfnfn

• Ben de bu arkadaş düzgün ingilizce konuşabiliyor sanıyordum, onu da yapamıyormuş. Yaşadığın veya yaşadığını iddia ettiğin olay da başta inandırıcı gibiydi ama sonradan bozdu

• quote:

Orijinalden alıntı: angelsinalas

Yabancılar yamyam demiyorum zaten yazmışsın bir şeyler anladım ben senin durumunu. Tanımak, konuşmak, o insandan işine yarayacak bir şeyler kapmak ki sen buna haklı ve doğru olarak tecrübe diyorsun gayet normal. Biz burada o insanı evine almandan aynı çatının altında uyumandan bahsediyoruz garibimize giden ve cidden normal olmayan bir şey bana kalırsa..

Ki nasıl güvendin yani yaşamasaydım nasıl öğrenecektim diyorsun da bu durumun sonucundan neyi deneyimlemeyi düşünüyordun merak ettim.

Hallelujah ki adam eşcinsel değilmiş bunu deneyimlemek daha sıkıntılı olabilirdi bi de böyle düşün mutlu ol ddmddnfnfn

Evine alacağın kişinin önce referanslarına bakıyorsun.

Telefonu, kredi kartı, adresi, pasaportu Amerika'dan onaylı oluyor.

Daha önce kaldığı yerler ve kişiler onun hakkında yorum yapıyor.

Ve sen bunlara bakıp kabul ediyorsun...

Benim hatam son başıma gelen olayın böyle meydana gelmemiş olması, durum bundan ibaret. Yoksa şimdiye kadar 20-30 insan geldi gitti hiç bir problem yaşamadım çünkü onlar güvenilirdi.

• Her onune geleni almayacan dicemde nerden bilcen al iste Potansiyel İsid teroristi.

Evinde bi tabanca pompali olmali kendini savunmak icin.

Madem herif terorist polisin bunu alip salmamasi lazim kac tane asker oldurmus uluslararasi bi suclu konumunda.

Edit:Onu bunu gectimde Alman Polisi konuyla nasil ilgilenmiyor boyle bi mevzuda o adam cikmamak uzere hapse girer ayrica bu kadar korkmayin devletin oldugu yerde bir kisi icin ulke degistirilmez tabi kendi vataniniz degilse Almanyaynis iyice gicik oldum PKK seviciliginden kol gel memleketine ve bu isi Turkiyede deneme derim bizi bile ozendirdin aman aman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 13 Mart 2017; 20:25:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

Ben de bu arkadaş düzgün ingilizce konuşabiliyor sanıyordum, onu da yapamıyormuş. Yaşadığın veya yaşadığını iddia ettiğin olay da başta inandırıcı gibiydi ama sonradan bozdu

Ses kaydı var, dinleyebilirsin.

Bence pek bir problem yok... Al işte düzgün mü, ne kadar düzgün, çok mu kötü bir dinle.

İnandırıcı olmayan nokta neresi? Aydınlatalım istersen...

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Her onune geleni almayacan dicemde nerden bilcen al iste Potansiyel İsid teroristi.

Madem herif terorist polisin bunu alip salmamasi lazim kac tane asker oldurmus uluslararasi bi suclu konumunda.

Referanslılarda bir problem olmadı.

Zaten önceki sayfalarda var onlar ile ilgili tecrübeler.

Rus askeri öldürmüş ama bu devletin gözünde onu kahraman yapıyor, suçlu değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Her onune geleni almayacan dicemde nerden bilcen al iste Potansiyel İsid teroristi.

Referanslılarda bir problem olmadı.

Zaten önceki sayfalarda var onlar ile ilgili tecrübeler.

Rus askeri öldürmüş ama bu devletin gözünde onu kahraman yapıyor, suçlu değil.

Kardes sen hala yasiyon mu ya ?
  • Yani tanımadığın adamı evine niye alırsın ki? Marjinallik de bir yere kadar.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.