Şimdi Ara

0312 444 1 444 ve 0216 444 03 75 ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu numaralardan sürekli ev ve cep telefonumu arıyorlar. Bu numaralar Türk Telekom'un mu yoksa dolandırıcımı bunlar? Dün gece sahurda bile aradılar yetişemedim kesildi telefon. Türk Telekom'sa ne için arıyor olabilir??

• Bugün mail adresime TTNet tarafından yollanılan bu uyarıyı sizler ile paylaşmak istedim. Dolandırıcılık vakalarındaki artış TTNet’ide harekete geçirdi. İşte TTNet firması tarafından yapılan uyarı;

‘‘Değerli Müşterimiz,

Son günlerde bazı müşterilerimizin farklı telefon numaralarından "TTNET Müşteri Hizmetleri" adı altında arandıkları ve farklı gerekçeler kullanarak kendilerinden kredi kartı bilgilerinin istendiği tespit edilmiştir.

TTNET A.Ş. tarafından 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri haricinde başka bir numaradan arama yapılmamaktadır.

444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri yetkilileri tarafından yapılan aramalarda hiçbir zaman kredi kartı, şifre gibi özel bilgiler sorulmamaktadır.

TTNET A.Ş., müşterilerinden e-posta yoluyla hiçbir şekilde bilgi talep etmemekte ve kişisel bilgilerinin tamamını istememektedir.

TTNET A.Ş. sadece son ödeme tarihi geçmiş ama henüz faturasını ödeyememiş abonelerimize Sesli Yanıt Sistemi (IVR) ile otomatik arama yaparak borcunu hatırlatmaktadır. Bu aramalarda abonelerimiz, eğer uygun görürlerse telefon tuşlarını kodlayarak sesli yanıt sistemindeki ilgili menü aracılığıyla kredi kart bilgisini sadece kendisi kullanarak fatura borçlarını ödeyebilmektedir. Ancak bu işlem sadece sesli yanıt sistemi aracılığıyla yapıldığından abonelerimizin, bu işlem esnasında Müşteri Hizmetleri yetkililerimizle hiçbir şekilde teması olmamaktadır.

Müşterilerimizin, bu tür kötü niyetli kişilerin dolandırıcılık faaliyetlerinden dolayı zarar görmemesi için benzeri durumla karşılaştıklarında, herhangi bir bilgi vermeden ve sisteme bilgi girişi yapmadan görüşmeyi sonlandırmalarını tavsiye ederiz.

Saygılarımızla,

TTNET A.Ş.’’
    Aman hocam
    Google da bi arasaydınız keşke yorumlar sahtekar olduklarını söylüyor

• Bu sahtekarlar cep veya ev numaralarını nerden buluyorlar ? Bizide aradılarda Allah'tan sahtekar olduğunu anladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth -- 23 Ağustos 2010; 21:08:12 >
  • 0216 444 0375 bugün beni de aramış ama duymamışım. iyi ki de duymadım.
  • az önce 2 defa aradılar. 1.sinde konuşmadılar 2.sinde babamı istedi kadın telefona babam yok ben varım dedim. Ozaman sonra arıyalım dedi.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 23:11:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0850 288 70 03 SAHTEKARLARI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ne dolandırıcısı ttnetten arıyolar, adam gibi okusanıza yukarıdaki yazıyı bu numaralar ttnetin, başlarında 312 212 falan olması ile göre değişir. telefonu açmaya bile korkuyosunuz :D
  • 0312 444 0 375 den aramıslardı benıde arıza kaydı vermıstım bır oncekı gun. halloldu dedim tmm diyip kapattılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.