Şimdi Ara

007: Quantum Of Solace™ (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
22.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ygal

quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

Güzel oyunmuş beğendim...Genelde film oyunları çok dandik olur ama bu güzele benziyor şu ana kadar bi çıksın bakalım

James Bond'un hangi oyunu kötü olmuş yav !

James Bond oyunları genelde güzel olurda ben diğer film oyunları için genelleme yaptım..İrom man, hulk,transformers bular en son facialar

• cod 4 oyununu az süsleyip bond oyunu diye yutturmuş adamlar helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: NayirNolamaz

Demo indi , birazdan atarim ss leri

Beyler ilk once sunu soyleyim hayatimda bu kadar kisa suren bir demo gormedim 5 dk da bitiyor

Grafikler guzel
    Oynanabirlik super
    Ses harika
    Sondaki video adami gaza getiriyor ,valla dort dortluk bir oyun olmus ,
    Benden 80/100 aliyor

Demo da oyun 30 fps sabit calisiyor buna uyuz oldum

SSler tum ayarlar high de 1680*1050
     007: Quantum Of Solace™ (ÇIKTI)

benım makınada kassam 30fpsye ulasamıyorum

• Bende şahane çalıştı oyun.
    Oyun çok güzel.Demo çok kısa olmuş diyeceğim kısa ne kelime , 1,5-2 dk lık demo mu olurmuş?
    Ana oyun kaç GB olacak merak ediyorum.
    Birde bende bazı adamları vurunca suyun içinde önce bir havaya hopluyorlar.Sizde de oldumu böyle....?
  • Az önce bitirdim demoyu. Pc'ye müthiş bir oyun daha geliyor. Bu oyundan sonra filmede gidilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: pardus34

efsane geri dönüyor. Tv de hep filmlerini izliyorum. Bu yapımcıları çok kızıyorum her filminde Adam 2 karıyı didikliyor

• Yaw bu Treyarch ın çıkardığı oyunlar çin malı gibi oluyor hem grafikler kötü hem optimizasyon
    Bu oyunu zaten es geçiyorumda inşallah şu cod world at war ı adam gibi çıkarırlar yoksa bu oyunu görünce yine
    Treyarch faciası yaşayacakmışız gibi bir his doğdu bende
  • oyun neden 30 fps ye sabitlenmiş yahu demo diyemi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet.yildiz

Az önce bitirdim demoyu. Pc'ye müthiş bir oyun daha geliyor. Bu oyundan sonra filmede gidilir

quote:

Orjinalden alıntı: 99hellboy

Yaw bu Treyarch ın çıkardığı oyunlar çin malı gibi oluyor hem grafikler kötü hem optimizasyon
    Bu oyunu zaten es geçiyorumda inşallah şu cod world at war ı adam gibi çıkarırlar yoksa bu oyunu görünce yine

yaw bu yorumlar birbirine tamamen zıt biri artı ise diğeri eksi.Yorum yapan arkadaşlar oyunculuk derecelerini yazsa veya ne ile kıyasladığını xbox veya ps3 yada gerçek hayat gibi çok iyi olacak.Bakıyorumda bu forumdaki yorumlar yüzünden insanlar alacakları oyunlarıda almıyorlar.Her oyunun sonu fifa ,pes yada xbox pc tartışmasında gidiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: banditnew5

quote:

Az önce bitirdim demoyu. Pc'ye müthiş bir oyun daha geliyor. Bu oyundan sonra filmede gidilir

quote:

Yaw bu Treyarch ın çıkardığı oyunlar çin malı gibi oluyor hem grafikler kötü hem optimizasyon

yaw bu yorumlar birbirine tamamen zıt biri artı ise diğeri eksi.Yorum yapan arkadaşlar oyunculuk derecelerini yazsa veya ne ile kıyasladığını xbox veya ps3 yada gerçek hayat gibi çok iyi olacak.Bakıyorumda bu forumdaki yorumlar yüzünden insanlar alacakları oyunlarıda almıyorlar.Her oyunun sonu fifa ,pes yada xbox pc tartışmasında gidiyor.

Yukarda ss'ler var grafikler yeterli. Oynanabilirlik cod4 gibi. Atmosfer çok iyi. Yapay zeka iyi gibi (tam sürüm görmeden bişi diemem). Tek kötü yanı 30fps sabit. Oyunu beğenmeyenler genelde firma yüzünden beğenmiolar..

Not: Sonuçta 2dklık demo beğenende olabilir beğenmeyende. Full çıksın o zaman konuşulur.

• quote:

quote:

quote:

Baştan söyleyeyim yapımcı olan stüdyoya gıcığım yaptıkları herşey özentisiz ve alalade oluyor (İnşallah cod WAW i de yüzlerine bulaştırmazda ben yanılmış olurum hem de bu önyargımdanda kurtulurum)

Bu oyuna gelince grafiklerde tamamaen klonlama ve simetrizm i kullanmışlar hiç üzeinde durulup emek harcanmamış yani sadece karakterler üzerine biraz çalışılmış o da zaten oyuna bir 007 havası katmak için yinede çok başarısız animasyonlar iğrenç daha 3 dakikalık demoda oyunun heryeri bug la ve ai lerin yaptığı salak salak hareketlerle dolu oyun motoru ya tps ye uymamış yada bu beceriksiz stüdyonun elinde bu hale düşmüş Oyunun bundan 5 -10 yıl önce yapılan half life rakibi amatör oyunlardan bile bir farkı yok bence benzetildiği bir oyun da hitman bence o oyunun iki sene önce çıkmış 4 ü bile bundan kat kat güzeldir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Baştan söyleyeyim yapımcı olan stüdyoya gıcığım yaptıkları herşey özentisiz ve alalade oluyor (İnşallah cod WAW i de yüzlerine bulaştırmazda ben yanılmış olurum hem de bu önyargımdanda kurtulurum)

Bu oyuna gelince grafiklerde tamamaen klonlama ve simetrizm i kullanmışlar hiç üzeinde durulup emek harcanmamış yani sadece karakterler üzerine biraz çalışılmış o da zaten oyuna bir 007 havası katmak için yinede çok başarısız animasyonlar iğrenç daha 3 dakikalık demoda oyunun heryeri bug la ve ai lerin yaptığı salak salak hareketlerle dolu oyun motoru ya tps ye uymamış yada bu beceriksiz stüdyonun elinde bu hale düşmüş Oyunun bundan 5 -10 yıl önce yapılan half life rakibi amatör oyunlardan bile bir farkı yok bence benzetildiği bir oyun da hitman bence o oyunun iki sene önce çıkmış 4 ü bile bundan kat kat güzeldir

detaylı açıklaman için sağol en azından boşuna indirmekten kurtuldıum

• Bende beğenmedim. Sıradan bir oyuna benziyor..
  • Güzel Olucak Kesin Bu Oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

oyun neden 30 fps ye sabitlenmiş yahu demo diyemi acaba

30 fps gayet yeterli. İlle gaza gelmek için 60 fps mi görmeniz gerekiyor
  • Demoyu oynadım oyun mükemmel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 29 Ekim 2008; 11:36:31 >
  • bu oyun hakikaten güzel ama nedense forumda ilgi görmüyor

aklıma medal of honor motoruyla yapılmış nightfire geldi çok güzel oyundu bence özellikle senaryo açısından.
  • arkadaşlar oyun çıktı
  • burda başlık varmış benim başlığı silebilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

bu oyun hakikaten güzel ama nedense forumda ilgi görmüyor

aklıma medal of honor motoruyla yapılmış nightfire geldi çok güzel oyundu bence özellikle senaryo açısından.

hakkaten ilgi görmüyor 12 ekimde atmışım son mesajı hiç konuşulmamış garip geldi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.