Şimdi Ara

0000000 videosu (f9la teke tek çıkıyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
70.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu rapidshare de 1 saat beklemek gerekiyor 2. kez indirmek için beklicezmi başka yolu yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manav

Bu rapidshare de 1 saat beklemek gerekiyor 2. kez indirmek için beklicezmi başka yolu yokmu

Modemi resetle
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

minor healingi farenin sağ tuşuna almış, adam kaçarken full sağ tuşa tıklıyor

bi daha baktımda sağ tuşa koşmayı koymuş

Mouse'nin saa tushunda Light Feet vardl da ..
    ßence cok sachma ßi soru , chünkü doLma ishareti clkmaz ki minOr heaLing'de.
    ßende adam aLlshmlshtlr Artlk minor'a ßasmaya chünkü 70 LeveL oLmsh , cözmüshtür Oyunu....
  • f9deville kapışırken dikkat edin sadece başta 1 yada iki kere hp pot kullanıyor, sonra full minor basıyor ve mana potu kullanıyor, adam 8 tuşuna bi robot kolu koymuş heralde o devamlı basıyor
  • süper yaa...
  • mükemmel bi video oyuncu nasıl olunur gösteriyo
    asas la oynamak gerçekten maharet istiyo
    Müzikler herşey harika blood videosu falan hikaye izlediğim en iyi ko videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immo64 -- 22 Ocak 2006 6:02:14 >
  • 0000000 duyduma gore comboackleri kullanıomus nekadarı doğru bilemem amaeer butn skillerle yatıramassa bi hack dahawarmış adamada freezetimesız heal pot içiomus....
  • NYChris 0000000000 ve F9Devil gibi adamlar diğerleri gibi kosp la fln uğraşmaz
  • ben sabah cafede indirip izledim kesmedi bide ewe indiriom
    cafede knighttan nefret eden WoW oynayan arklar bile hayran kaldı
    adam 5e1 7e1 muhtesem walla dark mare soloda güzel
  • 1 saat uğraştım indirmek için yaa şifre kısmı bi gelmedi
    şimdi iniyo nasıl F9 gene heallerlemi gidiyo manyak defans var healcide adama 700 bile vurmuyo ki adamda 4200hp var o nasıl yatacak düşünce si olanvarmı karşıma çok çıkıyo bende buferim malice atsam dalsam yatmaz fikir lütfen

(imzadaki magede benim 60 oldu şimdi bufferi kasıyom)
  • eleman işi biliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: KruxeL

eleman işi biliyor

ewt çok manyak. paylaşım için teşekkürler. insan izledikçe aşka geliyor yaww
  • Mükemmel bi video paylaştığın için teşekkür edrim
  • Bu Video Kac Dakkada İner?
    Ve Ben Ahmet Kardesimin TikLa İndir Dedigine Bastim
    İnsallah O Bahsettiginiz Videodur
    Ben Rapdirsh mi Ne Ondan İndiremedim Sayfa Acildi Ama Olmuo Neye Bascagimi BiLmiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavi_Boran

Bu Video Kac Dakkada İner?
    Ve Ben Ahmet Kardesimin TikLa İndir Dedigine Bastim
    İnsallah O Bahsettiginiz Videodur
    Ben Rapdirsh mi Ne Ondan İndiremedim Sayfa Acildi Ama Olmuo Neye Bascagimi BiLmiom

evet onların verdıgı lınk sayfasının dırenk lınkı
  • adamın hp i yanlış görmediysem 4500 gibi bi şey bu nasıl oluyor ?
    light feet sağ mouse tuşa nasıl alınıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cacahuete -- 26 Ocak 2006 20:25:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriNitroToluen

adamın hp i yanlış görmediysem 4500 gibi bi şey bu nasıl oluyor ?
    light feet sağ mouse tuşa nasıl alınıyor ?

light feetin üzerine gelip sağ tıklarsan yeşil bi çerçeve içine alır. sonra 2 kere sağ tıklarsan o skili kullanmış olursun
  • insan bu dosyayı zip. lerde koyar yaw. BU NE 52mb bunumu indiriyim oyunmu oynayım. LAg giriyo oyuna...
  • kardeşşş..adam dehşet bişi ayakta alkışlancak cinsdenn..tebrik ederim bu videoyu bizimle paylaştığın için....sen vede senin gibiler sayesinde bu ste daima benim gibi bazı şeyleri bilmeyenlere örnek olurr...teşekürlerrr
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.