Şimdi Ara

0000000 videosu (f9la teke tek çıkıyor) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
70.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR RAPİDSHARE DEN İNDİREMİYORUM
    FREE Yİ TIKLIYORUM SÜRENİN BİTMESİNİ BEKLİYORUM

ŞİFREYİ GİRİYORUM AMA BİR EKRAN GELİYOR FAKAT İNDİRME YAPMIYOR

TIKLA VE İNDİR İSE HATA VERİYOR BAŞKA BİR LİNK VARMI ACABA
  • :) ben oyunu bırakıyorum bu ne ya adam ölmüyor hele o raptor+8 li bi eleman var ya ona yazmışya nereye kaçıp duruyo diye. en süperi de warriorlara gelirken arada spear defans full plate falan takıyo oraları süper. ha arada debufflara cure vs atması da cabası
  • +1
  • be adam vıdeo yayınlıon sayfa goruntulenmıo bu nasıl ıs yahu

• BEN GİRDİM iştesite:http://rapidshare.de/files/11380232/ZeroMovieTrailer.wmv.html

• warriOrLara minor heaL istiOrz .
    harßiden assasin oLmak varmlsh ...
    Minor heaL , Light feet , spike , cure....
    ßuff da ßasslnLar , tam oLSn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lekbu -- 27 Ocak 2006 14:36:25 >
  • Frostmourne bu videoları bu linkden mi aldın?http://forum.knightonlineworld.com/index.php?f=30
    burdan alıntı deil 2 indirememeniz sizin beceriksizliginiz yapamıyoz deyin bari dierleri ve nasıl indiriyoruz
  • adamın sağ tuşu minör beyler, adam hp pot deil mana pot kullanıo genellikle
  • la burda sadece sayfada isleye bilios galiba benbi turlu indireemdmdm
  • la burda sadece sayfada isleye bilios galiba benbi turlu indireemdmdm
  • Bilmiyen arkadaşlar için söylüyorum;
    arkadaşlar siz linke tkladıgınız zaman sayfa görüntülenemiyor diyor.Siz oradaki **** kızmına rapid.share yazıcaksınız(.yok)Arkadaşlar alıntıdır demediği için orada ole cıkıyır karşiniza bir sayfa geliyor oradan sağ tarafta free war tablonun en altında ona tıklıyorsunuz.Eğer başka indiren yoksa geri sayıma başliyor.Geri sayım bittiği zaman 3 karakterli bi kodu sağdaki kutuya yazıyorsunuz.klavyenin üstünde ter L ye benzeyen enter die adlandırılmış olan tuşa 0.45 km/h hızı ile dokundunuzda size yükleme talimatı geliyor.Eer olmuyorsa hizi ayarlayamamişinizdir.Bidaha deneyin.
  • çok büyük bi videoya benzio o kadar beklemek gerekio ama yazılanlara göre deicek heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: RapStarMert

*** olan yere rapidshare yazarsanız acılıo

• ya arklar videoyu indirdim. işte izleme ekranı gelitor(windows media player ile )''belirtilen modül bulunamadı'' diyo sadece buna değil bütün vieolara böle dio lütfen cevap pls!!!!!!
  • beyler bende free war filan yazmıor
  • arkadaşlar zero yu tanıdık bayıldık . peki bu f9 kim bilgi verin lütfen?
  • mükemmel denecek kadar mükemmel adam darkı tek kesio tabi içinden potion of soul çıkıo ama yinede helal olsun
  • bendede olsa o char bende keserim herhal bişiler
  • YAAAAAAAAA ben daha ındiremedim nasıl incek ya bilin biri sitenin tam ındırılış şekli ile yazsın pls
    yani linke tıkladıgımızda direk kaydet desin LÜTFENN up up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxthefox

arkadaşlar zero yu tanıdık bayıldık . peki bu f9 kim bilgi verin lütfen?

kraaal :) ama tın tın kral olduğu arenada anlaşılıyor :p yok şaka bir yana o da çok sağlam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.