Şimdi Ara

0000000 videosu (f9la teke tek çıkıyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
70.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • f9 hikaye kalmış :) herif biçti bide 8 vs 1 e düello yapıyo manyak bişey
  • çok saolun ama bu rapidshre yi nereye yapıştırcam??
  • Bu adam ölmez ölmedide zaten...

Adam önce czde kesmedik eleman bırakmıyor,sonra f9devil ile arenada kapısıyor,sonra gıdıyor tek basına dark mare kesiyor...

Ha bide dıkkatımı cektı,adamın Dark Mare'e 1 kerede verdiği hasar 6000 e yaklasıyor
  • VİDEO GERCEKTEN BOMBA GİBİYMİŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

quote:

Orjinalden alıntı: the_texsas

quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

sayfa goruntulenemıyor

aynen

nedenını buldum.

verdığı lınke bır bak ******** lı bısey

alakası yok sadece ismini almış koymuş
  • ula bu film nerde yaw bulamadım bi türlü 50 tane siteye yönlendiriyo beni :(
  • harbiden manyak bişi.ama benim anlamadığım bu 8 kişi 1 adamı öldüremio.bence tamamen taktik hatası.yoksa rahat alabilirler.
  • *** olan yere rapidshare yazarsanız acılıo
  • super video, mutlaka izleyin
  • Gerçekten Çok manyak video izlemeyenler KAÇIRMAYIN derim ben....
  • Frostmourne bu videoları bu linkden mi aldın?http://forum.knightonlineworld.com/index.php?f=30
  • bi clanın videoları wardı arkdşın biri saolsun bizimle paylaşmıştı onlar çok hoştu ama bunu indiriyorum bakıcam emeğin için saol
  • tüm video boyunca şu rogue healından cakıyo bu nasıl oluyo ben sadece kosp da görmüştüm bunu belli bi healt e düünce kendiğilinden yapılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

tüm video boyunca şu rogue healından cakıyo bu nasıl oluyo ben sadece kosp da görmüştüm bunu belli bi healt e düünce kendiğilinden yapılıyor

Bu hafta çekilmiş bi video.Yani kosp olması imkansız.Ayrıca heal basarkende anormal bi şey göremiyorum.Adamın manası 3k.Minor heal basması bence çok normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 21 Ocak 2006 19:28:54 >
  • link açıldıktan sonra free ye bas daha sonra süre dolacak dolduğunda orda ki karakterleri yana yaz start download a bas o iner(rabidshare için geçerli)
  • YALNIZZZZZZZZZZZ boyutu fazla büyükmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

quote:

tüm video boyunca şu rogue healından cakıyo bu nasıl oluyo ben sadece kosp da görmüştüm bunu belli bi healt e düünce kendiğilinden yapılıyor

Bu hafta çekilmiş bi video.Yani kosp olması imkansız.Ayrıca heal basarkende anormal bi şey göremiyorum.Adamın manası 3k.Minor heal basması bence çok normal.

video yu sildim ama sanırım basıldı işareti de oluşmuyordu skill üstünde
    bide nerden biliyon bu hafta çekildini adam bu çekmek için daha uzun süre üstünde çalışmıştır
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

quote:

video yu sildim ama sanırım basıldı işareti de oluşmuyordu skill üstünde
    bide nerden biliyon bu hafta çekildini adam bu çekmek için daha uzun süre üstünde çalışmıştır

Videoya dikkatli bakarsan hatred clanının yeni sembolü var.Onlarda yeni sembol alalı pek olmadı.Basıldı işareti derken o dolan şeyi kastetdin galiba.Ama o işarette var.Ayrıca kosp kullanırken informationda using minor healing demez.

• minor healingi farenin sağ tuşuna almış, adam kaçarken full sağ tuşa tıklıyor

bi daha baktımda sağ tuşa koşmayı koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 22 Ocak 2006 4:57:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.