Şimdi Ara

0 Passat Aldık Sorularım Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki hafta önce Passat 1.6 TDI DSG Comfortline aldık. Şimdi beni sinir eden bir kaç şey var.
    1- DSG düşük hızlarda kararsız kalıyor ve bu yüzden yoğun trafiğe girmekten korkuyorum.
    2- Start/Stop o kadar saçma çalışıyor ki ışıklarda ağır ağır ilerlerken stop edebiliyor yada kasislerden geçerken stop edebiliyor. Bu saçmalığı düzeltmenin bir yolu yok mu? MgRemaps firması dsg yazılım ile bu sorunu çözüyormuş çok memnun kalanlar var fakat araç sıfır olduğu için garanti kapsamı dışında kalmasını istemiyorum. Bu sorunu yaşayanlar var mı?

• Fiyat ne kadar hocam. Hayirlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınızda bir problem olabileceğini düşünüyorum. 1.5 senedir B8 passat kullanıyorum. Ben de sıfır aldım. Yazdıklarınızın hiçbiri ile karşılaşmadım. Araç tamamen durmadıkça stop etmez. Yine de isterseniz vitesin solundaki düğmeden bu özelliği iptal edebilirsiniz.

DSG mantık olarak hep büyük viteste gitmek ister. Manuel gibi düşünmeyin. 60 km. hızda 7 ye atıyor. Vitesin yaptığınız hıza göre büyük olduğunu düşünüyorsanız gazı kökleyin, bir alt vitese alır. Yoğun trafikte DSG ile ilgili bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. İyi günler dilerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: autotech1

Aracınızda bir problem olabileceğini düşünüyorum. 1.5 senedir B8 passat kullanıyorum. Ben de sıfır aldım. Yazdıklarınızın hiçbiri ile karşılaşmadım. Araç tamamen durmadıkça stop etmez. Yine de isterseniz vitesin solundaki düğmeden bu özelliği iptal edebilirsiniz.

DSG mantık olarak hep büyük viteste gitmek ister. Manuel gibi düşünmeyin. 60 km. hızda 7 ye atıyor. Vitesin yaptığınız hıza göre büyük olduğunu düşünüyorsanız gazı kökleyin, bir alt vitese alır. Yoğun trafikte DSG ile ilgili bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. İyi günler dilerim...

@fagala Opsiyonlar ile 185 bin hocam.

Start stobu kapattım zaten 15 bin bakıma çağırdılar gidince söylerim şikayetimi bakalım. Genel olarak iyi ama premium hissini veriyor. Sportif kullanımda direksiyon tepkileri biraz şaşırtıyor yalnız. Anlık olarak hissiyatı değişiyor ve gerekli kontrolü sağlamakta dikkat dağıtabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aderinkaya -- 2 Aralık 2017; 3:14:7 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.