Şimdi Ara

0 kalori yağ PAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bunu geçenlerde youtube da bir pancar tarifinde gördüm sprey şeklinde adam tavaya sıktı sonra yaptı kremleri. Sadece gelirsek bu ürün ülkemizde satilmiyor daha doğrusu hiç rastlamadım. Bu ürüne rastlayan veya amazon tarzı sitelerden sipariş eden arkadaş varsa yardimci olabilir mi? Çok yararlı olacağını düşünüyorum eğer ki bu ürüne ulaşarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İster Dirty Bulk,ister Leanbulk isterse Cut dönemi olsun.. hangi dönemde olursan ol ama ''0 yağ'' mantığından kurtulmadıkça,yada şöyle söyliyim siz bu yağdan korktukça asla hedefiniz doğrutulsunda ilerliyemiceksiniz ..

Definisyon demişsin,Definisyon istiyorsan vücudunun en çok Protein ve Sağlıklı Yağlara ihtiyacı olduğu dönemde siz 0 kalori yağı düşünüyorsunuz.. Azaltmanız gereken Yağ değil Karbonhidrat bu dönemde,bakın azaltmanız diyorum sıfırlamanız demiyorum..
    1gram yağ 9 kaloridir 0 kalorilik yağ dünyada nasıl üretilmiş merak ettim,nekadar doğaldır değil mi?
  • Bu söylediğin üründe 0 kalori diye birşey yok. FDA'in etiketleme sistemindeki bir boşluktan faydalanarak yanlış bilgi veriyorlar. PAM porsiyon miktarını düşük tuttuğu ve FDA'ye göre porsiyon başına 5 kalorinin altı 0 olarak yazılabilir ifadesinden faydalanıyorlar. Normalde 1 gr.da 10'a yakın kalori var.

http://blog.fooducate.com/2009/01/05/food-label-tricks-0-fat-0-calories-in-an-8-oz-can-of-oil/
  • saglıklı yaglarda neden bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum
    boş işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

saglıklı yaglarda neden bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum
    boş işler

dostum iyi hoşta mesela definisyon yaparken 50 kalori bile kıymetli mesela yumurtayı pişirirken kaç gr zeytinyağı kullandıgımı bilmek isterim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apti Şakrak

quote:

boş işler

dostum iyi hoşta mesela definisyon yaparken 50 kalori bile kıymetli mesela yumurtayı pişirirken kaç gr zeytinyağı kullandıgımı bilmek isterim ben

müsabıksın sanırım
  • quote:

quote:

quote:

boş işler

müsabıksın sanırım

ne alakası var ? sen definisyon yaptıgında nasıl yapıyorsun merak ettim. 3-4 ay ugrasacagıma definisyonla 1 ay kalorileri sayıp bitirip geçerim. makarnaya 10gr yumurtaya 10gr salataya 10gr kalori hesabına katmadan yag ekledigimizi dusunursek 300 kalori fazlalık eder buda tüm günümüzün boşa gittiği demek. aynı şeyler karbonhidrat ve protein içinde geçerli. 300gr fazla et yersem birşey olmaz protein dersek onunda kalorisi var ve yine günümüz boşa gider

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

boş işler

müsabıksın sanırım

ne alakası var ? sen definisyon yaptıgında nasıl yapıyorsun merak ettim. 3-4 ay ugrasacagıma definisyonla 1 ay kalorileri sayıp bitirip geçerim. makarnaya 10gr yumurtaya 10gr salataya 10gr kalori hesabına katmadan yag ekledigimizi dusunursek 300 kalori fazlalık eder buda tüm günümüzün boşa gittiği demek. aynı şeyler karbonhidrat ve protein içinde geçerli. 300gr fazla et yersem birşey olmaz protein dersek onunda kalorisi var ve yine günümüz boşa gider

sen bu kafayla devam et

• kardeş böyle yazmak yerine daha iyi bir yöntem varsa söyle bilelim.
  • İster Dirty Bulk,ister Leanbulk isterse Cut dönemi olsun.. hangi dönemde olursan ol ama ''0 yağ'' mantığından kurtulmadıkça,yada şöyle söyliyim siz bu yağdan korktukça asla hedefiniz doğrutulsunda ilerliyemiceksiniz ..

Definisyon demişsin,Definisyon istiyorsan vücudunun en çok Protein ve Sağlıklı Yağlara ihtiyacı olduğu dönemde siz 0 kalori yağı düşünüyorsunuz.. Azaltmanız gereken Yağ değil Karbonhidrat bu dönemde,bakın azaltmanız diyorum sıfırlamanız demiyorum..
    1gram yağ 9 kaloridir 0 kalorilik yağ dünyada nasıl üretilmiş merak ettim,nekadar doğaldır değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

İster Dirty Bulk,ister Leanbulk isterse Cut dönemi olsun.. hangi dönemde olursan ol ama ''0 yağ'' mantığından kurtulmadıkça,yada şöyle söyliyim siz bu yağdan korktukça asla hedefiniz doğrutulsunda ilerliyemiceksiniz ..

Hocam öyle yazıyordu bir ilanda. Zaten 0 kalori pam diye geçer. Ben sağlıklı yağlardan kalmam. Öyle olsa zaten badem, yumurta sarısı veya zeytinyağı tüketmezdim.

• Yağın pişirildiginde zehire döndügünü ve yağın besin değerlerinin bozuldugunu unutmuşsunuz sanırım. O zaman sporcular kızartmalarıda rahatça yerdi. Tamam yağdan korkmayın ama pişmemiş saf yağdan korkmayın. O yüzden bu ürün İster bulkta ol ister definasyonda ol ister spor yapma: Lazım. Bunun zararı varmıdır bilmiyorum ama pişmiş yağın zararlı oldugu aşikar. Herkes farklı yönden bakmış olaya. Satılan yer varsa ayrıca bilen varsa söylerse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 16 Aralık 2014; 1:09:56 >
  • modifix06 kullanıcısına yanıt
    Kızartmayı zaten uzak tutuyoruz.

Ama şu var sızma zeytin yağla yapılan yemekteki yağ zararlı yağa dönüşmez. Dönüşebilmesi için gereken ısıya çıkartmıyorsunuz.

Bu nedenle tüm sıcak soğuk yemeklerde sızma zeytinyağı kullanmak en doğrusu.

Riviera dan uzak durulması gerekir. Çünkü rafine edilmiştir. Kullanılmaz durumdaki zeytin yağının rafine edilerek içine 10-20% ile normal zeytinyağı karıştırarak yapılması ile olur.

Buna ek kendi aldığınız sütten kaynatınca oluşan kaymak ve bu kaymaktan yapılan tereyağ güzel bir yağ kaynağı gene.

Zeytinyağı yanar mı?
    Zeytinyağının, dumanlanma noktası daha düşük olduğu yani çabuk yandığı gerekçesiyle yıllardır sadece soğuk yemeklerde kullanılması öneriliyordu. Dumanlanma noktası yağın yandığı sıcaklık anlamına geliyor ve bu sıcaklıkta ortaya kanserojen ürünler çıkıyor. Fakat IOOC (Uluslararası Zeytinyağı Konseyi), zeytinyağının dumanlanma noktasının 210 dereceye kadar çıktığı, en yüksek kızartma işleminin 180-190 derecelerde olduğu düşünülürse bu durumun sağlık açısından bir sıkıntı yaratmadığı, hatta zeytinyağının ısıl işlemlerden diğer yağlara göre daha az etkilendiğini bile söylüyor.

zeytinyagi-hakkinda-hurafeler-ve-gercekler/vedat-milor :

http://www.milliyet.com.tr/-zeytinyagi-hakkinda-hurafeler-ve-gercekler/vedat-milor/pazar/yazardetay/01.07.2012/1561081/default.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patience -- 16 Aralık 2014; 9:57:08 >

• Patience kullanıcısına yanıt
    Ben hep zeytinyağı kullanıyorum ve bazen ısıtırken tavadan duman çıktığı oluyor hafiften. Ama tavuk göğsü falan kızartırken pek olmuyor. Ya çok tutarsam sonlarda oluyor ya da boş tavada yağ ısınırken. Sonuç olarak yeri gelince paket paket abur cubur da yediğimi düşünürsek çok takılmıyorum. Tabi kendi hayatım olduğu için, değilse doğruluğunu tartışmıyorum.

• yağ değil fruktoz sıkıntı
  • Arkadaşlar pam sprayi hala ariyorum bulan varmı tr de mağazalarda falan nolur pm atın.

• HungryBody H kullanıcısına yanıt
    Tesvikiye de boff var orada vardır Yeniköyde gourmet garaga var ama orada 50 lira gereksiz yurtdışından arklara getirtcem ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

Tesvikiye de boff var orada vardır Yeniköyde gourmet garaga var ama orada 50 lira gereksiz yurtdışından arklara getirtcem ben.

Hocam 50 tl vermemde boff da çok uzak ama denicem.Yaş sorunun yoksa gittigidiyorda pam spray yaz adanada satıyor 30+6 kargo.

• quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Yağın pişirildiginde zehire döndügünü ve yağın besin değerlerinin bozuldugunu unutmuşsunuz sanırım. O zaman sporcular kızartmalarıda rahatça yerdi. Tamam yağdan korkmayın ama pişmemiş saf yağdan korkmayın. O yüzden bu ürün İster bulkta ol ister definasyonda ol ister spor yapma: Lazım. Bunun zararı varmıdır bilmiyorum ama pişmiş yağın zararlı oldugu aşikar. Herkes farklı yönden bakmış olaya. Satılan yer varsa ayrıca bilen varsa söylerse sevinirim

saglıklı yagları yiyebilirsiniz diyorum
    nerede kızartma ye yazıyor anlamıyorum
  • Konu pişmiş yağın yerine kullanılacak bir sprey ve siz yağdan neden korkuyorsunuz diyince yanlış anlaşılma oldu o zaman kusur bakmayın yalnız 5 kalorinin peşine düşen arkadaşlar rich pianayı izlesinler. Büyümek gelişmek istiyorsanız kalori alacaksınız. Böyle kaloriden kaçarak yerinizde sayarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.