Şimdi Ara

0.facebook.com Avea'da (ücretsiz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
160.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emertcan

tüm gsm operatörlerinden ücretsiz artık 0.facebook.com .

öyle yazıyor ama arkadaşlar düştüğünü söylüyor...
  • Her girişte 20 kuruş düşüyor.
  • 0.facebook.com ücretsizdir. 0.facebook.com adresine yaptığınız ziyaretler ücretlendirilmez. Ücretsiz erişim için 0.facebook.com sitesine cep telefonunuzun Avea WAP bağlantı noktası üzerinden ulaşmanız gerekmektedir. 0.facebook.com'da yer alan herhangi bir fotoğraf linkine tıklamanız durumunda fotoğrafın görüntülendiği sayfalar standart internet ücreti üzerinden ücretlendirilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors
    0.facebook.com ücretsizdir. 0.facebook.com adresine yaptığınız ziyaretler ücretlendirilmez. Ücretsiz erişim için 0.facebook.com sitesine cep telefonunuzun Avea WAP bağlantı noktası üzerinden ulaşmanız gerekmektedir. 0.facebook.com'da yer alan herhangi bir fotoğraf linkine tıklamanız durumunda fotoğrafın görüntülendiği sayfalar standart internet ücreti üzerinden ücretlendirilir.

Zaten açılırken uyarıyor seni. Standart veri ücreti kesilebilir diye, sorun o değil. Sorun ücretsiz kısmının bile ücretli olması. Zaten 0.facebook.com m.facebook.com'un resimsiz versiyonu.
  • aynen arkadaşlar bende de aynı sorun var daha önceleri ücret almazken şimdi her girişte 20 krş düşüyor. ayarlarda yapılı.
  • access bedava falan olayı yok

face e girdiğinde avea nın ücretsiz bişeysi diyor sabah telefondan face e girdim çıktım hhooop bakiye düştü kardeşimden de denemiştim geçen günlerde de onda da düştü
    annem vodafone ona denedim hiç bir şey olmadı
  • vodafoneda ücretsizmi yani? ben vodafone geçtim gireyim ücretsizse ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

tüm operatörlerde ücretsiz.

Tüm operatörleri bilmiyorum ama ben hergün giriyorum 0.facebook.com a avea ile çok gzl olmus
  • 6 kuruş param var istediğim gibi girip çıkıyorum hiç para düşmüyor haliyle
    para varken zırt pırt düşüyordu
  • Ben hergün avea hattım ile giriyorum hiç kontürüm gitmiyor. Bütün operatörlere ücretsiz diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzozkn -- 14 Ağustos 2010; 20:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Her girişimde 20 kuruş kesiliyor. Bir türlü anlamadım nedenini. Neresi ücretsiz bunun? Nasıl ücretsiz girebilirim?

evet bendede öyle.Avea internet ayarlarında operatörünüz desteklemiyoriAvea GPRS WAP ta ise ücretsiz diyor ama gen yiyiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Her girişimde 20 kuruş kesiliyor. Bir türlü anlamadım nedenini. Neresi ücretsiz bunun? Nasıl ücretsiz girebilirim?

evet bendede öyle.Avea internet ayarlarında operatörünüz desteklemiyoriAvea GPRS WAP ta ise ücretsiz diyor ama gen yiyiyor

turkcell den beleşe takılıyorum
  • Şimdi ayar olarak wap ayarlarını mı gprs ayarlarınımı yüklicez. Sitede wap yazıyor ama denemedim. Acab müşteri hizmetlerini arayıpta mı yaptırsam ?
  • m.facebook aveada paralı mı?
  • Bu tüketici dernekleri yeniden bastırsa da, insanlar yalnız ücretli bir işlem yaptıktan sonra değil de yapmadan önce de uyarılmak zorunda olsa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mclarenmercedes

Şimdi ayar olarak wap ayarlarını mı gprs ayarlarınımı yüklicez. Sitede wap yazıyor ama denemedim. Acab müşteri hizmetlerini arayıpta mı yaptırsam ?

http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=staticwapsetting&lang=tr&pagemenu=servisler.islemler.ayarlar

telefon bilgilerinizi seçin AVEA GPRSWAP ayarını yapıp, internete bağlanırken bu profili kullanın.

• seçeneklerden avea internete girmeyeceksiniz avea wap gprsye griceksiniz
  • Yaa ayarları yapmama rağmen ücret aldı bu şey. Aveaya Napçaz ki ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mclarenmercedes -- 2 Eylül 2010; 13:34:03 >
  • öyle sanıyorum ki avea ücretsiz günahını bile vermez bu aveadan avea wap tır carttır curttur hepsini yaptık 0.face. girmeyi denedik telefon n73 olmasına ragmen girmedi ve alternatif link olarak m.face yi sundu 2 lira kadar kaybım var .. müş. hiz. arasak kaale bile almazlar umurlarında pek deil açıkcası olan oldu gözüyle bakıolar herşeye
  • Yanlışınız olmalı. GPRS WAP ayarlarıyla girerseniz ücrey alınmıyor. Ben hala kullanmaktayım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.