Şimdi Ara

0.facebook.com Avea'da (ücretsiz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
160.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vodafone kullanıyorkende gidiyordu şimdi turkcelle geçiş yaptım gene krş gidiyor

opera kullanıyorum sebebi bu olabilir mi?
  • nokia c3 kullanıyorum. 0.facebook'a girmiyor."yalnızca belirli cep telefonu operatörleri tarafından kullanılabilir....senin cep telefonu operatöründe kullanılamaz..." diyor

avea kullanıyorum. ne yapmam gerekiyor ?
  • Arkadaşlar aveadan girmeyi deneyince söyle yazıyor ''Standart veri ücretlerine tabi olabilir.
    Üzgünüz, 0.facebook.com yalnızca belirli
    cep telefonu operatörleri tarafından
    desteklenmektedir ve senin cep telefonu
    operatöründe kullanılamaz. Mobil
    operatörünüzle iletişime geçiyorsanız, IP
    adresinizin (188.41.20.191)
    desteklenmediğini söyleyin.
    Şuraya git: m.facebook.com (Standart veri
    ücretlerine tabi olabilir)''
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdengecti__

Arkadaşlar aveadan girmeyi deneyince söyle yazıyor ''Standart veri ücretlerine tabi olabilir.
    Üzgünüz, 0.facebook.com yalnızca belirli
    cep telefonu operatörleri tarafından
    desteklenmektedir ve senin cep telefonu
    operatöründe kullanılamaz. Mobil
    operatörünüzle iletişime geçiyorsanız, IP
    adresinizin (188.41.20.191)
    desteklenmediğini söyleyin.
    Şuraya git: m.facebook.com (Standart veri
    ücretlerine tabi olabilir)''

waptan girerseniz bu sorun olmaz.
  • Arkadaşlar önceden wap üzerinden bedava giriyordum facebooka.
    ama şimdi girmiyor sürekli kontür düşüyor.
    ayarları tamamen yeniden kontrol ettim herşey normal.

zaten siteye girdiimde artık eskisi gibi bedava internet hizmetidir gibi bir yazı da çıkmıyor.
    bittimi bu hizmet anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R
    Arkadaşlar önceden wap üzerinden bedava giriyordum facebooka.
    ama şimdi girmiyor sürekli kontür düşüyor.
    ayarları tamamen yeniden kontrol ettim herşey normal.

zaten siteye girdiimde artık eskisi gibi bedava internet hizmetidir gibi bir yazı da çıkmıyor.
    bittimi bu hizmet anlamadım.

Aynısını ben de soracaktım. Bilen biri söylerse çok makbule geçer. Ben de faturalı telefonumdan giriyordum, korkuyorum girmeye artık, az giriyorum. Umarım hep eskisi gibi 20 kuruş 20 kuruş gitmemiştir.
  • Ben de son 2 gundur giremiyorum. Konu hakkında bilgisi olan beri gelsin.
  • An itibari ile sorun düzelmişe benziyor.
  • yaa arkadaşlar şimdi bnde e250 war ve bn 0.facebook a gremiyorum ya yazıyorumm hata:sebeke yok dio ne yapmalıyım bilen warsa söelrse sevinirim şimdiden tşk ederim
  • Twitter'a ücretsiz giremiyoruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

An itibari ile sorun düzelmişe benziyor.

Ben beceremedim telden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

Twitter'a ücretsiz giremiyoruz değil mi?

Vodafone'da Twitter bir süredir sms kullanımıyla ücretsiz ne zaman son bulacağı hakkında bilgide yok. Belki Vodafone hattınız vardır ya da görenlerin haberi olsun :)
  • 0.facebook.com kesinlikle ücretsiz, zira sayfa açıldığında yukarıda "free acsess on avea network" yazıyor hemde faturama herhangi bir internet kullanımı yansımadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimani21

0.facebook.com kesinlikle ücretsiz, zira sayfa açıldığında yukarıda "free acsess on avea network" yazıyor hemde faturama herhangi bir internet kullanımı yansımadı.

Operatör ayarı önemli, neden dersen kız kardeşim Avea hattıyla 0.facebook.com 'a girdiğinde yukarıda ücretsiz yazıyor olmasına rağman ücret düşüyor bir türlü çözemedim..

Ben Turkcell'de sorunsuz giriyorum. Vodafone'da ise yanlış ayarlarla girmeye çalışınca bağlanmıyor, doğru ayarları yapınca ücretsiz bağlanıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

0.facebook.com kesinlikle ücretsiz, zira sayfa açıldığında yukarıda "free acsess on avea network" yazıyor hemde faturama herhangi bir internet kullanımı yansımadı.

Operatör ayarı önemli, neden dersen kız kardeşim Avea hattıyla 0.facebook.com 'a girdiğinde yukarıda ücretsiz yazıyor olmasına rağman ücret düşüyor bir türlü çözemedim..

Ben Turkcell'de sorunsuz giriyorum. Vodafone'da ise yanlış ayarlarla girmeye çalışınca bağlanmıyor, doğru ayarları yapınca ücretsiz bağlanıyor..

faturaya mı yansıyor yoksa kredi mi düşüyor?

• quote:

quote:

quote:

Hat faturasız ise faturaya yansıma gibi bir şans yok zaten. Faturalı ise de krediden düşme şansı yok. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Avea*

quote:

quote:

quote:

Hat faturasız ise faturaya yansıma gibi bir şans yok zaten. Faturalı ise de krediden düşme şansı yok. :)

Arkadaşın cevabı güzel olmuş..

Hat ön yüklemeli, faturaya yansımıyor çünkü fatura yok.. Krediden düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avea*

quote:

quote:

quote:

faturalı mı yoksa kredil hat mı diye sormak istemiştim,

• arkadaşlar 0.facebook avea ya aynı anda iki kişi bağlanabilir mi
  • Aynı anda iki kişi bağlanmak mı ? Bu olmaz çünkü telefon tek içinde ayrı bir virtual işletim sistemi kurabilirsen olur yada başka bir opera dan açıp diğerini, normal web den açarsan da olabilir, opera mini ve ayrı bir internet 5800 kendine olan o iki ayrı şekilde açabilirsin gibi geliyor bana ama hiç denemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.