Şimdi Ara

0.facebook.com Avea'da (ücretsiz) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
160.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turkaahmet
    vodafone kullanıyorkende gidiyordu şimdi turkcelle geçiş yaptım gene krş gidiyor

opera kullanıyorum sebebi bu olabilir mi?

telefonun kendi tarayicisini kullanmaniz lazim.
  • internet değil wap üzerinden bağlantı kurun bir de . Bundan da kaynaklanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arquitecto
    Aynı anda iki kişi bağlanmak mı ? Bu olmaz çünkü telefon tek içinde ayrı bir virtual işletim sistemi kurabilirsen olur yada başka bir opera dan açıp diğerini, normal web den açarsan da olabilir, opera mini ve ayrı bir internet 5800 kendine olan o iki ayrı şekilde açabilirsin gibi geliyor bana ama hiç denemedim.

opera kendi dnslerini kullandigi icin kontor gider
  • mesela ben 0.face den kendi faceme girdin diğer kişi ayni anda benim face me girebilir mi
  • BAKIN ARKADAŞLAR 0.facebook.com GİRMEK İÇİN SADECE TEK BİR YOL WAR ODA ŞU

>> 5 VEYA 10 KURUŞ VARKEN GİRERSENİZ PARA GITMIYOR
  • Opera miniden girince ücret gidiyor mu? Kendi tarayıcısı ile mi girmemiz lazım? Hattım faturalı ücret alıp almadıgını anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cudana

Opera miniden girince ücret gidiyor mu? Kendi tarayıcısı ile mi girmemiz lazım? Hattım faturalı ücret alıp almadıgını anlamıyorum.

Sadece telefonun web tarayıcısından giriniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow3589

arkadaşlar 0.facebook avea ya aynı anda iki kişi bağlanabilir mi

aynı telefondan sadece bir facebook hesabına bağlanılabilir
  • konuyu hortlattık ama googledan benim gibi bu konuyu arayanlara yardımcı olur :D

faturalı hattım var 0.facebook tan yaklaşık 8 tl gibi kullanım ücreti geldi.müşteri hizmetlerini aradım ne dese beğenirsiniz link tıklama msj gönderme ücretli dedi dedim heralde siz pek hakim değilsiniz konuya :D face girip msj atmıycakmıyız yani böyle şey mi olur dedim.bilir kişiye bağladı ( teknik servis ) oda diyor diğer arkadaşlar bakabiliyor :S şaka gibi dedim oda buraya yönlendirdi .

sonunda bi dilekçe bıraktık inceleyip dönecekler.hiç umudum yok tem bir rezillik.
  • arkadaşlar aveadan msj geldi fatura iadesi yapacaklarmış bu sorunu yaşarsınız müşteri hizmetlerini arayıp fatura incelemesi talep edin.ama genede hiç hoş bişey değil .biz uyanmasak gitmişti para.
  • sadece sayfayı görüntülemek ücretsiz herhangi bi beğenme yorum yada mesaj yazarsanız benim gibi 70 80 tl ödersiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıqq

quote:

Orijinalden alıntı: serdengecti__

Arkadaşlar aveadan girmeyi deneyince söyle yazıyor ''Standart veri ücretlerine tabi olabilir.
    Üzgünüz, 0.facebook.com yalnızca belirli
    cep telefonu operatörleri tarafından
    desteklenmektedir ve senin cep telefonu
    operatöründe kullanılamaz. Mobil
    operatörünüzle iletişime geçiyorsanız, IP
    adresinizin (188.41.20.191)
    desteklenmediğini söyleyin.
    Şuraya git: m.facebook.com (Standart veri
    ücretlerine tabi olabilir)''

waptan girerseniz bu sorun olmaz.

bende NOKOA N73 VAR AYNEN BÖYLE YAZIYOR 20 KURUS GIDIYOR AVEADA SONRADA KONTOR DAHA COK GIDIYOR m.facebook.com gırın dıyor gırıncede kontor gıdıyor yardımcı olursanız sevınırım

• 0.facebook a blackberry ıle baglanabılen varmı?
  • Menü->Ayarlar -> Wi-fi & Bluetooth & Mobil Ağ Ayarları -> Mobil Şebekeler -> Erişim Noktası Adları

Burada iki seçenek çıkacak karşınıza...

Avea Data ve Avea MMS. Eğer android telefonunuzda internet paketiniz yok ise tavsiyem Avea Data gprs ayarını kaldırmanızdır. Çünkü senkronizasyon yapmak için internetten küçük boyutlarda veriler indiriyor bu da size ücret olarak yansıyor tabi ki. Silmek için Avea Data içerisine girin. Ayar düzenleme penceresine geldiğinizde menü tuşuna basın ve APN sil i seçin.

Şimdi standart GPRS kullanımı için gerekli ayarlara geçelim.

Erişim Noktası Adları menüsündeyken menü tuşuna basıyoruz ve Yeni APN seçiyoruz. Ve aşağıda verdiğim ayarları aynen android işletim sistemli telefonunuza girin.

İsim: Avea WAP
    APN: wap
    Proxy: 213.161.151.201
    Bağlantı Noktası: 8080
    Kullanıcı Adı: wap
    Şifre: wap
    Kimlik Doğrulama Türü: Yok

ayarını yaparak huawei x5 den rahatlıkla girebildim arkadaşlar. 2.3 beta 1 rom yüklü üzerinde

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.