Şimdi Ara

0 Araca Cam Suyu Erikli Su Koymak Hastalıkmıdır? :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 10 Nisan 2016; 11:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alynty: L&M

Kireç mireç borulara zarar vermemek için koyuyorum ben.
    Çok mu pimpirikliyim

Fakirsiniz galiba.. Benim duyduğum, fakirler arabalarında Erikli su kullanıyor.

Ben ortanca hanımın aracında bile cam şişe doğal kaynak suyu kullanıyorum.

0 Araca Cam Suyu Erikli Su Koymak Hastalıkmıdır? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 10 Nisan 2016; 11:19:45 >

• Silecek suyuna ne bulursam koyarım. Arada az elma/beyaz sirke atarım.
    Ama motor suyuna akü suyundan (saf su) başka bir şey koymam.
  • Hocam Saka da koyabilirsiniz onun da değerleri güzel. Ama cam şişe olmasına özen gösterin daha sağlıklı.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristran

tamamına cam sil koyuyorum

1/3 oranın da sulandırmanı tavsiye ederim. Sulandırmayınca silecek lastiği daha çabuk özelliğini kaybediyor.
  • Silecek suyunu çeşmeden doldurduktan sonra üstüne az bir sıvı bulaşık deterjanı süper oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: tristran

tamamına cam sil koyuyorum

1/3 oranın da sulandırmanı tavsiye ederim. Sulandırmayınca silecek lastiği daha çabuk özelliğini kaybediyor.

tavsiyene uyacağım sağolasın, bene latikler neden dayanmıyor diyordum
  • bimden 1.75 tl ye cam sil 5 lt lik su + olarak isopropil alkol deh babam deh :).ben 2.5 haftada silecek deposunu komple boşaltan insanım camlar kirli oldumu rahatsız oluyorum
  • Ben direk cam suyu koyuyorum. Sek olarak.

• Ben her zaman içme suyu koyuyorum. Biraz da şu antifirizli diye satılan mavi sulardan ekliyorum o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 10 Nisan 2016; 20:52:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sonax'ın konsantre cam suyunu kullanıyorum. çok memnunum. camım hem parlak hemde iyi siliniyor.
  • Yazın saf su koyuyorum. Sıfır kireç.

• Hiç dikkat etmiyorum. Bulduğum herhangi bir suyu koyuyorum. Şuan'a kadar bir sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahliyeBorusu -- 10 Nisan 2016; 23:17:56 >
  • Çokmu akıllısın?

• Arabayi hidrolik yag ile sil hem ciziklere karsi koruyor hemde uzun süre toz tutmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Kireç mireç borulara zarar vermemek için koyuyorum ben.
    Çok mu pimpirikliyim

Çok feci fantazilerin var dostum en uç şeyleri düşünerek yaşıyorsun anladığım kadarı ile..
  • Bütün pimpirikliler bu konuda toplanmış
    Yıllardır musluk suyu koyarım bir şey olmadı. Olsa nolur değiştiririm hortumu vs. Sudan daha ucuza gelir.

• aracına değer verdiğin anlamına geliyor, bence mantıklı birşey.
  • Forumun pimpirik manyetik alanı burada oluşmuş. Ne takıyorsunuz kafanıza böyle şeyleri. Tıkanınca açarsınız olur biter. Ben gördüğüm ilk su kaynağından dolduruyorum, üstne de cam suyu ekliyorum tamam. 7 yıldır bu şekilde araba kullanıyorum. Çok sık da cam suyu boşalır arabamda daha bu konuda hiç sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.