Şimdi Ara

0 Araca Cam Suyu Erikli Su Koymak Hastalıkmıdır? :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hazır su koyuyorum ama erikli değil onu içmeye bile almıyorum pahalı diye arabaya nasıl koyayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakınan göze çöp batarmış
  • Mavi renkte konsantre antifrizli sular var 3LT şeklinde satılanlar. Alıyosunuz, bi güzel suyla dolduruyosunuz, üstüne de biraz antifriz, tamamdır.

Ha güzel koksun vesayre ben psikopatım diyorsanız, yine konsantre olan ve çok küçük (yani o ufak şişelerde içkiler olur ya tadımlık ha o boyda) şişeler var. Turuncu renkte oluyolar onlarda. Suyu ve antifrizi doldurduktan sonra onu da koyunuz.
    Böyle kireç yapar mı falan diyede kendinizi kasmayınız. Yaşadığınız yerdeki su Magnezyum ve Kalsiyum yönünde aşırı fazlaysa koyabilirsiniz. Ama hemen tıkayacak bir suyun Türkiye de olduğunu sanmıyorum.

İyi akşamlar.

• eşyanın kölesi olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Sakınan göze çöp batarmış

Bende ondan tırsıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

eşyanın kölesi olmayın

Eşyanın kölesi değil sahibiyim , ama köleme iyi davranıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L&M -- 9 Nisan 2016; 23:35:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

şimdi yazsam ceza alıcam vazgeçtim

Ceza vermeye pek hevesliler zaten. Dengesize dengesiz diyen biri çıksa da ceza versek diye düşünüyorlar. Konu sahibi arkadaş senle ilgili birşey değil yazdığım husus anlayan anladı.

(Umarım bu mesaja da ceza gelmez.)

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

quote:

Ceza vermeye pek hevesliler zaten. Dengesize dengesiz diyen biri çıksa da ceza versek diye düşünüyorlar. Konu sahibi arkadaş senle ilgili birşey değil yazdığım husus anlayan anladı.

Benim açtığım konu ile alakalı ne düşündü acaba da ceza alabileceğini farzediyor.
    Alalade bir konu , kimsenin köpeğine hoşt , tavuğuna kışt da demedim neden ceza gelebilecek bir cevap düşündüde yazmadı onu merak ettim sadece

@ufuk-34JD58

• Arkadaşlar içme sularında kireç yok diye bişey yok aksine mineral bakımından sağlık kriterlerine uygun olması için belli bir mineral seviyesinin üstünde oluyorlar. Saf su ise vücuttaki mineral dengesini bozar. İçindekiler kısmına bakın pet şişelerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

quote:

Benim açtığım konu ile alakalı ne düşündü acaba da ceza alabileceğini farzediyor.
    Alalade bir konu , kimsenin köpeğine hoşt , tavuğuna kışt da demedim neden ceza gelebilecek bir cevap düşündüde yazmadı onu merak ettim sadece

@ufuk-34JD58

sizinle alakası yok,arabaya erikli suyu okuyuncabizim musluk suyu içen cimri komşuyu besteleyecektimha fakir felan olur anlarım yokluk ayıp değilde bazı değişikler var paraya tapan

• Arabaya su eklemek nedir gece gece beni güldürdünüz ya .Adamlar özel sıvı yapmış antifriz diye kanallar kireçlenmesin tıkanmasın,kışın donmasın,yazın da kaynamasın diye litresi de 2 lira sen hala su kullanıyosan sorun sende yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_madrid_ -- 10 Nisan 2016; 0:09:30 >
  • BİM aytaç neye yetmiyor :) üstüne de 1.60 a bir paket camsil bosalttiniz mi tamamdir

• Arada bir sirke falan da koyun suya. Borular falan daha temiz olur. Ayrica camlar daha iyi temizlenir.

• Ben bile akdağ iciyom arabaya musluk suyunu dayarim gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamidiye padisahlarin suyu.

• Kışın kullandığınız mavi antifriz bitecek. ondan sonra şu tür bir cam sabununu suyla karıştırıp ekleyebilirsiniz
    Ama mavi antifriz varken eklemeyin, ikisi karışınca fişkıyeyi tıkıyorlar.

0 Araca Cam Suyu Erikli Su Koymak Hastalıkmıdır? :)
  • arkadaslar benim aracda bir su fiskirtiyor camur oluyor on cam. Ne yapmam.lazim?
    bi iki dk surekli su fiskirtip hazneyi bosaltinca temiz su mu koysam?

• tamamına cam sil koyuyorum
  • Fakir misiniz nesiniz kardeşim ... Evian koyulur su deposuna öğrenin artık şunu

• Eski aracimin cam suyu fiskirtma seysi bozuktu. Yaz kis cama su atmadan gezdim ve oyle sattim. Su anki aracımi alali 1 ay sonra bir yil olacak. Cam suyu ekleme haznesine bakmadim bile. Hala serviste koydurdugum su geliyor.

• Ya gerek yok, alın würth silecek sabununu, 5 litrelik şişede suyla çalkalayıp köpürtün doldurun depoya, mis. Yalnız sonax değil. Sonax tırt.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.