Şimdi Ara

0.9 clio'nun baş döndürücü performansı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
1
Favori
10.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne 2.0’i yahu, 1.0 polo Clio’ya neler yapar kim bilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim halaoğlu aldı Clio 0.9. Çok yakıyor diye lpg taktırdı. motor arıza verdi. lpg var diye garanti dışı kaldı ve çok masraf yaptı. pişman oldu sattı.

motora turbo takarlarsa atmosferik motora göre tabi hızlı akacak. Etraf 1.0 - 1.2 turbo motorlu araçlarla dolu.
  • Lpg rastgele takilmaz uyumlu duzgun bir sey taktiracak. Zaten tas catlasa 6.5-6.7 yakiyor.

• saab 96 model turbo 2000 motor abim bayburt erzurum arası 40tl yakıt ben 120 tl hala saabcıyım
  • Yorumlara bak arkadaş, 1.6 2.0. Ulan herhalde 1.6 1.4 daha güçlü onu herkes biliyor fakat adam zaten pahalı bir piyasada 0.9'un aslında tercih edilebilir bir avantaj olduğunundan bahsetmiş. Daha önce de söylendiğinde millet çekmiyor korkusu ile araca yaklaşamamıştı adamda çekiyor merak etmeyin demiş.

Yokuş için yorumlarda ayrı bir komedi. Aracın yük altında ki çekim gücünü anlatmak için en ideal örnek olduğunda söyleniyor.

Tüplü ile kıyaslıyor çünkü tüp kullanan adam ekonomik olduğu için kulanıyor, bak daha ekonomik ve güçlü bir motor var demek için kıyaslama yapılmış. Yoksa tüple marsa gitme arzusu kurmuyor kimse.

Adamlar her gün 2bin 3bin motorlarla rally yapıyorlar sanki de gelmiş birde yorum yapmışlar. Okuduğunuzu anlamak için beyninizi kullanın, götünüzü değil.

• 1.2 den uzak durun kullandim zor dayandim sattim...yakar gitmez lpg uyumu yok sibob eritir

• Abicim 0.9 motorlu aracıda araba diye almazsın yaa ha bisiklet ha o düşünsene sağdan gidiyorsun solundan 4.0 motorlu araç geçiyor
  • 0.9 clio'nun baş döndürücü performansı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki bu 0.9 motor gerçek trafikte ne yakıyor ?
  • mustafa_atr kullanıcısına yanıt
    1.3 75 bg corsa dan 136 lık 1.6 astraya geçmeden öncede corsanın manyak torklu olduğunu sanıyordum.. kamyonete biniyormuşuz meğerse

• Tibet platosunda mi yaşıyorsunuz Allah aşkına herkes yokuş tirmaniyor

• TIGERSHARK kullanıcısına yanıt
    cuma sıfırladım cuma cumartesi akşam trafiğinde 7.3 gördüm zirve olarak. hafta içi 6.6'ya düştü.
  • Gramatik kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_atr

Boyun kiran lakapli 1.2 motor i20 yi unutmayalim hocam
    Link alabilir miyim o konuyu görmedim.

• 1.6 100 beygir ustu araçlar bana göre çok daha iyi

• Ryher R kullanıcısına yanıt
    Ben de 1-2-3 ayrı ayrı kullanıyor diye biliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Ben de 1-2-3 ayrı ayrı kullanıyor diye biliyordum.
    Ayrı ayrı kullanılmak zorunda fakat tek çevirimde sırayla 3 silindir ateşleniyor. 4 silindir motorlarda tek çevirimde 2 silindir ateşleniyor. Bildiğim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuketici06

Küçük hacimli turbo beslemeli motorlara hep ilgi duymuş sevmişimdir. 2015 yılnda 0.9 turbo clio aldım kullandım. 2016'da 1.2 turbo Leon aldım kullandım. 2018'de 1.0 turbo Polo aldım kullandım. Şuan 1.4 tsi çift beslemeli 160 beygirlik bir VW CC kullanıyorum. Hepsinin ortak yanı torkları ve kalkış performansları idi. Şuanki 1.4 tsi motor hem turbo hem de charger'a sahip olduğundan stok modda 160'lık olup paşaoğlu yazılım ile şuan 204 beygir güç alıyorum. Şunu açıkça söyleyebilirimki bu aracımdan aldığım zevki çoğu 2.0 lt motora sahip arac kullanıcısı almıyordur.
    Arkadaşta yazılımlı 2.0 TFSI S-Tronic A4 var, 1.4 TSI ile kıyaslamak TFSI'a ayıp olur

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.