Şimdi Ara

%0,01 Oy oranı Olan Ümit Özdağ Nokta TV'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sarı Muhalefet taraftarları tarafından %0,01 oy alır,Oyları bölmekten başka bir işi'de yok diye suçlanan Ümit Özdağ Nokta TV'ye konuk oldu.


    Sarı Muhalefet taraftarları Ümit Özdağa kulak vermeye korkuyormusuz ?

    Muhalif tv'lere neden çıkarılmıyor ?

    Size göre %0,01 oy oranı olan Zafer Partisi nasıl oyları bölüyor ?



    %0,01 Oy oranı Olan Ümit Özdağ Nokta TV'deNokta TVyoutube
    Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Nokta TV'de; 📌 Süleyman Soylu'nun vatandaşlar ve Suriyeliler arasında yaptığı suç kıyaslaması, 📌 Suriyelilerin ülkelerine dönmeme ihtimali, 📌 Suriyeli öğrencilerin üniversitelerde düzenledikleri ÖSO bayraklı etkinlikler, hakkında değerlendirmeler yapıyor. #ÜmitÖzdağ #Suriyeliler #ZaferPartisi #SüleymanSoylu
    https://www.youtube.com/watch?v=p_wVcbeDfbU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 22 Mart 2022; 19:8:9 >



  • Oyum kesinlikle Zafer Partisine.


    ahmet davutoğlunun, ali babacanın, temelin olduğu ittifaka benden oy çıkmaz. 15 senedir chp den başka bir partiye oy vermedim. Fakat iyice saçmalamaya başladılar.


    meral akşeneri zaten sevmiyorum. elin provakatoru karşısına geçip burası k*rdistan dedikten sonra cevap veremedi. benim için orada bitti. ayrıca amirallere "zevzek" dediğini unutmadık. asıl zevzek kim herkes biliyor.


    kılıçdaroğlu desen yine katlanıyoruz her şeye rağmen fakat partinin içi pkk'lı dolu. düzeltmek için hiç bir çabası yok. sorarsan ifade özgürlüğü derler.


    her akşam 19'da fox haberi izlerim. yıllardır izlerim hiç bir bölümünü kaçırmamışımdır. bir bakın 45 dakika içinde bir kere zafer partisinin ismi geçiyor mu? bir kere ümit özdağ'ı göremezsiniz. ahmet davutoğlunu,babacanı, faik öztrak ve erhan usta sürekli. bu ülkede muhalefet sadece bu partiler değil. aşırı yanlı bir yayın var yani.


    isterse tek oy ben atayım zafer partisine, olsun safım belli olur. Ümit Özdağ hocam bu milletin umududur.

    İYİ Parti'ye kurulduğu zamandan bu yana hiç mi hiç tam olarak güvenemedim. Çünkü İYİ Parti'de hep gözüme eksik bir şeyler çarpıp durdu.


    Ümit Özdağ'ın kurduğu Zafer Partisi'nde ise söz konusu eksikliği şimdilik hissetmiyorum. Ülkenin siyasetindeki boşlukları iyi analiz etmiş ve buna göre yol çizmiş gözüküyorlar. Yolları açık olsun.

    Etrafımdaki 34 kişiyi zafer partili yaptım bile. Hiç kimse kusura bakmasın muhalefetin yaptığı birlik bi şeyime yaramıyor. Medet umdukları adamlara bakın durumu anlarsınız.


    Aklım erdiğinden beri memleketi arap sevdalı birileri yönetiyor. Zafer partisi Türklüğü öne çıkaran tek parti. Arap sevdalısı kişiler tarafından yönetilmekten bıktım artık. Ben eski laik düzeni istiyorum kardeşim. Yurt dışında rahatça ben Türküm diyebilmek istiyorum. Bıktı artık bıktık!

  • iyi partide kalmalıydı.

    yazık etti kendine...

  • Bu kadar türk düşmanı bir hükümet ve muhalefet tarihte görülmemiştir.

    Ülkeyi terk edersem Rusyaya taşınırım avrupanında canı cehenneme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 22 Mart 2022; 18:28:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Barajı geçer ya da geçmez umurumda değil...2023'te oy vereceğim tek parti...

  • İYİ Parti'ye kurulduğu zamandan bu yana hiç mi hiç tam olarak güvenemedim. Çünkü İYİ Parti'de hep gözüme eksik bir şeyler çarpıp durdu.


    Ümit Özdağ'ın kurduğu Zafer Partisi'nde ise söz konusu eksikliği şimdilik hissetmiyorum. Ülkenin siyasetindeki boşlukları iyi analiz etmiş ve buna göre yol çizmiş gözüküyorlar. Yolları açık olsun.

  • Ülkeyi yaklasik 40 50 yildir Türklügu savunan biri yönetmiyor "yok oy böler yok o olur"sıkti artik oy bölünmesin diye zamaninda oy verdikte ne oldu.Kilicdaroglu kendi partisinde diktator milyonlarca chpli genc varken hala partinin başinda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sırf ekonomiden dolayı Ali Babacan için acaba demiştim. Benim için 3 hakkını da doldurdu.


    Bir keresinde bir gazeteci yada mitinginde şimdilik trollerimiz yok dedi dil sürçtü belli ama insan diyor içindeki düşünceyi mi dışarı vurdu. Neyse yazdım bir kenara.


    İkinci olarak Anayasa için ilk 4 madde için tartışılır demesi. Şimdi mesela biri benimle tartışabilir ilk 4 maddeyi herkes tartışılır ve her şey tartışılır bu hayatta. Lakin şunu dese evet ilk 4 maddeyi tartışırız ve ben size neden gerekli olduğunu anlatırım dese artı puan alırdı... Lakin öyle yapmadı.


    Son hatası da benim için bu Suriyeli muhabbeti. Aslında haklı öyle asker polis vs. ile girip adamı kovamazsın. Lakin adamı göç etmeye zorlarsın. Yabancı uyruklu insanları çalıştıranlar için ceza sistemi getirirsen bu adamlar çalışıp para kazanamaz ve en fazla 1-2 senede başka yerlere gidecekler mecbur. Yada dükkan açmasını engelleyeceksin verilen vatandaşlıkları suriyeli veya katarlı demeden kaldıracaksın. He adam gelmiştir yatırım yapıp en az 5-10 TÜRK çalıştırıp bu ülkeye bir şey kazandırır eyvallah zaten gelsin başımın üstünde yeri var ama gerisi boş kamburdan başka bir şey değil.





  • Téquila kullanıcısına yanıt

    katılıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önüne gelen parti kuruyor sıktı artık gerçekten bu iş.Yok degisim partisi yok yenilik partisi yok şu partisi rekor kiricaz bu gidişle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ümit abiyi çözebilen oldu mu?🤔
    Kurtlar vadisindeki kel bıyıklı yaluk ağızlı bi adam vardi çift tarafli çalişiyordu.bu o adam sanki😳

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Yerli ve milli" Neo-nazi partisi. %0,01 Oy oranı Olan Ümit Özdağ Nokta TV'de Vatan Partisi/Perinçek ve HDPKK ile beraber şu an Türkiye'deki en tehlikeli ideolojiye sahip 3 partiden birisi. Bir gram aklı olan bunu ciddiye alıp da konuşmasını dinlemez bile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Mart 2022; 10:1:4 >
  • Zaten bu ülkede başımıza ne geldiyse ''nasıl olsa kazanamaz neden oyumuz boşa gitsin'' diyerek her defasında aynı partilere oy veren sürü psikolojisine sahip kişiler yüzünden geldi.

  • iyi parti çok büyük bir hayal kırıklığı oldu milliyetçiler için. bahçeli'den ve akp'den kopan milliyetçiler için sığınak olacaktı ama şimdi cemaatçilerin ve Atatürk düşmanlarının at koşturduğu bir parti oldu. O yüzden oradan ayrılması gayet normal.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AKP ve Reisçiler Türkiye 'nin Türkler'e ait olmadığını Erdoğan'a ait olduğunu düşünüp bir parselini de Reisten talep ediyorlar. Çünkü Erdoğan'dan başka ülkeyi parsel parsel satabilen olamaz o kadar yetki kimsede yok zaten... Enayi Türklerden oy almak ve emekli-memur ve asgari ücreti bir ölçüde sabit tutabilmek için ülke parsel parsel satılıyor , oy dengesini değiştirmek için de 100 binlerce suriyeliye vatandaşlıkta vermiş olabilir

    Ülkede tek sorun mülteciler ve göçmenler değil ama önemli bir sorun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 23 Mart 2022; 11:38:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi parti, cemaatçi ve Atatürk düşmanlarıyla mı dolu? Ümit Özdağ'a oy atmak istiyorsan at elinden tutan yok; ama saçma sapan malum partili ağzıyla konuşmayın sağda solda.

  • YSK açıklamasına göre seçime katılma hakkına sahip siyasi partiler şunlar olacak:

    1- Adalet ve Kalkınma Partisi,

    2-Anavatan Partisi,

    3- Bağımsız Türkiye Partisi,

    4- Büyük Birlik Partisi,

    5- Cumhuriyet Halk Partisi

    6- Demokrasi ve Atılım Partisi,

    7- Demokratik Sol Parti,

    8- Demokrat Parti,

    9- Emek Partisi,

    10- Gelecek Partisi,

    11- Genç Parti,

    12- Halkların Demokratik Partisi,

    13- Hür Dava Partisi,

    14- İyi Parti,

    15- Millet Partisi,

    16- Milliyetçi Hareket Partisi,

    17- Muhafazakar Yükseliş Partisi,

    18- Saadet Partisi,

    19- Sol Parti,

    20- Türkiye İşçi Partisi,

    21- Türkiye Komünist Hareketi,

    22- Türkiye Komünist Partisi,

    23- Vatan Partisi

    24- Yeniden Refah Partisi.



    Seçimde nasıl oy atacaksınız? %0,01 Oy oranı Olan Ümit Özdağ Nokta TV'de 


    Partisi seçime girebilecek yeterlilikte değil.





  • Surpentor kullanıcısına yanıt

    Haziran ayında seçimlere katılma hakkı kazanıyor,Seçimlerin Nisan 2023 gibi yapılacağını düşünüyorum,Her türlü seçime katılır.



    %0,01 Oy oranı Olan Ümit Özdağ Nokta TV'de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 23 Mart 2022; 13:12:0 >
  • Oyların bölündüğünü sanan açıkça gerizekalıdır arkadaş! MHP'de AKP'nin oyunu mu bölüyor mesela? Cevap verecekler şunu diyecek: iyi de onların ikisi de aynı tarafta. E peki Muharrem İnce ve Ümit Özdağ farklı tarafta mı muhalefetten de muhalefetin oyunu bölsünler?

    Ben Muharrem İnce'nin de Ümit Özdağ'ın da farklı birer güç olarak başkan adayı olmasını istiyorum. Aldıkları her oy toplam verilen oy sayısını artıracağından başkan seçilecek kişi 51%'e ulaşmak için daha çok oy toplamalıdır.

    Ortada 100 oy olsa toplam, 51 oyla başkan seçilir birisi. Ortada 200 oy olsa o zaman 51 oy alan 25%'e denk gelir, başkan seçilemez.

    Halk bunu anlasa zaten Hulk olurdu :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Surpentor kullanıcısına yanıt
    Dün dündür, bugün bugündür. Yarın 18 yaşına basacak birisi için bugün sen ehliyet alamazsın deyip de bunu 1 yıl orda burda dillendirdiğini düşün. Ne kadar saçma olur değil mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.