Şimdi Ara

!!! mp4 video !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
27.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     !!! mp4 video !!!
    [/link]

320x240 pixeli deişebilirsiniz..;);)

http://img175.imageshack.us/my.php?image=v2006wv3.jpg

daha önce başka topic açılmıştı...orada da cvp vermiştim..;);)

son derece harika converter..;);)

ses - goruntu kayması die bişey yok..;);)

• 3gp'yi Mp4'e çevirince videoda fazla bir kazanç elde edilemez.Yani dosya boyutunu büyültmekten başka pek işe yaramaz.Düşük kalitedeki bir videoyu yüksek kaliteye geri döndüremezsiniz ama tersini yapabilirsiniz.Yani mp4'ü , 3gp'ye çevirebilirsiniz.Kalite düşer ama dosya boyutu da düşer.
    En iyisi divx, avi veya yüksek kaliteli formatları mp4'e çevirmektir.Bu şekilde yüksek kaliteli video elde edilebilir.Mp4'ün hakkını da vermiş olursunuz(yüksek boyutlu dosya olduğundan).
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

3gp'yi Mp4'e çevirince videoda fazla bir kazanç elde edilemez.Yani dosya boyutunu büyültmekten başka pek işe yaramaz.Düşük kalitedeki bir videoyu yüksek kaliteye geri döndüremezsiniz ama tersini yapabilirsiniz.Yani mp4'ü , 3gp'ye çevirebilirsiniz.Kalite düşer ama dosya boyutu da düşer.
    En iyisi divx, avi veya yüksek kaliteli formatları mp4'e çevirmektir.Bu şekilde yüksek kaliteli video elde edilebilir.Mp4'ün hakkını da vermiş olursunuz(yüksek boyutlu dosya olduğundan).

çok saol arkadaşım...anladım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: toros71

denediniz mi
    quote:

Orjinalden alıntı: toros71

3gp nin kalitesinide artırabilirsiniz
    örnek ayarlar
    3gp yi seçiyoruz sonra
    video codec =mpeg4
    video size=176*144 (telefonun desteklere ise 320*240 da olur
    bitrate=500 (kendisi sonra ayarlıyor)
    fram rate= 25 seçeneklerde 11 ile 15 var siz el ile 25 yapın
    Auido (ses) bölümüne geçiyoruz
    Auidio codec =mpeg4aac
    bitrate=0 seçeneklerde yok el ile yazıyoruz
    sample rate=44100
    channels= 2 (streo)
    evet ayarlar bunlar bir deneyin
    umarım faydalı olur.
    Ve sonunda diyeceksinizki 3gp de oluyormuş
    Altın kutal malzeme iyi ise çevirimlerde iyi olur yani 3gp ile çekilen bir video görüntüsünü çok fazla iyileştiremezsiniz fakat avi veya mp4 ü 3gp yapıp telefonda çok iyi bir şekilde izleyebilirsiniz.
    değerlendirmelerinizi bekliyorum
    ben ıuguladım.

arkadaşım gerçekten ellerine sağlık

ben denedim mükkemmel sonuç aldım
    biraz yavaş oluyor ama normal

• quote:

Orjinalden alıntı: SeDDo

al bunu kullan
    http://rapitshare.de/files/14502841/WinAVI_3GP_MP4_Sony_iPod_Video_Converter_v2.0.rar.html

"rapitshare" deki "t" yi "d" yap mayı unutma
    Buda anlatımı;

Bu programla videoları hem 3gp, hem de mp4 yapablirsin.. 3 gp yapmak için programı kurup açtıktan sonra 3gp simgesine, mp4 yapmak içinse mp4 yazısının yanındaki simgeye tıklıyorsun.. Sonra bu formatlara çevirmek istediğin videoyu seçiyorsun bilgisayarından..

mp4'e çevirmek için aşağıdaki ayarları kullan..

Program ve mp4 anlatımı için Pinifarina arkadaşa teşekkürler, kendisine saygı ve sevgilerimi sunuyorum..

Winavi'nin ayarlari söyle; programi açinca "mp4" u seçiyor, dosyanın yerini gosteriyoruz.. advanced'dan "picture size'i "176* 144" yapiyor (ki buna özellikle dikkat ediyoruz), video sample rate'i "15" yaparak alta geciyoruz.. "video bitrate" orani 160000 ile 170000 arasinda bir rakam yeterli.. (bu deger video kalitesini direkt olarak etkileyen önemli bir unsur.. fazla abartilirsa K750'nin işlemcisini kasarak video da takilmalara, ses ve goruntude senkron hatalarina neden olur.. ortalama 160000 ile 165000 arasi bir deger yeterli kaliteyi sunuyor ama "bana bu yetmez, ben daha fazlasini isterim" diyen arkadaslar deneme- yanilma yontemi ile video'da takilmalar oluncaya degin bu rakami yukseltebilirler ama max.190000'i gecmemenizi tawsiye ederim) "Audio sample rate" ve "audio bitrate" degerleri ise aynı, 16000 yapiyoruz.. ustteki "encode" sekmesinden "source aspect ratio"yu AUTO" yaparak sayfayi ok'liyoruz.. Son olarak karsimiza cikan sayfada ok'e basiyor ve birkac dk sonra videonuz emrinize amade oluyor.. iyi seyirler ...

arkadaşlar bu programı yukarıdaki ayarların aynısını kullanarak dat dosyalarını mp4'e çeviriyorum telefonda izlemek için ama telefonda izlerken ses çıkmıyor...acaba nedendir?

• bunu bende cozemedım ama mp3 lerı mp4 cevırıp neroda tabı calıstı ayrıca hafıza kartındada baya yer acıyor bılgılerınıze
  • Kanka bence ''Allok'' program serisinden bi program kullan sorunun buyuk ihtimalle programdan ben allokla ceviriyorum videolarımı bir sorunum yok
    işte linkhttp://www.yeniprogram.net/yenidownload.asp?id=14267

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORK -- 17 Mart 2007; 10:13:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

ya bu 3gp den mp4 e çevirmek için yapılması gereken en iyi ayarlar nedir imtoo mpeg encoder programı için? bilen var mı? varsa bi el atabilir mi?
    3gp den mp4 de çevirmek kaliteyi arttırmaz ama size kullandığım ayarları vereyim
    imtoo 3 te eğer elinizdeki video 29.97FPS ise telefona 14.986 Olarak çevirin ,dikkatimi çeken mpeg çevirirken oluşan video ses uyumsuzluğu WMV uzantılılarda oluşmuyor isterseniz moviemakera atıyarak önce wmv sonra mp4 yapın
     !!! mp4 video !!!

• ya link ölmüş birileri lütfen yeni veriinn...
  • arkadaslar en iyi program total video converter bu programın ayarlarında zaten sonyericsson secenekleri var oradan kendi telefonunuzun modelini secin ve istediğiniz video görüntülerini çevirmeye başlayın kalite son derece iyi hatta iyi ötesi
  • SEddo kardes şu linki bidaha verirmisin link hata veriyo
  • Ultra Mobile 3GP Video Converter süper ayar gerekmez kendisi ne bırakın arkanıza yaslanın...
  • Arkdaslar Mp4 PLayerim Video oynatmıyor amw,avi,mp4 v.b butun formatları denedim hiç birini oynatmıyor ama kendi demo videosunu oynatıyor yardım edin lutfenn ???
  • super converter var forumda.. sony ericsson geliştiricileri yazmış.. onu bulun, aynı sayfada gerekli ayarlar da var.. ben simpsons movie çevirdim, çok da güzel izleniyor..
  • yav arkadaşlar lütfen bir videoyu mp4 e çevirecek (tam çevirecek) bir program atın yav lütfen
  • HERKESE ÇEVİRME OLARAK EN GÜZELİNİ İSTERSENİZ SİZE..allok die bir program var onu indirin derim cok güzel kulanıyorum...allok full atarin google...de
  • Bu linklerin hiiç biri açılmıyo sorunlu bunlar...
  • şimdiye kadar en iyisi total video converter'dir.serialli veya crack'li versiyonunu bulun ondan sonra telde izlemeye doyum olmaz.
  • evt bende hemen hemen hepsini denedim ve total video converter bence en iyisi ozellikle altyazıyı direk videoya yapıstırabiliyorsunuz.
    ama soyle bir problem var. w810i nin ekran cozunurlugu 176x220 ama mp4 leri 176x220 oranında cevirince sadece ses geliyor. 176x144 yapınca problem yok ama bu seferde tam ekran izleyince ekrana oturmadıgı icin goruntu genisliyor ve guzel durmuyor.
    sizce bunun bir cozumu varmı? yani 176x220 mp4 videosunu telefonda oynatmanın bir sansı yokmu (codec falan ayarlayarak)
  • Açılmıyo Siteler LinKler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.