Arkadaşlar en iyi çeviri programı total video converterdir siz onu bunu bırakın.4 yıl bu programı kullanıyom üstüne yok.11. sürümünü bulup kurun harika olduğunu göreceksiniz.
total video converter ı deneyin
her şeyi her şeye çevirir adı gibi total bir program...
Nerden buluyonuz böyle raflarda kaybolmus topicleri Arkadasların dedigi gibi total video converter ın üstüne yok bu civarda böyle bi program. Tek kusuru filmleri convert edince ses kayiyo. Onu çözebilen varmi
evet o yönü çok gıcık birde ben 176*144 çözünürlüğünde video yapamıyorum 1kb lık bir şey çıkıyor nedenini bilen varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: taken21
Nerden buluyonuz böyle raflarda kaybolmus topicleri Arkadasların dedigi gibi total video converter ın üstüne yok bu civarda böyle bi program. Tek kusuru filmleri convert edince ses kayiyo. Onu çözebilen varmi
quote:
Orjinalden alıntı: frt-_-ctn
evet o yönü çok gıcık birde ben 176*144 çözünürlüğünde video yapamıyorum 1kb lık bir şey çıkıyor nedenini bilen varmı?
Ben 3.12 yi indirdim ama hala 3.02 kullaniyom. Dedigin olayi bende yasadim cok. Çözümü 3gp den kurtulmak. Yani hani video ekliyoz ya programa sonra hangi formata cevircegimizi soruyo. sen nokia beta secenegini sec altında bisey cıkcak sonra ordanda en üsttekinin sec. (nokşia n70,90,91 mpeg4 yazan) sonra settings ten video ayarlarindan çözünürlügü 176x144 yap. sorunsuz cevriliyo Ha şu aklınıza gelmesin. mpeg4 3gp den daha fazla yer kapliyo düsüncesi. Çünkü diger ayarlarida (görüntü-ses bitrate i vs..) aynı 3gp deki gibi olursa boyutları aynı oluyo. sadece bikac kb fark olabiliyo.
quote:
Orjinalden alıntı: ensatech
quote:
Orjinalden alıntı: mussa
ya bu 3gp den mp4 e çevirmek için yapılması gereken en iyi ayarlar nedir imtoo mpeg encoder programı için? bilen var mı? varsa bi el atabilir mi?
3gp den mp4 de çevirmek kaliteyi arttırmaz ama size kullandığım ayarları vereyim imtoo 3 te eğer elinizdeki video 29.97FPS ise telefona 14.986 Olarak çevirin ,dikkatimi çeken mpeg çevirirken oluşan video ses uyumsuzluğu WMV uzantılılarda oluşmuyor isterseniz moviemakera atıyarak önce wmv sonra mp4 yapın