Bildirim
!!! mp4 video !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arkadaslar topic bos kaldı..yok mu bse yazcak olan ya?? bi bilgisi olan yok mu? -
Valla millete ben bin kere sordum cevap alamadım ne zamandır.Bi de sen dene:) -
3gp videoyu mp4 e çeviriken video convert ayarlarını yüksek,ses convert ayarlarını düşük yaparsan bu olur.Görüntü çevirme ayarlarını bir miktar düşürüp,ses çevirme ayarlarını yükseltirsen ses ve görüntü eşitlenir.Sorun görüntünün yüksek kalitede ve hızla convert edilirken,sesin düşük kalitede ve yavaş hızda çevrilmesinden kaynaklanıyor,birde çok uzun video çevirmeyeceksin. -
eyw. kardesim bi denicem
-
ya arkadaslar olmuyoo...bunun baska bir yolu basa bir programı yok mu!!! kafayı yicem ya.. ses nie erken gelio yaaaa
-
sen hangi programı kullnıyodun? -
ımtoo mpeg encoder....abi kafayı yicem ben..bi care bulun su olaya yaa.. -
evet... bu sorun bende de var.... -
al bunu kullan
http://rapitshare.de/files/14502841/WinAVI_3GP_MP4_Sony_iPod_Video_Converter_v2.0.rar.html
"rapitshare" deki "t" yi "d" yap mayı unutma
Buda anlatımı;
Bu programla videoları hem 3gp, hem de mp4 yapablirsin.. 3 gp yapmak için programı kurup açtıktan sonra 3gp simgesine, mp4 yapmak içinse mp4 yazısının yanındaki simgeye tıklıyorsun.. Sonra bu formatlara çevirmek istediğin videoyu seçiyorsun bilgisayarından..
mp4'e çevirmek için aşağıdaki ayarları kullan..
Program ve mp4 anlatımı için Pinifarina arkadaşa teşekkürler, kendisine saygı ve sevgilerimi sunuyorum..
Winavi'nin ayarlari söyle; programi açinca "mp4" u seçiyor, dosyanın yerini gosteriyoruz.. advanced'dan "picture size'i "176* 144" yapiyor (ki buna özellikle dikkat ediyoruz), video sample rate'i "15" yaparak alta geciyoruz.. "video bitrate" orani 160000 ile 170000 arasinda bir rakam yeterli.. (bu deger video kalitesini direkt olarak etkileyen önemli bir unsur.. fazla abartilirsa K750'nin işlemcisini kasarak video da takilmalara, ses ve goruntude senkron hatalarina neden olur.. ortalama 160000 ile 165000 arasi bir deger yeterli kaliteyi sunuyor ama "bana bu yetmez, ben daha fazlasini isterim" diyen arkadaslar deneme- yanilma yontemi ile video'da takilmalar oluncaya degin bu rakami yukseltebilirler ama max.190000'i gecmemenizi tawsiye ederim) "Audio sample rate" ve "audio bitrate" degerleri ise aynı, 16000 yapiyoruz.. ustteki "encode" sekmesinden "source aspect ratio"yu AUTO" yaparak sayfayi ok'liyoruz.. Son olarak karsimiza cikan sayfada ok'e basiyor ve birkac dk sonra videonuz emrinize amade oluyor.. iyi seyirler ...
-
indiriorum..saolasın kardesm..bakalım olcak mı? -
olmamı yaf ben hep bunu kullnıyom birazdan yaptıgım mp4 lerin linkini vereyimde sizde inidirp atı tellerinize hadeee buda benden size hedaaaye ossun -
beyler rapitte bi sorun yada benim adsl de bir sorun var upload yapamıyorum ben 00:00 dan sonra upload eder linkleride veririm. -
Bekliyor olacağız mp4 leri... -
seddo süper arkadsımm denedim olduu
-
seddoo süpersn arkadsım..denedim oldu -
Saolasın SeDDo...
Güzel programmış... -
askadaşlar ben kullandım gerçekten süper bir program herkese tavsiye ederim ve açıklamalar için "SeDDo" ya teşekkürler... -
eyvallah kardeslerim yaf biz daha ne içün varıs
yaf dostlar mahcubum size mp4 kilp ekliyecemdedim rapit ibnesinden dolayı hala ekleyemiyorum kusura bakmayın bunun için ama bu gece insallah halledicem!
Edit :
@KoRn_a
kardes en cok sana sevindim telinde mp4 isleyebildinya falla dünyalar benim oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeDDo -- 13 Mart 2006; 17:57:22 > -
Vallaha birader eklıyecem dedin eklıyecen artık kaçış yok geliyom gidiyom bişey yok aaaa
Benzer içerikler
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- samsung s24 ultra
- 240 hz telefon
- telefon hoparlör temizleme
- telefon hızlandırma
- google kamera
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X