Şimdi Ara

OSMİNYUM... arkadaşlar mutlaka okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana maille geldi ve sizinle paylaşmak istedim

http://rapidshare.de/files/8538916/osminyum.pps.html

resimler buraya yükleyemedim onun için powerpoint sunumunu upload ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biologist -- 3 Aralık 2005, 14:53:33 >

• evett kardeşş biliyorum bu konuyu..

türkiye rezervi 127 ton sora bulgaristan geliyor 17 ton sanırsam tam bilmiyorum...

1 tirilyon dolar değerinde rezevr...belkide daha fazla kaynağını bulmam lazım

bizim iç ve dış toplam borcumuz en fazla 225 milyar dolar.... sen hesap et artık....

boşu boşuna demiyorlar türkiye türklere kalmıyacak kadar zengin bir ülkedir diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavuu -- 3 Aralık 2005, 14:48:56 >
  • kardeş resimleri yükleyemiyorum
    daha bir sürü var ama nedense olmuyor
  • OFF BEEE
  • 1 trilyon dolar
  • arkadaşlar bu milli bir mesele bence bunu herkese duyuralım. 75 kişi bakmış doğru dürüst cevap yok. arkadaşlar cevap yazalımki biraz yukarılarda kalsın ki görmeyenler görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biologist -- 3 Aralık 2005, 17:31:23 >
  • YALAN BUNLAR... HURAFE

İnanmayın kardeşim kaç senelik şey bu hep ısıtıp ısıtıp gönderiyolar. Bizim milletimiz bu tip senaryolara inanmaya hep meyilli olduğundan hemen birileri gaza geliyor. Böyle birşey olsa şimdiye nasıl çıkartılmaz? BUnu medya haber yapmaz mı? Devamlı gündeme getirmez mi?

Haksız mıyım? (Coca cola, osmiyum gibi konularda ben böyleyim arkadaş türk milleti nedense değişik düşünüyo. bana ne elin arabından. 90 sene önce bizi satarken düşünselerdi. din kardeşiymiş. Bugün herhangi bir hristiyan deblet bize saldırsa müslüman ülkelerden yardım edecek tek dostumuz pakistandır. içeceksin şarabı..... mevzusu. coca cola versin parasını israile. bize bi zararı mı var israilin? allah allah yaaa)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ_SLaYeR

YALAN BUNLAR... HURAFE

İnanmayın kardeşim kaç senelik şey bu hep ısıtıp ısıtıp gönderiyolar. Bizim milletimiz bu tip senaryolara inanmaya hep meyilli olduğundan hemen birileri gaza geliyor. Böyle birşey olsa şimdiye nasıl çıkartılmaz? BUnu medya haber yapmaz mı? Devamlı gündeme getirmez mi?

Haksız mıyım? (Coca cola, osmiyum gibi konularda ben böyleyim arkadaş türk milleti nedense değişik düşünüyo. bana ne elin arabından. 90 sene önce bizi satarken düşünselerdi. din kardeşiymiş. Bugün herhangi bir hristiyan deblet bize saldırsa müslüman ülkelerden yardım edecek tek dostumuz pakistandır. içeceksin şarabı..... mevzusu. coca cola versin parasını israile. bize bi zararı mı var israilin? allah allah yaaa)

Ama 2 yıl oncesine rağmen kimsenin bordan haberi yoktu ve bilgi verilmiyordu.Bence bu olayın doğru olabilme ihtimali var ama bizi yönetenlerde bunu kullancak zeka yok.Böyle bir element varsa(periyodik cetvele kosuyorum biraz sonra yazcam)bunun tamamını zaten ABD yer.

• Periyodik cetvelde boyle bir element var.
  • dosyada 9 trilyon dolardan bahsediyor.biraz atmış galiba.
  • Bor, osmiyum... bakalım daha ne çıkacak. Arkadaşlar bırakın bunları. Aç tavuk...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.