Bildirim
Bayan için dokunmatik telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Samsung'un Corby ve Monte tarzı cihazları var onlar uygundur. -
Corby rezistif, bunun yerine monte daha iyi olur fakat sony ericsson xperia x10 mini de bayanlar icin çok uygun bi telefon tavsiye ederim -
Monte öneririm. Android telefonların şarjı kısa olduğu için kadınların kullanımında rahatsız edici olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Corby rezistif, bunun yerine monte daha iyi olur fakat sony ericsson xperia x10 mini de bayanlar icin çok uygun bi telefon tavsiye ederim
Kimi bayanlar için resistif olması daha iyi. Çünkü tırnakları olan bayanlar ekrana tırnağıyla dokunduğu için daha rahat kullanıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: fato65
Monte öneririm. Android telefonların şarjı kısa olduğu için kadınların kullanımında rahatsız edici olabilir.
Doğru bir tespit. Özellikle kadınlar mesajlaşma ve arama gibi klasik kullandıklarından ötürü işletim sistemi olmayan cihazları önermek daha doğru olur. Zira batarya ömürleri daha uzun oluyor.
-
LG cookie pink.Dokunmatik ve çok şık bir telefon -
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Samsung'un Corby ve Monte tarzı cihazları var onlar uygundur.
Aynen. -
Bencede monte -
lg gt540
-
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
lg gt540
bayan anlamadıgından pembeside olabilir hocam -
Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler
dün sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda yakınlarda ne kadar teknoloji market varsa gezdim (mediamarkt-teknosa-darty) aklıma yatan modellier
1. Samsung monte
2. samsung wave 723 wave
3. Samsung ebony görüntü kalitesi çok hoşuma gitti (led ekran sanıyorum) ama biraz pahalı
4. LG optimus güzel duruyor diğerleri kadar olmasada oda listemde
özellikle monte ve wave i karşılaştırırsak sizce aradaki fiyat farkına değermi? wave deki bada işletim sistemi nasıldır ?
söylemeden edemeyeceğim telefon piyasası ile uzun süredir ilgili değildim bu arada samsung kendini inanılmaz geliştirmiş -
Şuan Teknosa'da fiyatı indirime girmiş. 399 TL
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011172&CS_Category=_LG590&CS_Catalog=_TELEKOM
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
lg gt540
-
bada hizli bir isletim sistemitir oyunla programla isiniz yoksa iyi tercih olur wave 723 te -
Son karar 3 telefon arasında kaldık
1.Samsung monte
2. Samsung 723 wave
3. Nokia c5-03
siz olsanız hangisini alırsınız neden? -
quote:
Orijinalden alıntı: fezalii
Son karar 3 telefon arasında kaldık
1.Samsung monte
2. Samsung 723 wave
3. Nokia c5-03
siz olsanız hangisini alırsınız neden?
wave en uygunu olur bunlarin arasinda
c5-03 te kasa catlamasi sorunu var fabraikasyon hatali -
cevap için teşekkürler bugün mediamarkt a gidip iki 3 telefonu önümüze alıp karar vereceğiz artık
c5-03 çatlama sorununu göz önünde bulunduracağım -
bencede wave
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X