Şimdi Ara

Çok iyi kamerası olan cep tavsiyesi!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni bir cep telefonu almak istiyorum ve en fazla istediğim şey kamerasının çok iyi olması. Aurıca mp3 çalar falan gibi klasik özellikler tabi olacak. Ayrıca 3g olması da tercih sebebidir wi-fi ye çok gerek yok ama olursa da sorun etmem . Fiyat olarak ta milyarlara ulaşmaması gerekiyo. Bu tür bi telefon bilen var mı? Bide kızaklı veya kapaklı olursa hoş olur. Cvp yazacaklara şimdiden tşk.

• arkadaşım burdaki samsungun 8 megapikselli cep telefonları hikaye...video görüntü ve foto kalitelerine bakarak söylüyorum. burda telefonu karalamak niyetinde değilim ama maalesef nokia n95'in yanından bile geçemiyorlar... özellikle son yazılımlarla n95'in görüntü kalitesi tartışılmaz...bence almadan önce her iki telefonun video görüntülerini bir izle, hatta foto kalitesine bak derim. n95 bence senin için ideall...
    quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

Arkadaşlar ben yeni bir cep telefonu almak istiyorum ve en fazla istediğim şey kamerasının çok iyi olması. Aurıca mp3 çalar falan gibi klasik özellikler tabi olacak. Ayrıca 3g olması da tercih sebebidir wi-fi ye çok gerek yok ama olursa da sorun etmem . Fiyat olarak ta milyarlara ulaşmaması gerekiyo. Bu tür bi telefon bilen var mı? Bide kızaklı veya kapaklı olursa hoş olur. Cvp yazacaklara şimdiden tşk.

• arkadaşım burdaki samsungun 8 megapikselli cep telefonları hikaye...video görüntü ve foto kalitelerine bakarak söylüyorum. burda telefonu karalamak niyetinde değilim ama maalesef nokia n95'in yanından bile geçemiyorlar... özellikle son yazılımlarla n95'in görüntü kalitesi tartışılmaz...bence almadan önce her iki telefonun video görüntülerini bir izle, hatta foto kalitesine bak derim. n95 bence senin için ideall...
    quote:

Arkadaşlar ben yeni bir cep telefonu almak istiyorum ve en fazla istediğim şey kamerasının çok iyi olması. Aurıca mp3 çalar falan gibi klasik özellikler tabi olacak. Ayrıca 3g olması da tercih sebebidir wi-fi ye çok gerek yok ama olursa da sorun etmem . Fiyat olarak ta milyarlara ulaşmaması gerekiyo. Bu tür bi telefon bilen var mı? Bide kızaklı veya kapaklı olursa hoş olur. Cvp yazacaklara şimdiden tşk.

• Eğer ucuz bir cihaz alınacaksa K850i
    Fiyatı 500 küsür ytl.

İyi kamera performansı olan cihazları bir sıralayalım..

8MP : Innov8
    5MP : K850i, N82, N95..
    3.2 MP : K810i
  • n82 foto da n95 ten daha iyi bunu sana net olarak söyleyebilirim.çünkü xenon flash var n82 de..
  • n95'in n82'den üstün olan özellikleri de var. ayrıntısına mı girelim illa...
    quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

n82 foto da n95 ten daha iyi bunu sana net olarak söyleyebilirim.çünkü xenon flash var n82 de..
  • sıralamada samsung innov8, kamera özellikleri bakımından bence sonuncu olması lazım...çekilmiş video görüntüleri iğrenç...foto olarak da aman da aman özelliği yok...o paraya yazık...
    quote:

Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

Eğer ucuz bir cihaz alınacaksa K850i
    Fiyatı 500 küsür ytl.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boşuna arama en iyisi samsung G810
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonerkoklu

sıralamada samsung innov8, kamera özellikleri bakımından bence sonuncu olması lazım...çekilmiş video görüntüleri iğrenç...foto olarak da aman da aman özelliği yok...o paraya yazık...
    quote:

Fiyatı 500 küsür ytl.

İnnov8 te kötü fotograf çekiyor diyen birinin gözlerinden şüphe ederim.

Önerediğim telefonlar. İnnov8, N82, K850, K810. Bu telefonlar hangisi hoşuna giderse hangisi bütçene uygunsa onu al. Bu telefonların hiç biri fotograf konusunda magdur etmez. Birde daha piyasaya çıkmayan LG nin Renoir i var oda çok iyi ve en iyi video çeken telefon.

• quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

boşuna arama en iyisi samsung G810

G810 baya iyi ama ben biraz daha kibar modellere bakıyorum Bide aslında samsung g600 düşünüyodum ama onda 3g olmaması beni biraz soğuttu diyebilirim ama foto kalitesi olarak g600 n95 ten daha iyi. Hatta flaşı xenon olsa n82 den bile daha iyi görüntüler elde edecek bi telefon. O yüzden n95 almayı düşünmüyorum(fiyat olarak çok fazla)
  • arkadaşım n serisinin n70den sonraki tüm telefonlar çok iyi foto çekiyor. örneğin n73...yani çok iyi foto kalitesi almak istiyorsan fotoğraf makinası al derim...bence ne istedini bilmen lazım...n95 foto kalitesi sana yetmiyorsa ve diğer özelikleri ile seni tatmin etmiyorsa diyebilecek birşey bulamıyorum...fiyat derken artık 800ytl civarında..eskiden 1600 idi..nokia da carl zeis merceği var... bence bu avantajdır....samsung bence arka planda kalıyor...
  • ben n82 ile innov8'i öneririm
  • arkadaşım bana nokia n95 fotoları keyif veriyor ve en önemlisi de samsunginnov8 'den daha iyi videolar çekiyor... samsungun video kaltesi iğrenççç kabul et.... ben her ikisini de izledim, gördüm ve kıyasladım.. 8 megapiksell ama adı üzerinde...foto kalitesi de bence çok da iyi değil...yani hava atacakkadar değil...artı n95 5 megapiksel....gözlük kllanmaya da gerek yok.... samsng innov8 açılmış forum sayfasından tek tek izledim baktım.. şok oldum....diğer özelliklerine amenna ..güzel derim....ama 8 mg kamerası nokia'da olacak uçururdu uçurur....
    quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

sıralamada samsung innov8, kamera özellikleri bakımından bence sonuncu olması lazım...çekilmiş video görüntüleri iğrenç...foto olarak da aman da aman özelliği yok...o paraya yazık...
    quote:

Fiyatı 500 küsür ytl.

İnnov8 te kötü fotograf çekiyor diyen birinin gözlerinden şüphe ederim.

Önerediğim telefonlar. İnnov8, N82, K850, K810. Bu telefonlar hangisi hoşuna giderse hangisi bütçene uygunsa onu al. Bu telefonların hiç biri fotograf konusunda magdur etmez. Birde daha piyasaya çıkmayan LG nin Renoir i var oda çok iyi ve en iyi video çeken telefon.

• quote:

arkadaşım n serisinin n70den sonraki tüm telefonlar çok iyi foto çekiyor. örneğin n73...yani çok iyi foto kalitesi almak istiyorsan fotoğraf makinası al derim...bence ne istedini bilmen lazım...n95 foto kalitesi sana yetmiyorsa ve diğer özelikleri ile seni tatmin etmiyorsa diyebilecek birşey bulamıyorum...fiyat derken artık 800ytl civarında..eskiden 1600 idi..nokia da carl zeis merceği var... bence bu avantajdır....samsung bence arka planda kalıyor...

Dediğim gibi benim için 3g ve kamera önemli. Ayrıca dizayna(n95 te kötü olan şey) çok önem veriyorum. N95 carl zeiss mercek kullanıyo ama küçücük g600 veya u900 kameraları kadar iyi foto çekemiyo. Fiyat olarak da onlardan baya fazla.(tabi artı özellikleri olduğu için fiyatının fazla olması doğal) N95 çok kaba ayrıca yoksa güzel telefon tabi

• Samsung innov 8 modeli şuan en iyi foto çeken telefon bunun dışında k850i,n82,n95 de öneririm.
  • kabalığını salla...masaya koyduğun zaman telefonunu bil ki diğer telefonu olanlar saygı ile telefonlarını masadan almak zorunda kalacak ve hatta senden özür diyecekler....bir krizmadır...ben hiç bir kişinin telefonuma kaba dediğini görmedim çünkü boyutu büyük değil...tek kötü tarafı kalın olması..eğer kalınlığını soruyorlarsa sana de ki o vatandaşlara sana rahatsızlık:) veriyor mu? dizayn olarak bence güzel duruyor...diğer bazı telefonlara göre....
    quote:

quote:

arkadaşım n serisinin n70den sonraki tüm telefonlar çok iyi foto çekiyor. örneğin n73...yani çok iyi foto kalitesi almak istiyorsan fotoğraf makinası al derim...bence ne istedini bilmen lazım...n95 foto kalitesi sana yetmiyorsa ve diğer özelikleri ile seni tatmin etmiyorsa diyebilecek birşey bulamıyorum...fiyat derken artık 800ytl civarında..eskiden 1600 idi..nokia da carl zeis merceği var... bence bu avantajdır....samsung bence arka planda kalıyor...

Dediğim gibi benim için 3g ve kamera önemli. Ayrıca dizayna(n95 te kötü olan şey) çok önem veriyorum. N95 carl zeiss mercek kullanıyo ama küçücük g600 veya u900 kameraları kadar iyi foto çekemiyo. Fiyat olarak da onlardan baya fazla.(tabi artı özellikleri olduğu için fiyatının fazla olması doğal) N95 çok kaba ayrıca yoksa güzel telefon tabi

• quote:

kabalığını salla...masaya koyduğun zaman telefonunu bil ki diğer telefonu olanlar saygı ile telefonlarını masadan almak zorunda kalacak ve hatta senden özür diyecekler....bir krizmadır...ben hiç bir kişinin telefonuma kaba dediğini görmedim çünkü boyutu büyük değil...tek kötü tarafı kalın olması..eğer kalınlığını soruyorlarsa sana de ki o vatandaşlara sana rahatsızlık:) veriyor mu? dizayn olarak bence güzel duruyor...diğer bazı telefonlara göre....
    quote:

quote:

Ben hiç öyle düşünmüyorum. Tamam karizma bi telefon olabilir de bir müddet sonra kabalığı ve ağırlığı insanı sıkmaya başlıyo. Eskiden 3650 vardı ilk symbianlı telefon. Çıktığında bikaç milyar fiyatı vardı ve özellikleri o döneme göre süper oldupu için insanlar kabalığına pek bakmıyolardı ardından daha ince modeller çıkınca 3650 sıkmaya başladı. Aynı şey n95 içinde olmaya başladı. Örnek N82 ve G810

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 8 Aralık 2008; 0:59:19 >

• ama bu örneğini genellersek bütün yeni çıkacak ve çıkmış olan telefonlar için de söyleyebiliriz. bu teknolojiye kimse ayak uyduramaz ki...şimdi diyelim ki beğendiğin bir telefon aldın; hafif, kibar, dizayn olarak çok iyi...ya sonrası...ondan daha kibar ve daha iyisi çıktığı zaman aynı problemi yine yaşıyacaksın...artık tüm telefonlar iyi foto çekiyor...daha iyisini yakalaman artık imkansız...çünkü yenileri geliyor...ki en son okuduğum haberde 12 megapikselli cepler 1-2 yıl içinde piyasada olacak...ee ne yapcaz o zaman tekrar almak lazım...valla ayrıntısına takılmıyacaksın...bunun maalesef sonu yok....telefon kibar ama bir bakıyorsun özelliği yok...sen al pişman olmazsın, n95 iyidir... :)
    quote:

quote:

kabalığını salla...masaya koyduğun zaman telefonunu bil ki diğer telefonu olanlar saygı ile telefonlarını masadan almak zorunda kalacak ve hatta senden özür diyecekler....bir krizmadır...ben hiç bir kişinin telefonuma kaba dediğini görmedim çünkü boyutu büyük değil...tek kötü tarafı kalın olması..eğer kalınlığını soruyorlarsa sana de ki o vatandaşlara sana rahatsızlık:) veriyor mu? dizayn olarak bence güzel duruyor...diğer bazı telefonlara göre....
    quote:

quote:

Ben hiç öyle düşünmüyorum. Tamam karizma bi telefon olabilir de bir müddet sonra kabalığı ve ağırlığı insanı sıkmaya başlıyo. Eskiden 3650 vardı ilk symbianlı telefon. Çıktığında bikaç milyar fiyatı vardı ve özellikleri o döneme göre süper oldupu için insanlar kabalığına pek bakmıyolardı ardından daha ince modeller çıkınca 3650 sıkmaya başladı. Aynı şey n95 içinde olmaya başladı. Örnek N82

• buradan sıralamada innov8 sonuncu diyen arkadaşa sesleniyorum biraz ufak at.telefonu yakından bir incelemişliğin veya fotoğrafların görmüşlüğün hatta önemli inceleme sitelerindeki karşılaştırmaları görmüşlüğün varmı diye sormak istiyorum şuraya birkaç foto koyda görelim innov8 in rezil fotoğrafları.ayıptır valla
  • quote:

ama bu örneğini genellersek bütün yeni çıkacak ve çıkmış olan telefonlar için de söyleyebiliriz. bu teknolojiye kimse ayak uyduramaz ki...şimdi diyelim ki beğendiğin bir telefon aldın; hafif, kibar, dizayn olarak çok iyi...ya sonrası...ondan daha kibar ve daha iyisi çıktığı zaman aynı problemi yine yaşıyacaksın...artık tüm telefonlar iyi foto çekiyor...daha iyisini yakalaman artık imkansız...çünkü yenileri geliyor...ki en son okuduğum haberde 12 megapikselli cepler 1-2 yıl içinde piyasada olacak...ee ne yapcaz o zaman tekrar almak lazım...valla ayrıntısına takılmıyacaksın...bunun maalesef sonu yok....telefon kibar ama bir bakıyorsun özelliği yok...sen al pişman olmazsın, n95 iyidir... :)
    quote:

quote:

quote:

quote:

Ben hiç öyle düşünmüyorum. Tamam karizma bi telefon olabilir de bir müddet sonra kabalığı ve ağırlığı insanı sıkmaya başlıyo. Eskiden 3650 vardı ilk symbianlı telefon. Çıktığında bikaç milyar fiyatı vardı ve özellikleri o döneme göre süper oldupu için insanlar kabalığına pek bakmıyolardı ardından daha ince modeller çıkınca 3650 sıkmaya başladı. Aynı şey n95 içinde olmaya başladı. Örnek N82

İşte telefondan 1 senede sıkılacağım için 1000 ytl ye yakın para vermek istemiyorum. N95 alsam seneye N97 almak istiycem. Açıkçası ben artık nokia dan bıktım yani symbian artık baya sıkıcı gelmeye başladı. Tamam çok uygulaması var kullanımı kolay falan ama 5 senedir kullandığım symbian sıktı. Samsung ların menüleri çok hoş. O yüzden N95 i eledim Hemde sürekli takoz diye tabir edilen telefonlardan kullandığım için artık karizma görünüşlü bi telefon almanın zamanı geldi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.