Şimdi Ara

Biri ADSL 10 MBPS sınırsız internet 49 YTL (SINIRSIZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
27.159
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabii Tellcom ile kıyaslanmaz ama en azından taahhüt vs.. istemiyorlar World kartı olanlar içinde daha da avantajlı

• * Kampanya 31 Mart 2009 tarihine kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.
    * Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
    * Kampanyalar arası geçiş yapılamaz.
    * Kampanyada belirtilen fiyatlar; Worldcard ile yapılan satışlarda 3 ay, diğer kredi kartları ile yapılan satışlarda 2 ay, kredi kartı dışındaki diğer ödeme yöntemleriyle yapılan satışlarda 1 ay boyunca uygulanacaktır.
    * Kampanya kapsamındaki ödeme şekline göre uygulanacak indirim süreleri sona erdikten sonra Koç.net tarife aylık ücretleri uygulanacaktır.
    * Abone Koç.net’den modem almıyorsa, Konuş-Öde hizmetinden yararlanamaz.
    * Abone Koç.net’den modem almıyorsa; 6,8 ve 10 Mbps hızlarını seçtiği takdirde, sahip olduğu modemin ADSL2+ teknolojisini destekliyor olması gerekmektedir.
    * Limitli paketlerde kota aşım ücreti ayrıca faturalandırılacaktır.
    * Konuş-Öde telefon görüşmelerinin ücretleri, abonenin faturasına ayrıca yansıtılacaktır.
    * 29-TL olan Bağlantı Ücreti bu kampanya kapsamında ücretsizdir.
    * Abone modemi Koç.net'den alıyorsa, modem kurulumu isteğe bağlı olup, 20-TL modem kurulum ücreti bir kereye mahsus faturalanacaktır. Modem kurulum ücretleri ilk ay faturasına yansıtılır.
    * 50-TL modem depozito bedeli sadece kredi kartı haricindeki satışlarda alınacaktır.
    * Kampanya dahilinde verilen modemler Koç.net’e ait olup, abonelik sona erdiğinde Koç.net’e aynen iade edilecektir.
    * Modem iade edilmediği takdirde; Kredi Kartı ile yapılan satışlarda 150-TL modem bedeli kredi kartından tahsil edilecektir. Diğer satışlarda ise daha önce alınmış olan 50-TL modem depozito bedeline ek olarak, 100-TL modem fark bedeli tahsil edilecektir.
    * Statik IP ücreti isteğe bağlı olup vergiler dahil aylık 3-TL’dir.
    * Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin %25 fazlasını aşamaz.
    * 6, 8 ve 10 Mbps hız seçenekleri müşterinin bağlı olduğu santralin teknik özellikleri uygun olduğu takdirde sağlanacaktır.
    * BİRİ VİTAMİN’i sadece BİRİ ADSL aboneleri satın alabilir.
    * BİRİ VİTAMİN Paketleri aylık ya da yıllık abonelik şeklinde ve BİRİ VİTAMİN paketlerinden birisi seçilerek satın alınabilir. 1 kullanıcı için BİRİ VİTAMİN aylık abonelik ücreti 5-TL, yıllık abonelik ücreti 36-TL; 2 kullanıcı için aylık abonelik ücreti 9-TL, yıllık abonelik ücreti 63-TL ve 3 kullanıcı için aylık abonelik ücreti 13-TL, yıllık abonelik ücreti 90-TL’dir.
    * BİRİ VİTAMİN’e yapılan aboneliklerde, BİRİ ADSL aboneliklerini veya BİRİ VİTAMİN paketlerini iptal etmeleri durumunda herhangi bir ücret iadesi yapılmayacaktır.
    * Koç.net modem, marka ve tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kaynak:http://siparis.biri.com.tr/

• 1mbps sınırsızdan buna geçiş yapamıyor muyum şimdi biri abonesi olarak?
  • Kullanıcı yorumları bekliyoruz? Müşteri hizmetleri nasıldır? Bağlantı için bekletiyorlar mı yoksa hemen bağlanıyor mu?World ile alıp 4 ay bu 10mbit fiyatından yararlanmak isteyenlerden birisiyim.Ankara'da oturuyorum.Acaba Ankara biri kullanıcılarının durumu nedir?
    Teşekkürler.
  • World Kartla 3 ay kullanabiliyormuşuz. Eğer bağlı olduğum santral destekliyorsa hemen geçeceğim. Nasılsa modemim ADSL 2+'yı destekliyor...
  • 3 aydan sonra kaç lira
  • Süper sıcak görünüyor Biri kullanan arkadaşlar memnun mu acaba? bende modemde cok sorun yaşıyordum simdi bağlatmayı düşünüyorum hem yeni modem de geliyor gerci 3 aylık ama devam ederim eger güzel hizmet veriyorlarsa

Edit:

Şimdi kocnetle gorustum 10 Mbit baglatırsak Worldcardla 3 ay 49.90 3. aydan sonra 119.90 3. aydan sonra kapatabiliniyormus ama hız düşürme işlemi yokmuş yani 1mbit yada diğer hızlara geçilemiyor 10mbit başladınız 10mbit devam

eğer bu paketi alacaksanız 3 aylık bir paket olarak almanız gerekiyor 3. ayda iptal etmek zorunda kalacaksınız tabiki 119.90 vermek istemiyorsanız...

Bi kampanyada düzgün olsunda bütün insanlar tamamen yararlanabilsin ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Xenon_ -- 25 Şubat 2009; 17:02:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uydunet sınırsız 29 tl mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu yukardak banner'da 4 ay diyor.Aşağıda 3 ay ilginç:)

• 4 ay diğer kampanyada geçerli ADSL2 de değil
  • yanlız, satın alma adımından telefon numaranızı kontrol edin. heryerde bu hizmeti vermiyorlar.
  • Verseler dahi alıcak mısınız :)
    3 ay 50 lira sonrası 120 lira.
    Bağlatın VDSL hız istiyorsanız. TElekom nakili ücretsiz yapıyor. Para sorun olmas diyenlere
  • Bu kampanya 3 aylık bir yerde kalacaklar için ideal orada işlerin görüp ondan sonrada yol alacaklar

Buda Süperonline ADSL in kampanyası bence cokda farklı değil

http://www.quiknetinternet.com/default.asp?sf=tellcom_adsl_kampanyalari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Xenon_ -- 25 Şubat 2009; 17:40:50 >

• Hocam zaten çok farklı olmasını beklemeyin. Alınan yer belli satılan yer belli.
    Hizmet alındığı yer TELEKOM
    Hizmetin satıldığı yer TÜRKİYE

Yani demek istediğim rekaber ortamı aynı olunca fiyatlar da biribirne çok yakın olacaktır. TElekomla kim iyi pazarlık yapıp kar marjını düşük tutarsa o kazanacaktır.
  • Müşteri hizmetlerine mail atmıştım, cevaplamışlar:

quote:

Adsl 2+ kampanyanız dahilinde 49,9 tl karşılığı 10mbit paketinizi kullanmak istiyorum. Kafama takılan sorular :

1- World card ile ödeme yaparak 4 ay kullanmak istiyorum ancak wold card benim adıma değil, arkadaşımın adına. Sorun teşkil eder mi?
    sorun teşkil etmeyecektir

2- Koşullarda “kampanya 31 mart tarihine kadar geçerlidir” yazıyor, bu son başvuru tarihi midir?
    Doğru,son başvuru tarihidir
    3- Tarifemin başvurusunu hemen yapıp, başlangıcını 1 mart itbariyle yapılması mümkün müdür?
    bağlantı ve teslimat ,başvuru tarihinden itibaren 3 ila en geç 10 iş günü içinde yapılmaktadır

4- Mevcut modemim adsl 2+ destekli olduğu için modem almama imkanım var mıdır?
    tercihinizdir,isterseniz almayabilirsiniz

5- 4 ay dolduktan sonra tarifemi değiştirebilir/iptal edebilir miyim?
    tarife değişikliği üst paketlere geçiş için yapılabilir ancak alt paketlere geçiş için yapılamamaktadır

Saygılarımızla,

Yardımcı BiRi
    Koç.net Haberleşme Teknolojileri ve İletişim Hizmetleri A.Ş.
    Tel: +90(216)556 10 20
    Fax: +90(216)556 31 77
    mailto:yardimcibiri@biri.com.tr
    http://www.biri.com.tr

• Tellcom quicknet bekliyor herkes ama Quicknetin websitesinde yaptıgım 2 dklık bir incelemede Toplu konut siteleri dışında Quicknetin hizmet götürmeyeceğini anladım ve çok üzüldüm kendi açıma Gerci adamlarda haklı en az maliyete en cok kullanıcıya ulasmaya calısıyorlar ama çileyi hep biz çekiyoruz fırsatınız varsa sehirinizdeki büyük sitelere tasının quicknet en büyük sitelerden başlıyor hep...

• iyidehttp://www.biri.com.tr/biri-paketler.html

giriyorum burda yukardakı resimdeki10 luk paketler yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

iyidehttp://www.biri.com.tr/biri-paketler.html

giriyorum burda yukardakı resimdeki10 luk paketler yok

http://siparis.biri.com.tr/

burdan girebilirsin

• sağdaki adsl2 ye basmak lazımmıs

aradım santral destekliyormus
    ama 1 marttan sonra arayın dediler şimdi üye yapmıyorlar..

telekom bize sizin ordaki portlar dolu demişti bunlar nasıl alacak yoksa yeni portlarmı hizmete girecek
  • Ben de bir önceki kampanya ile kız arkadaşımın evine bağlatmıştım BİRİ--- koşulları, fiyatları, müşteri ilişkileri fena değil ancak bağlantı kalitesi çok kötü zırt pırt kesiliyo hatta bütün gece gelmediği oldu bi kere o yüzden saç baş yolduruyor, pek tavsiye etmem
  • biri aboneleri kampanyalardan yararlandılarsa bundan yararlanamıyorlarmış.biri zaten ilk çıktığında kampanya ile çıktı ve müşteri topladı.bu çoğunluk bundan yararlanamıyor.abonelikten çıkıp 1ay sonra başvursak dahi sistem uyarıp yeni kampanyaya izin vermiyormuş. alternatif bir kampanya bulursam ilk fırsatta çıkıp bunu denemezsem yani şuan superonline ve uydunet biri abonelerine alternatif olabilir. ancak 24ay taahhüt bu zamanda akıl karı değil. bu arada martta bu kampanya 24 ay taahhütle 4ay kampanyalı fiyattan olacak dedi temsilci. ayrıca üst hızdan alt hıza düşme izni yok süre sonunda.buna da dikkat edin..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.