< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3548. sayfa)

-
-
Sony A8 de
HDMI 2.1 yok
VRR yok
ALLM yok
FreeSync yok
Input Lag yüksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vestel'in QLED TV modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
Onermem basiniza bela alirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oled isinde kesinlikle lg alinir.sony daha pahaliya satiyor ama bi numarasi yok.marka algisi sadece.
Günaydın, Dün akşam Hepsi Burada dan Kırmızı Elma diye bir yerden LG C1 48 inc siparişi verdim. Bugün ofise geldim. Şikayet var sitesinde Kırmızı Elma adlı firmayı araştırdım. Baya bir şikayet var. Okuduğum da müşterilere ciddi hak verdim. Bende haliyle siparişimi iptal ettim.
Ürün internette 9500 TL Vatan da 11.000_TL ben bu ürünü en güvenli ve en uygun fiyata nereden alabilirim?
-
Vatan'da bazı günler gece indirimi oluyor. 22:00 ile 06:00 arası. Geçen gün vardı mesela bütün lg oledlerde sepette %10 indirim vardı. 22:00 sonrası Vatan'a bakın sık sık bu dediğim indirimi yakalarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exheo -- 11 Ekim 2021; 11:20:8 > -
N11'den şikayet var da kaydı olmayan bir yerden 9.187_TL'ye (225 TL indirimim varmış ) bunu da kullanarak aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 11 Ekim 2021; 13:6:11 > -
Çok güzel yorumlar var fakat mevcut koşullar sebebiyle fiyat, ürün tercih yapmak çok zor olabiliyor.
Ailemin kullanacağı tercihen 50-55 inch 4K bir TV arıyoruz. Netflix, YouTube, Spotify, IPTV olsa ailem için hayli hayli yeter.
Fiyat/performans olarak linux ya da Android TV'lerden sorun yaşamayacakları tavsiyeleriniz olursa, paylaşırsanız çok sevinirim.
Desteğiniz için çok teşekkürler.
-
Herkese merhabalar,
TCL 55C715 ile Philips 55PUS7805 arasında kaldım. İşletim sistemi benim için hiç önemli değil hangisi olursa olsun Nvidia Shield TV ile kullanacağım. Aynı şekilde yandan bakınca yaşanan kalite kaybı vs. problemlere de çok takılmıyorum zira bu ekonomide 6000 civarına alınacak tv mükemmel olmayacaktır. Film-dizi bazen de oyun(rekabetçi değil) için kullanılacak, karasal yayınlar neredeyse hiç izlenmeyecek. Bu şartlar altında hangi ürün daha iyi olacaktır? 6500'e kadar(lütfen "x TL daha ver şunu al" demeyin) başka önerileriniz varsa o da olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.A.R.A.D.O.X -- 11 Ekim 2021; 23:40:56 > -
ikisi de işini görür ama VA panel tcl QLED tv;
hareketli motion sahnelerde ve kontrast anlamında daha derin ve canlı renklerle daha çok memnun ettirir gibi.
alternatifler;
a101
Toshiba 58Ua2063Dt 58" Ultra Hd Android Smart Led Tvhttps://www.a101.com.tr/elektronik/toshiba-58ua2063dt-58-ultra-hd-android-smart-led-tva101
Samsung 58TU7000 58" 4K Crystal UHD TVhttps://www.a101.com.tr/elektronik/samsung-58tu7000-58-4k-crystal-uhd-tv
-
5000-6000 TL arası 43-49 inch ev kullanımım için TV tavsiyesi alabilir miyiz? Bayan kullanacak; dizi, film vs izler.
-
43 inch 5000-6000 arası tv tavsiyesi lütfen. Dizi, film vs. İzlenecek. Standart kullanıcı için.
-
Hocam çok teşekkür ederim. Attığınız Toshiba ile TCL arasında çok görüntü kalitesi farkı var mıdır? Eğer yoksa servis güvencesi, daha büyük ekranı ve daha uygun fiyatı ile tercihimi o yönde kullanmayı düşünüyorum ancak TCL de bütçemi zorlamayacak TCL daha mantıklı olur derseniz onu alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.A.R.A.D.O.X -- 12 Ekim 2021; 11:53:47 > -
Bir bekar arkadaşımın evi için 3000tl ye kadar tv tavsiyesi alabilir miyim🙏🏻
Bir kriteri yok açıkçası, F/P olsun sadece. Kullanacağı oda 12 metrekare.
43 inç çok model yok vestel grubu(toshiba techwood vs) var 4 k olarak 4000 tl altı bu ürünler.
-
ikisi de işini görür ama VA panel tcl QLED tv;
hareketli motion sahnelerde ve kontrast anlamında daha derin ve canlı renklerle daha çok memnun ettirir gibi.
-
Mahalledeki üç harfli marketlerde satılanlar değerlendirilebilir
https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/622530-715156/hi-level-hl49fal403_nexon-50nxn-90a1/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X