Yüzbaşı
16 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 53 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar, dün akşam yatarken normal olan telefon saatim ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmama rağmen sabah uyandığımda bir saat gerideydi,otomatik ayarlamayı kapatıp elle ayarlamadan normale döndürdüm fakat,yeni gelen facebook, whatsapp vs bildirimleri 1 saat öncesini gösteriyor ,bunun çözümü var mıdır,bu geçen haftalardaki saat ileri geri alınması iptalinden mi kaynaklıdır,cihazım a1634 amerika cihazı bunula bir alakası var mıdır,bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Arkadaşlar maalesef nexus 5 maceram kısa sürdü,bozulan cihazım servisten geri dönmedi.elimde 1 tane spiegen ve 1 tane beyaz silikon nexus 5 kılıfı ve 1 adet ekran jelatini kaldı,izmir içi elden isteyen varsa ücretsiz verebilirim.
temmuz ayında teknosadan alınmış olan nexus 5 im aniden şarj cihazını görmemeye ve şarj olmamaya başladı,başka bir şarj cihazıyla şarj etmeyi denediğimde şarj kablosunun ucunu eritti.cihazı teknosaya servis için götürdüğümde cihaz önce şarj oldu ve açılmasına rağmen şarj cihazını 2. takışta şarj olmadı ve cihazı servise göndermek üzere aldılar.kafama takılan ise alan bayan kesin yapılır diye birşey söyleyemem kullanıcı hatası da denebiliyor servisten böyle durumlarda dedi.sizce bu kullanım hatası mıdır,cihazın yapılmadan dönme durumu ya da ücret talepleri olur mu,olursa ne yapmalıyım?
arkadaşlar herkese öncelikle iyi forumlar.benim elimde garantisi dolmuş fiziksel olarak iyi durumda olan iphone 5 var.bir tanıdığım yurtiçi 19 ay daha garantisi olan nexus 5 ini kafa kafaya takas etmek istiyor.daha önce samsung note 1 deneyimim olmuş ve cihazın şişmesinden sıkılıp (facebook,whatsapp,instagram gibi birkaç uygulama hariç başka uygulama da yoktu) iphone a geri dönmüştüm.sizlere sorum nexus 5 te bu tipte şişmeler oluyor mu,bu takas mantıklı olur mu ve cihazınızdan stabillik konusunda memnun musunuz?
Arkadaşlar yurtdışı pasaport kayıtlı uluslararası ip5 im var,üst tuşu çalışmıyor ve garanti kapsamında apple store a gidicek haftaya,cihaz değişimi(swap-refurnished) yapılırsa verilecek cihaz için tekrar pasaport işlemi gerekli mi,yapan arkadaşlar bilgi verebilirse seviinirim.
Selam arkadaşlar,üst tuş arızası olan yurtdışından alınma iphone 5 için geçtiğimiz ay apple store tr destek hattını aradığımda mağaza açılınca işlem yapabileceklerini söylemişlerdi,cihazın garantisi hazirana kadar,mağaza açılışı da malum ertelendikçe erteleniyor,önümüzdeki ay bir akrabam Almanya'ya gideceği için tekrar aradım tr destek hattını,almanya için randevu veremediklerini oranın apple store unu aramam gerektiğini söylediler, ya da online randevu almamı,dil olmadığı için bunları yapamıyorum.daha önce yurt dışındaki apple store lardan işlem yapan arkadaşlar randevu sistemi hakkında bilgi verebilirler mi?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
Takım
Galatasaray
TV
LG
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 393
İkinci El Bölümü Mesajları: 109
Konularının görüntülenme sayısı: 2.435 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.