Şimdi Ara

................

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho07 -- 28 Nisan 2013; 0:23:46 >

Ekonomi
  • edebiyat için körfez.
    Daha Fazla Göster
  • bugün edb hocama dedin bilfen edb cöz dedı sizce nasıl ? çözen var mı ?
    coğrafya esen fdd
  • coğrafya için tek kaynak olarak kültürden gidiyorum.edebiyat içim elimde kültür ve zirve var.matematik için elimde kültür,fem ilkadım ve normali var.geometri için elimde kültür,fdd ve güvender var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho07 -- 28 Nisan 2013; 0:24:50 >

Ekonomi
  • Takip.
  • mat2 için femsetleri çözüyorum,sıradışı analiz çözümlü soru bankası var onu da çözüyorum,sonra güvender konu anlatımlı var eski sistem kitabı ondan 2 test çözüyorum,sonra da simetriden çözüyorum tabi simetride 2. ve 3.testlerde boş sorular çıkıyor onun için bazen simetri çözmüyorum.

Kısaca farklı kaynaklardan farklı soru tiplerini görüyorum her konudan 10 tane test çözüyorum açıkçası yetiyor da bir zaman sonra hep aynı tip sorular oluyor zaten,geometri için herhangi bir kitabım yok karekök ygs bitirmiştim ygsden önce,analitik dışında konu eksiğim yok analitik çalışmak için ege yayınları 12.sınıf kitabını çıkarttım nette pdf halinde mevcut ondan analitik çalışıcam,diğer konuları hatırlamak için de simetriden test çözücem.

Edebiyat için birey soru bankası almayı düşünüyorum,konu anlatımı için elimde fem simetri edebiyat var eski kitap 2010 yılının kitabı acaba yenisi ile çok bir fark varmı? o kitaptan çalışsam çok eksik olurmuyum yeni eklenen birşeyler varmı ?

Coğrafya için soru bankası almıycam simetri ve edam ile birlikte konu çalışırım denemelerle paralel giderim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

mat2 için femsetleri çözüyorum,sıradışı analiz çözümlü soru bankası var onu da çözüyorum,sonra güvender konu anlatımlı var eski sistem kitabı ondan 2 test çözüyorum,sonra da simetriden çözüyorum tabi simetride 2. ve 3.testlerde boş sorular çıkıyor onun için bazen simetri çözmüyorum.

Kısaca farklı kaynaklardan farklı soru tiplerini görüyorum her konudan 10 tane test çözüyorum açıkçası yetiyor da bir zaman sonra hep aynı tip sorular oluyor zaten,geometri için herhangi bir kitabım yok karekök ygs bitirmiştim ygsden önce,analitik dışında konu eksiğim yok analitik çalışmak için ege yayınları 12.sınıf kitabını çıkarttım nette pdf halinde mevcut ondan analitik çalışıcam,diğer konuları hatırlamak için de simetriden test çözücem.

Edebiyat için birey soru bankası almayı düşünüyorum,konu anlatımı için elimde fem simetri edebiyat var eski kitap 2010 yılının kitabı acaba yenisi ile çok bir fark varmı? o kitaptan çalışsam çok eksik olurmuyum yeni eklenen birşeyler varmı ?

Coğrafya için soru bankası almıycam simetri ve edam ile birlikte konu çalışırım denemelerle paralel giderim.

sıra dısı analiz yaynı nasıl zorluk seviyesi test sayısı ? bir de çözümlerini nasıl anlatmıs yani acıklamalar koymus mu yanına

• quote:

Orijinalden alıntı: k.colomb

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

mat2 için femsetleri çözüyorum,sıradışı analiz çözümlü soru bankası var onu da çözüyorum,sonra güvender konu anlatımlı var eski sistem kitabı ondan 2 test çözüyorum,sonra da simetriden çözüyorum tabi simetride 2. ve 3.testlerde boş sorular çıkıyor onun için bazen simetri çözmüyorum.

sıra dısı analiz yaynı nasıl zorluk seviyesi test sayısı ? bir de çözümlerini nasıl anlatmıs yani acıklamalar koymus mu yanına

zor olduğu söylenemez ama çözümleri iyi,açıklamalı.

• Edebiyatta Palme iyi mi cidden? Fdd, guvender, esen var ama bir tane saha s.b alcam. Güvender ve Fdd sb.ları çok iyi.Konu anlatım olarak fem simetri yeterli gibi.
    Mat2 için final s.b yeterlidir. Geometri tekrar seklinde gidiyorum, analitik çalışıyorum. Birey analitik konu öZetli s.b gerçekten çok iyi, b olanı.
    "Hayvanları ve doğayı koruyalım"
  • Evet beyler sizce hangi denemeler çözülmeli ki:?
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.