Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.231
Cevap
41
Favori
200.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ertosun E kullanıcısına yanıt

https://support.zyxel.eu/hc/tr

bu linkten üye olup arkadaşlarla iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı oluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İade ettim kabul ettiler. Şuan Keenetic Extra Dsl kullanıyorum. 120/30 ulaşılabilir hızım var 85/8 olarak kullanıyorum Snr 10 üzerinde tutmak için.

Keenetic Extra 1200 Mbps 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB Menzil Genişletici Access Point Fiber WiFi Mesh Router

https://www.hepsiburada.com/keenetic-extra-1200-mbps-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usbmenzilgenisletici-access-point-fiber-wifi-mesh-router-p-HBV00000N22OH?magaza=Hepsiburada

turknet yeni güncelleme getirmiş bazı sorunları gidermiş.

benim global vmg3625-t50b modemime bu türknetin verdiği yazılımı yüklesem olur mu? ve yüklemek için hangi yolları izlemem gerekir?

Zyxel in sitesinde 3625 için ABPM 5 G0 yazılımı var fakat siz sanırım Turknet yazılımını denemek istiyorsunuz. 1. sayfadaki komutlarını kullanarak yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 11 Mayıs 2021; 14:39:20 >

Yardım eden olur mu ? Şu konuma bi açıklık getirelim. Ayrıca sayfayı yenileme esnasında köşedeki menü tuşu gözükmeden hızlıca tıklayınca gizli menüler geliyor ancak açılmıyor...

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

• DADAŞ33 kullanıcısına yanıt

view-source:http://192.168.1.1/.

Benim mobil olduğundan sayfa kaynağını pek kurcalayamıyorum.Mesele Türk telekomun wd 9970 modülünre pasif modları aktif edebeliyordum buradan kurcalayarak ama masaüstü hc de. Burda tıklamaların sonucunu göremilorum

vay be nasıl keşfettiniz hocam şimdi ben de denedim resimdeki gibi menüler çıktı çok şaşırdım

Ah bide şu bahsettiğim hesaplara girişi sağlayabilsek mükemmel olacak :( Servis sağlayıcıdan almadım etmedim ben bunu, niye tüm özelliklerini kullanmayayım ki ?

Orijinalden alıntı: tcebeci1

https://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/articles/360018134831-VMG-Serisi-Modemlerde-Port-Y%C3%B6nlendirme

Aşağıdaki videoda özellikle bilgisayarın ve modemin güvenlik duvarlarının kapatılması önerilmiş, yoksa port aktif olmaz diyor.

Evet 1-2 video daha izledim, kesinlikle modem güvenlik duvarının kapatılması gerektiği anlatılmış.

WAN arayüzününde MyISP_ATM şeklinde olması gerektiğide özellikle söylenmiş. Bir deneyin belki faydası olur.

Merhabalar...evet abhsettiğinz gibi güvenlik duvarlar hem modemde hem de pc kapalı konmda..wan ayarlarımızda VDSL olarak seçilmiş durumda..uzaktan bağlantı yapan kişi bu şekilde (vdsl) olması gerektiğini söyledi..

Son oalrak bir de CGNAT ı kontrol ettireceğim turknetten..

• Toshiba_A200 T kullanıcısına yanıt

Hocam takipteyim, resmen çile oldu bu port işi size. Gelişme olursa, bilgilendirirsen sevinirim. Bizde sorun neymiş öğrenmiş oluruz. Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: tcebeci1

Hocam takipteyim, resmen çile oldu bu port işi size. Gelişme olursa, bilgilendirirsen sevinirim. Bizde sorun neymiş öğrenmiş oluruz. Teşekkürler.

sormayın hiç.. olur da gelişme olursa burda paylaşırım..

• Modem ya da sağlayıcı kaynaklı Xbox nat türü : katı/sıkı sorunum var. DMZ denedim hala katı. Son güncellemeyle de değişiklik olmadı ben artık sorunun CGNAT muhabbetinden olduğunu düşünmeye başladım. @Toshiba_A200 statik ip olduğunu söylemişsiniz ama emin misiniz? CGNAT ta port sorunları yaşatıyor. Sağlayıcıya port açamıyorum diye bir şikayet bırakmayı deneyin belki sağlayıcı taraflıdır?

Orijinalden alıntı: agmerhamto

Modem ya da sağlayıcı kaynaklı Xbox nat türü : katı/sıkı sorunum var. DMZ denedim hala katı. Son güncellemeyle de değişiklik olmadı ben artık sorunun CGNAT muhabbetinden olduğunu düşünmeye başladım. @Toshiba_A200 statik ip olduğunu söylemişsiniz ama emin misiniz? CGNAT ta port sorunları yaşatıyor. Sağlayıcıya port açamıyorum diye bir şikayet bırakmayı deneyin belki sağlayıcı taraflıdır?

eevet aylık statik ip ücreti ödüyorum..sağlayıcıya da ulaştım onlar bizlik bir prolemin olmadığını söylediler..CGNAT için bir görüşme daha sağlaycağım..ondan başka da malsef elimden bişey gelmeyecek sanırım..

• türktelekom saha ekiplerinin cihazında snr margin değeri upload:11 download:25 çıkıyor.

bu modemi takınca upload:12 download 8: çıkıyor.

eski zyxel modem takıyorum (broadcom chipsetli) onda upload:11 download:25

özet: sürekli internet kopması yasıyorum. garantiye göndereceğim değişim olursa iletirim. olmazsa da iletirim. kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 15 Mayıs 2021; 2:49:41 >

• Merhaba herkese bende turknetin verdiği modemi aldım ikinci el olarak. Şu an iyi gibi her şey konuyu biraz okudum ama tam anlayamadım şu an kullandığım sürümde sıkıntı var mı yeni güncelleme yapmama gerek var mı ve tabii global sürüme geçmeye gerek var mı?

• espesito kullanıcısına yanıt
    Abpm 4 sürümü var modemin açılması hızlı oluyor ve bikaç hata giderilmiş deniyor yüklemek istersen yükleyebilirsin

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.