< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (61. sayfa)
-
-
https://support.zyxel.eu/hc/tr
bu linkten üye olup arkadaşlarla iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı oluyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İade ettim kabul ettiler. Şuan Keenetic Extra Dsl kullanıyorum. 120/30 ulaşılabilir hızım var 85/8 olarak kullanıyorum Snr 10 üzerinde tutmak için.
Hocam birde şu ürün var. Biraz pahalı fakat daha profesyonel,
Keenetic Extra 1200 Mbps 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB Menzil Genişletici Access Point Fiber WiFi Mesh Router
bende bu modemi internetten aldım.
turknet yeni güncelleme getirmiş bazı sorunları gidermiş.
benim global vmg3625-t50b modemime bu türknetin verdiği yazılımı yüklesem olur mu? ve yüklemek için hangi yolları izlemem gerekir?
_____________________________ -
Zyxel in sitesinde 3625 için ABPM 5 G0 yazılımı var fakat siz sanırım Turknet yazılımını denemek istiyorsunuz. 1. sayfadaki komutlarını kullanarak yükleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 11 Mayıs 2021; 14:39:20 >
Benim mobil olduğundan sayfa kaynağını pek kurcalayamıyorum.Mesele Türk telekomun wd 9970 modülünre pasif modları aktif edebeliyordum buradan kurcalayarak ama masaüstü hc de. Burda tıklamaların sonucunu göremilorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayat Ayrıntılarda Gizlidir -
vay be nasıl keşfettiniz hocam şimdi ben de denedim resimdeki gibi menüler çıktı çok şaşırdım
Ah bide şu bahsettiğim hesaplara girişi sağlayabilsek mükemmel olacak :( Servis sağlayıcıdan almadım etmedim ben bunu, niye tüm özelliklerini kullanmayayım ki ?
snr margin ayarı olsa birde çok güzel cihaz tek eksiği snr margin ayarı.
_____________________________ &gt;&gt; FrKn4kNc &lt;&lt; -
quote:
Orijinalden alıntı: tcebeci1Aşağıdaki videoda özellikle bilgisayarın ve modemin güvenlik duvarlarının kapatılması önerilmiş, yoksa port aktif olmaz diyor.
Evet 1-2 video daha izledim, kesinlikle modem güvenlik duvarının kapatılması gerektiği anlatılmış.
WAN arayüzününde MyISP_ATM şeklinde olması gerektiğide özellikle söylenmiş. Bir deneyin belki faydası olur.
quote:
Orijinalden alıntı: tcebeci1Hocam takipteyim, resmen çile oldu bu port işi size. Gelişme olursa, bilgilendirirsen sevinirim. Bizde sorun neymiş öğrenmiş oluruz. Teşekkürler.
sormayın hiç.. olur da gelişme olursa burda paylaşırım..
Modem ya da sağlayıcı kaynaklı Xbox nat türü : katı/sıkı sorunum var. DMZ denedim hala katı. Son güncellemeyle de değişiklik olmadı ben artık sorunun CGNAT muhabbetinden olduğunu düşünmeye başladım. @Toshiba_A200 statik ip olduğunu söylemişsiniz ama emin misiniz? CGNAT ta port sorunları yaşatıyor. Sağlayıcıya port açamıyorum diye bir şikayet bırakmayı deneyin belki sağlayıcı taraflıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: agmerhamtoModem ya da sağlayıcı kaynaklı Xbox nat türü : katı/sıkı sorunum var. DMZ denedim hala katı. Son güncellemeyle de değişiklik olmadı ben artık sorunun CGNAT muhabbetinden olduğunu düşünmeye başladım. @Toshiba_A200 statik ip olduğunu söylemişsiniz ama emin misiniz? CGNAT ta port sorunları yaşatıyor. Sağlayıcıya port açamıyorum diye bir şikayet bırakmayı deneyin belki sağlayıcı taraflıdır?
eevet aylık statik ip ücreti ödüyorum..sağlayıcıya da ulaştım onlar bizlik bir prolemin olmadığını söylediler..CGNAT için bir görüşme daha sağlaycağım..ondan başka da malsef elimden bişey gelmeyecek sanırım..
eski zyxel modem takıyorum (broadcom chipsetli) onda upload:11 download:25
özet: sürekli internet kopması yasıyorum. garantiye göndereceğim değişim olursa iletirim. olmazsa da iletirim. kolay gelsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 15 Mayıs 2021; 2:49:41 >_____________________________ -
Diğer modemde kopma oluyormu snr 12 ye felan alırsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bendede oluyordu snr yükselttim problem ortadan kalktı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Abpm 4 sürümü var modemin açılması hızlı oluyor ve bikaç hata giderilmiş deniyor yüklemek istersen yükleyebilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı