Şimdi Ara

Zyxel VMG8623-T50B modem aldım ama bazen internetim yavaşlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetim ara sıra çok yavaşlıyor 0.5 megabit üstüne çıkmıyor. 2. elden aldım ve Türknet' in verdiği modemmiş. Ben buna farklı yazılım yükleyebilir miyim? Sorun çıkar mı?

Güncelleme: Qos ayarıyla çok iyi oldu tavsiye ederim zyxel marka güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLumsyKnight -- 20 Mayıs 2025; 12:22:55 >

• 2.el ise adaptörde sorun olabilir. Çıkarabilir.

Üstündeki firmware sürümüne bakın. Güncel yazılım için.

Zyxel VMG8623-T50B modem aldım ama bazen internetim yavaşlıyor.spdestek.zyxel.com.tr
    Cihaz Güncel Yazılımları – Zyxel Türkiye Servis Sağlayıcı Destek Sayfası
    https://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/sections/360002467392-Cihaz-G%C3%BCncel-Yaz%C4%B1l%C4%B1mlar%C4%B1
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Teşekkürler yazılım tamamda bu Türknet olunca farklı yazılım kabul eder mi? Yoksa farketmez mi onu bilmem lazım.

• Farklı yazılım kabul etmez; cihaz gümler.

Tamam teşekkürler vdsl için iyi midir bu sürüm peki? Türknet olanı yükledim test etcem şimdi.

• Yükledikten sonra resetleyin; güncel firmware aktif olsun. Onu cihazında yüklü olanlar cevaplayabilir.Zyxel VMG8623-T50B modem aldım ama bazen internetim yavaşlıyor. 

• Türknet forumda global sürüm oluyor diyorlar daha iyi diyorlar deneyim ben bi. Telnet ile bağlanıp komut girip güncelliyomuşuz. Ayrıca VMG 3625-T50B ile aynıymış yazılım uyuyormuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLumsyKnight -- 14 Mayıs 2025; 1:14:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yükleyip deneyin; zaten garanti sorunu yok cihazın.Zyxel VMG8623-T50B modem aldım ama bazen internetim yavaşlıyor. 

Yükledim oldu 2025 9.4 sürümü gelmiş ama Türkiye sitesinde yok.

Şimdi farkettim adını hesaplıbilgi hatırlıyorum seni bi kız vardı amelie :D

• Anlıyorum; şekilci olmamak lazım.Zyxel VMG8623-T50B modem aldım ama bazen internetim yavaşlıyor. 

Şu yazılıma Zyxel, şu kadar ayar seçeneği koyup, manuel snr-hız ayarı koymaması da, ayrı bir şekilcilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende neden bulamıyorum diyordum. :D Dün yükledim güzeldi iyi oldu ama şimdi hızım çok düştü 2-8mb arası

• Anlıyorum; yapacak birşey yok o zaman.

• Bu arkadaşın dediği gibi Qos ayarları yaptım mükemmel oldu sonunda bufferbloat puanım A verdi. Aynı modemi kullanan için bu son sürüm 9.4 çok iyi Qos ayarı ile.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161329745

• CLumsyKnight C kullanıcısına yanıt

Sen konu açıp bu modemi 2. el alıp çok iyiymiş Yazıp keenetic alınmaz diyen değil misin?Zyxel VMG8623-T50B modem aldım ama bazen internetim yavaşlıyor.  Keenetic de snr ayarı var bu arada 2018 yılından beri kullanırım hiç şişip yavaşlama görmedimZyxel VMG8623-T50B modem aldım ama bazen internetim yavaşlıyor. 

YAZIN BURADA

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161331262

• mito1172 kullanıcısına yanıt

keenetic firewall ayarını paylaşabilir misin? nasıl bir ayar yapmak gerekiyor acaba?

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

bende wp2 ve adguard dns var bunu diyorsan yada güvenlik duvarı diyorsan kural oluşturmadım

yok bunu demedim normal firewall kısmı var ya. her modemde bir firewall bölümü vardır. keenetic'te de var. güvenlik duvarı evet oluşturursan port felan girmen gerekiyor. ben de bu yüzden sordum bu modemin firewall ayarı nedir diye? mesela low, medium veya high ki bnu modu seçersek ne alış ne de veriş oluyor. bu kısmı merak etmiştim ben. ama göremediğim için soruyorum. yine aynı şekilde DoS Protection için de ayar yapılabiliyor mu?

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Burada kural oluşturmadım oluştur dersen ikinci görseldeki ayar çıkıyor

bendekinde de aynı. demek ki basit bir seçenek olarak firewall'i kapatma, düşük ayar veya yüksek ayar seçme özelliği yok görünüyor. default olarak durumu nedir acaba. aynı şekilde ddos için de yok. yine zyxel'de keenetic konuşuyoruz. Zyxel VMG8623-T50B modem aldım ama bazen internetim yavaşlıyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 18 Mayıs 2025; 21:7:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.