Qos ayarıyla düzeldi çok iyi oldu şimdi. Zyxel çok daha iyi fiyatlı memnunum keenetic gereksiz cacık marka bence. Benim vardı eskiden keenetic omni dsl ve yandı yıldırımdan. Garanti dışı deyip yapmadılar tamiri mümkün değil dediler. 1 kilowat koruması varmışta onu aşmışmış falan filan. Daha öncede yandı 2 kere modemim tp-linkti 2 side. 1 kere modem garanti değiştirdi diğerinde de sadece adaptör yandı. Şimdi telefon hattından korumalı priz aldım yanmıyor artık modemlerim. Hep telefon hattı girişinden yanıyor. Tp-linkte iyi ama oda güncelleme gelmiyor 2 yıl sonra. Zyxel modemimde WPA3 şifreleme yoktu ama güncelleme ile geldi WPA3. Herkese farklı hız atama özelliği güzeldi keenetic 'de ama olmasada olur önemsiz. Ayrıca keenetic bütün modellerinde mediatech econet işlemci kullanıyor ama zyxel 'de öyle değil bazı modellerde broadcom işlemciler var. Gelecekte broadcom işlemci olan modeli alcam zyxel. Yazmayı unuttum bu arada zyxel modemi 550 ye 2. elden aldım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLumsyKnight -- 19 Mayıs 2025; 20:49:25 > |
Bildirim