Şimdi Ara

ZyXEL VMG3312-B10B wifi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a ZyXEL VMG3312-B10B marka ttnet'in modemi var bende modem'e wifi'den baglandıgım zaman teldeki wifi kilit işareti kalkmıyor telde online oyun oynayamıyorum 2-3 sanıyede bir kopup tekrar baglanıyor ben telden kaynaklanıyor sanıyordum ama kardeslerımın telnden ve tablet'ten aynı sorunu yaşıyoruz az araştırma yaptım ve wifi ayarları yapılması gerekiyormuş artık teli yada tableti modememi tanıtacaz yada baska bi yolu varmı hiç bilmiyorum bana yardımcı olacak varsa cidden çok sevinirim...

• Kilit işareti internetin güvenli olduğu anlamına gelir yani sadece wifi şifresini bilenler girebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barbar041 B kullanıcısına yanıt
    Sifreli wifi aglarinda kilit gorunur.İnternete baglaniyorsaniz problem yoktur ortada dert edilecek birsey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama eski modemimde şifreliydi baglantıyı kurduktan sonra işaret kalkıyordu benim sorun ettigim işaret degil düzenli olarak wifi'den baglantı kuranın neti kopuyor tekrar baglaniyor online birsey oynanmiyor yada video izlenemiyor yuklemesi sorun oluyor eski modemleri ozler oldum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WPA veya WPA2-PSK kullanıyorsanız belli aralıklarla şifrenin algoritmasını değiştiriyor, bu da kopmalara yol açıyordu bende. Zyxel modemlerde böyle bir sıkıntı var bence çünkü şu an sizinkiyle aynı modemi kullanmadan önce farklı bir Zyxel modem kullanıyordum onda da aynı sorun vardı. Demek ki bunda da düzelmemiş. Önceki modemde WEP şifreleme yapınca düzelmişti. Daha az güvenli gözükebilir ama bu şifreleme türünde sorun yaşamazsanız yanına MAC şifreleme de eklerseniz güvenli olur diye düşünüyorum.
  • valla ciddi anlamda canım sıkılmaya başladı bi çaresini bulabilmiş değilim kendi netimi kendim kullanamıyorum wifinin şifresini kaldırınca bi problem yasamıyorum ama şifreleme sistemine geçince baglantı kopup duruyor MAC sistemine gelince benim zamanımda MAC felan yoktu :D işin kısası MAC mevzusu anlamadığım bi konu :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbar041

valla ciddi anlamda canım sıkılmaya başladı bi çaresini bulabilmiş değilim kendi netimi kendim kullanamıyorum wifinin şifresini kaldırınca bi problem yasamıyorum ama şifreleme sistemine geçince baglantı kopup duruyor MAC sistemine gelince benim zamanımda MAC felan yoktu :D işin kısası MAC mevzusu anlamadığım bi konu :/

Şifrelemeyi kaldırınca sıkıntı yoksa aynı sorunu yaşıyoruz demek ki. WEP şifreleme yapıp deneyin, düzelirse MAC filtreleme kolay :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zyxel Vmg3312-b10b hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onuda denedim WEP şifrelemeye geçince wifide ad gözüküyor şifreyi giriyorum ama baglantı kurmuyor :(
  • barbar041 B kullanıcısına yanıt
    Wep şifresi belirleyeceksin ve kablosuz ağlara gelip şifreleme türünü değiştireceksin ağın ondan sonra bağlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 13 Mart 2016; 2:33:05 >
  • Wi-Fi sinyalini 8 numara yapın. Cekme sorunu da ortadan kalkar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.