Şimdi Ara

Zyxel VMG3312-B10B modem fibernet için kullanılabiliniyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTnet'te satılan Zyxel VMG3312-B10B modem fibernet için kullanılabiliniyor mu?

- Ben şu an modemi hipernet pakette kullanıyorum. Eğer fibernettede kullanılabiliyorsa, ona geçmek istiyorum.

- Fibernet paketinde modem kullanılabiliyorsa, tivibu için bir sorun oluşturur mu?

• Benim bildiğim, ttnet hiper verdiği yerlere fiber paketleri satmıyor. Sizdeki modem de bağlantı türü olarak da ADSL2+ / VDSL2 destekliyor, WAN arayüzü ile fiber kablo bağlanabiliyor denmiş ama bu fiber desteği verdiği anlamına mı geliyor onu bende bilmiyorum.
  • TTNET'in sitesinden baktığımda bulunduğum yerde fiber var gözüküyor. FTTB olarak yazılmış.
  • O haritalar güncel değil, doğru bilgi vermeyebiliyor.
  • Fiber hatlarda da kullanılabilen bir ürün kardeşim. Burda sadece dikkat edilmesi gereken konu ; hizmet aldığın servis sağlayısı tarafından herhangi bir kısıtlama olmaması.
  • KingMaster93 K kullanıcısına yanıt
    turkiye de sınırsız internet varmı acba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

turkiye de sınırsız internet varmı acba ?

evet, var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Kim veriyo acaba birini söylersimsin ?
    işte benim modem fiber uyumlu.
  • quote:

https://www.fixnet.com.tr/anasayfa
  • quote:

https://www.hurnet.com.tr/InternetPaketleri.aspx

Full Limitsiz internet paketleri var. Fiyatları da fixnete göre daha uygun.
  • ADSL VDSL FTTB/T11 FTTB/GPON sistemlerinde dsl ya da WAN girşini kullanarak internert erişimi sağlayabilirsin. Ama bahsi geçen model PSTN ile telefon için ses çıkışı vermiyor yani telefon hizmetini kullanamazsın bu modemler birde FTTB için binanın altına falan koyarlar oraya bakabilirsin bir de bazı özel yerlerde (toplukonut gibi) binalarda 6 - 10 daire ye sahipse binalar telekom her binaya kabin koymuyor (normalde 18 daireli binaya koyuyorsa) oradaki 3 binayı (her binada 6 daire =18 daire = 1bina) bir bina olarak kabul ediyor ve 3 biandan birine koyuyor kabini diğer 2 binayı da bu kabine bağlıyor bu sistemde FTTB oluyor pratrikte ve işlevde bu sustemle de fibernet alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 20 Kasım 2015; 21:47:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    fiber yokki dsl var ilçe deki adam 66mbps indir 2 mbit yükleme kullanırken ben 7 mbit internet onda sabahlar akşam ise 5 mbit
    şuanda ttnet tl üzerinden 53 tl veriyorum dolar üzerinden ise 18 dolar yurt dışnda bu parayıla akk'sız 200mbit internet veriyolar
  • quote:

fiber yokki dsl var ilçe deki adam 66mbps indir 2 mbit yükleme kullanırken ben 7 mbit internet onda sabahlar akşam ise 5 mbit

ADSL böyle ama yakıda fiber gelebilir ilçe merkezinizde varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.