Bildirim
Zyxel VMG3312-B10B modem fibernet için kullanılabiliniyor mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Benim bildiğim, ttnet hiper verdiği yerlere fiber paketleri satmıyor. Sizdeki modem de bağlantı türü olarak da ADSL2+ / VDSL2 destekliyor, WAN arayüzü ile fiber kablo bağlanabiliyor denmiş ama bu fiber desteği verdiği anlamına mı geliyor onu bende bilmiyorum. -
TTNET'in sitesinden baktığımda bulunduğum yerde fiber var gözüküyor. FTTB olarak yazılmış. -
O haritalar güncel değil, doğru bilgi vermeyebiliyor. -
Fiber hatlarda da kullanılabilen bir ürün kardeşim. Burda sadece dikkat edilmesi gereken konu ; hizmet aldığın servis sağlayısı tarafından herhangi bir kısıtlama olmaması. -
turkiye de sınırsız internet varmı acba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: 0365634b
turkiye de sınırsız internet varmı acba ?
evet, var. -
Kim veriyo acaba birini söylersimsin ? -
-
quote:
Kim veriyo acaba birini söylersimsin ?
https://www.fixnet.com.tr/anasayfa -
quote:
Kim veriyo acaba birini söylersimsin ?
https://www.hurnet.com.tr/InternetPaketleri.aspx
Full Limitsiz internet paketleri var. Fiyatları da fixnete göre daha uygun. -
ADSL VDSL FTTB/T11 FTTB/GPON sistemlerinde dsl ya da WAN girşini kullanarak internert erişimi sağlayabilirsin. Ama bahsi geçen model PSTN ile telefon için ses çıkışı vermiyor yani telefon hizmetini kullanamazsın bu modemler birde FTTB için binanın altına falan koyarlar oraya bakabilirsin bir de bazı özel yerlerde (toplukonut gibi) binalarda 6 - 10 daire ye sahipse binalar telekom her binaya kabin koymuyor (normalde 18 daireli binaya koyuyorsa) oradaki 3 binayı (her binada 6 daire =18 daire = 1bina) bir bina olarak kabul ediyor ve 3 biandan birine koyuyor kabini diğer 2 binayı da bu kabine bağlıyor bu sistemde FTTB oluyor pratrikte ve işlevde bu sustemle de fibernet alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 20 Kasım 2015; 21:47:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiber yokki dsl var ilçe deki adam 66mbps indir 2 mbit yükleme kullanırken ben 7 mbit internet onda sabahlar akşam ise 5 mbit -
-
quote:
fiber yokki dsl var ilçe deki adam 66mbps indir 2 mbit yükleme kullanırken ben 7 mbit internet onda sabahlar akşam ise 5 mbit
ADSL böyle ama yakıda fiber gelebilir ilçe merkezinizde varsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X