Şimdi Ara

ZYXEL VMG1312-B10D - Güncel Türkçe Firmware: V5.13(ABDS.7)C0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Modemi yeni almıştım global sitede 5.13 versiyonu varken Zyxel TR'de güncel sürümü mevcut değildi modeme yüklü olan olan firmware bulunuyordu.


    Bunu kullansam ne olur ne olmaz diye bir aratırken Donanımhaber'de konuyla ilgili bir başlık açıldığını gördüm ve yükleyeyim bari dedim:https://forum.donanimhaber.com/zyxel-vmg1312-b10d-firmware-guncelleme-2019-global-yeni-yazilim-cikti--134074923

    Fakat global siteden indirdiğim güncel İngilizce sürüm bende yüklenmedi, yükleyen arkadaşlar olmuş, hatta yüklenmeye çalışırken 30 dakika boyunca yükleme halkası sürekli döndü, bir türlü güncelleme tamamlanmadı, güncelleme yaparken de kapatırsam modemi artık kullanamaz hale gelebileceğini düşünüyorum, son çare modemi kapatmaktı ama neyse dedim biraz daha dursun yaklaşık 40 dakika sonra günelleme yapmasa da modem ışıkları yanmaya başladı.

    Neyse yarın destek hattını ararım dedim ve önce de Zyxel destek hattını aradım durumu anlattım, böyle böyle global sitede güncel ama Türkiye sitesinde eski versiyon var, onlar da iyi ki güncellenmemiş yoksa garantisi giderdi, hemen yardımcı olalım, hatta TeamViewer ile biz güncellemeyi yapalım dediler. Ve güncel versiyonu Türkçe olarak kurdular.

    Türkçe sitedeki firmware bölümüyle ilgili bir çalışma varmış, artık ne zaman firmwarei oraya koyarlar bilmiyorum fakat güncellemek isteyen arkadaşların benim gibi yaparak aramasında fayda var.

    ZYXEL VMG1312-B10D - Güncel Türkçe Firmware: V5.13(ABDS.7)C0







  • Bu tt nin modemi mi? Yoksa diğer model mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.