Bildirim
Zyxel Troubleshotng sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hocam şu an gurbette toprağımı görmüş kadar sevindim. aynı sorun bende de var, daha modemi alalı 4. gün ama 2 defa aynı hatayı verdi. birde üstüne hız düşünce ttnet e arıza felan bıraktım, onlarında saha kabinininde mi ne sorun varmış ondan dolayı hız düşüklüğü olduğunu söylediler ama hala emin değilim.
ilk 2 gün 10 megabit olan hız son iki gündür 3 mgbit de kaldı ve trouble sorunu da arada oluyor.. çözümü bilen varsa gerçekten çok makbule geçer. -
Benim hızım 24 den 3 e düştü. Ama troubleshooting sorununu çözdüm ben. modeme gelen telefon kablosu kopmuş. Tek tarafı tutuyordu. Bi kontrol et istersen. -
hocam ben de de durum tam tersi, hızı arttırdım ttnetten ama internet hala kopuyor. telefon kablosunda sıkıntı yok, splitter için babam farklı bir döşeme yapmış. splitter sadece telefon kablosu var, yani splintera girecek adsl kablosu aslında direk modeme bağlı. bundan olabilir mi diye şüphelendik ama 6 senedir hiç birşey olmamıştı. -
Adil kullanım kotasına takilmissindir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hizi arttırdığın icin kopuyordur. Hat degerlerini koy bakalım?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hat değerlerini nerden bulacağımı söylerseniz yazabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu sorunların hepsi altyapı yetersizliğinden kaynaklanıyor arkadaşlar. Telekoma gitttim altyapı desteği nedir diye 10 mb en fazla dediler ama ttnet vermeye çalıştığı hız 30 mb.düşürdüm bu hızı arayıp ttnete şuan hiçbir sorun yok ama yaptığım anlaşma mesela 30 mb üzerinden olduğu için bulunduğum santrarlde bu hız verilmiş.her santral resetlenmesinden sonra arayıp düşürmem gerekiyomuş telekom görevlisi. ufak bir ayrıntı bilgisi ama birçok sorunu çözdü. -
eski modem hızı desteklemiyor 16mbit için modem değiştirin dediler zyxel VMG3312-B10B modem aldık hız 1 mb lere düştü eve gelip bakacaklar ama eskiden sıkıntısız 7 mbit kullanıyorduk. sorun moddemden kaynaklı olabilirmi.. -
Arkadaşlar bende de troubleshooting hatası var. Çözüm nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
modeme gelen kabloyu kontrol et bende sorun orayla ilgiliydi.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom dilekçe örneği
- türk telekom altyapı başvurusu
- internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- hgw modem nedir
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- türk telekom ev internet paketleri
- ağda kayıtlı değil samsung
- türk telekom emekli tarifeleri faturalı
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- internetim çok yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X