< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 8 Nisan 2010; 23:07:13 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
neyse başladım kullanmaya ama bekliyom ha bugün kopar ha şugün kopar, derken bir buçuk aya yakın vakit geçti aradan takır takır kullanıyom. artık modemin sorun çıkaracağı gibi bi düşünce kalmadı kafamda hiç. Derken bigün ilk defa windows a işim düşene kadar (normalde sürekli olarak linux kullanırım) ne yaptım ne ettiysem bağlanamadım windowstan. başka laptoplar getirdim yok bağlanmıyo windows üzerinden. derken yeni laptop aldım, eskisinde ubuntu kullanıyodum, yeni laptopba archlinux kurdum, yanınada win7. gene aynı, linux taş gibi bağlanırken windows ancak ethernet üzerinden giriyo. yani bu kutunun problemi herneyse linux a işlemiyo pek (not: gömülü sistemlerin işletim sistemleri linuxta yazılır genelde bunla alakalı olabilir belki, enazından ilk aklıma gelen bu)

Hızlı