Şimdi Ara

ZyXEL P660HW T1 v2 Sürekli Kopma Sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
22.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende 661HW-D1 aldım. Fakat hala ADSL ayarlarını yapamadım. Bazı sorunlarım var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Eğer çözemezsem bu gün modemi geri göndereceğim.

    1. Modemin gelişmiş arayüzüne birtek firefox dan ulaşabiliyorum. O da şirektteki bilgisayardan. Evdeki hiç bir browser ile gelişmiş arayüze erişemiyorum.
    2. Modemin içindeki menüler arasında dolaşmak bazen işkence oluyor. Ya çok ağır geçişler oluyor yada pat şifre sorup ana ekrana geliyor.
    3. Arada power ışığı yanıp sönüyor? Hiç böyle bir şey görmemiştim. Ne anlama geliyor bu?
    4. Hala ADSL ayarları nereden yapılıyor anlamış değilim.
    5. Kimileri Türkçe arayüz kullanmış. Benimkini nasıl TR yapabilirim.
    6. Bir modemin arayüzü bu kadar mı problemli yada sıkıntılı olur? Yoksa bana mı böylesi denk geldi?
  • 660 HW alsaydınız yardımcı olurdum. Pek bir fark olmasa gerek. Benim modemimin arayüzü türkçe. Sitesinden türkçe yazılım indirip yükleyebilirsiniz. Yinede yardımcı olabileceğim birşey olursa sorabilirsiniz.

    1. modem arayüzüne tüm browserlerle ulaşabiyorum. bir fikrim yok.
    2. modemin şifre sorması zaman ayarıyla ilgilidir. bakım menüsünden süreyi değiştirebilirsiniz.
    3. fikrim yok
    4. adsl ayarları ağ/geniş alan ağı altında yapılacak
    5. sitesinden indirebilirsiniz. bakım/araçlar/cihaz yazılımı adımından yenisini yüklersiniz(ingilizce karşılığını bilmiyorum)
    6. size öyle geliyor. kullandıkça alışacaksınız.

    kolay gelsin
  • zyxel önce online oyunlarda kopma yaptı deliriyordum her düşüsümde malüm dota oynayanlar ne demek istediğimi anlar bir gün garantisi bitmeden ışıkları söndü ve derin bir karanlığa gömüldü garantiye verdim ürün geldiğinde ışıkları yanıyordu ama artık benim aritiesim vardı zira babalar gibi çalışıyordu
  • P-661HW-D1 modem modemi türkçe yapmak istiyorsan aşağıda linkte bulunan ATM.2 yazılımını yükleyebilirsin, bu yazılım sayesğinde cihaz Türkçe olacaktır arayüze ulaşamama sıkıntısı ise browser yada pc kaynaklı olabilir şirketteki firefoxtan gidiğini söylemişsin, benim sana tavsiyem aşağıdaki linklerde bulunan dokümanları ve FW yazılımı indirip modem arayüz ekranına ulaştığın bilgisayardan modemi güncellemek güncellleme bittikten sonra modemin arkasındaki reset tuşuna 30 sn kürdanla basarak resetlemek ve indirdiğin kurulum dokümanlarına bakarak modemini kurmak en kötü ihtimalle 444 1 150 ZyXEL çağrı merkezini arayarak yardım alablirsin.


    ftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/ADSL_Modem/Yeni%20Menu%20Fw_Upgrade.doc

    ftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/ADSL_Modem/Yeni%20Menu%20Wlan%20Ayarlari.doc

    ftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/ADSL_Modem/Internet%20Ayarlari.doc




  • Ben bu modemle baş edemediğim için geri vermeye karar verdim. Kısmetse Asus N10 ADSL modem alıp şansımı onda denemek istiyorum. Kalan arkadaşlara Allah sabır versin.
  • Yaklaşık tam ikiyıldır bu modemi kullanıyorum modem ana PC'me enternet ile takılı ayrıca iki laptoplada kablosusu olarak kullanıyorum. Hiç bir problemle karşılaşmadım bazen iki üç gün açık kalır nette kopma olmadığı sürece hiç bir sorun çıkarmadı diyebilirim. Model: P-661HW-D1 Yazılım: V3.40 (ATM1) 02.01.2010 Türkçe
  • Adı geçen modemi yaklaşık 4 yıldır kullanıyordum. 2009 yılında da yazılım nedeniyle mütemadiyen kopma sorununu yaşadım. 3 gün önce de bu sorun tekrarladı. İlgili siteden yazılımı indirip tekrar güncelleme yaptım ancak nafile. ttnet'i arayıp servis çağırdım ancak hatta da bir sıkıntı olmadığını söylediler. Ödünç bir modem bulup denemem sonucunda internete kesintisiz çıkış sağladım. Yeni bir yazılımı sitede bulamadığımdan dolayı bozulduğunu düşünüyorum. 4 yıllık kullanım süremde bu modemle ilgili görüşüm vasat olduğudur. Hatta vasata bile yaklaşamaz. Artık çöpe gitme vakti de geldi anlaşılan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.