Şimdi Ara

ZyXEL P660HW T1 v2 Sürekli Kopma Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
22.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatality-one

    quote:

    Orijinalden alıntı: Elektrotek

    Burda var.
    ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-660HW-T1v3/Firmware/Kanal/370BRN4D0.bin

    Markaya gelince kesinlikle önermem.

    Teşekkür ederim. Valla inan çaresizlikten bu markayla ilgileniyorum. Ya çıkacak param var yada bana düzgünü denk gelecek, işimi göreceğim.

    Qos veya MBM için alacaksanız hiç bu markayı tercih etmemenizi öneririm. ( en azından benim kullandıklarımı)

    Bendeki iki modemin MBM ile ilgili problemi mevcut.

    61 de Wlan dışındaki kurallar hiç çalışmıyor; T1v3 te ise restart meydana geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 12 Aralık 2011; 16:53:17 >




  • Hadiyaa.. ben gerçi sürekli Wlan üzerinden bu özelliği kullanacağım ama bu standart özelliği bile yerine getiremiyorsa ben bu işin içinden nasıl çıkacağım. Diğer markalarda da bu özellik yok ki..
  • Basit kurallarda sorun çıkartmayabilir ama yoğun trafik gerektiren uygulamalarda sorun çıkarabilir.

    +Sadece Wlan'da çalışma sorunu eski 660HW-61 modelinde karışmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 12 Aralık 2011; 17:34:18 >
  • Benim almayı düşündüğüm modelle ilgili olarak ZYXELL 660HW-T1 yazıyor. Bunda sorunlu modellerden midir kardeş?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatality-one

    Benim almayı düşündüğüm modelle ilgili olarak ZYXELL 660HW-T1 yazıyor. Bunda sorunlu modellerden midir kardeş?

    Bendeki diğer modem 660HW-T1v3 ile QOS kullanırkende restart yapıyor. Yani sonuç olarak her iki modelde de sorun yaşıyorum. Diğer T1v1, v2 modellerini kullanmadığım için kesin şöyledir diyemem ama ben size kullandığım iki modelden edindiğim bilgileri aktardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 12 Aralık 2011; 17:55:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatality-one

    Benim almayı düşündüğüm modelle ilgili olarak ZYXELL 660HW-T1 yazıyor. Bunda sorunlu modellerden midir kardeş?

    Bence hiç düşünmeden alın. Ben kaç senedir kullandığımı hatırlamıyorum bile. Ve modemi hiç kapatmıyorum.
    Ve en önemlisi modemim + ları.
    Bende 4 adet pc ve 2 adet telefon bağlanıyor. Tüm cihazlara istediğim kadar hız tanımlaması yapabiliyorum. Yani her cihaza eşit aralıklarda bant genişliği tanımlayabiliyorum. Bu çok güzel bir özellik. Her modemde bulamazsınız.
    Geçenlerde ttnet hız yükseltti 8 mbit yaptı ve kopmalar başladı. ttneti arasam biliyorumki hızımı düşürme yoluna gidecekler. Onların yapacağını ben modemin arayüzünden yaparak çözdüm.
  • Tamam arkadaşım umarım pişman olmam çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar baktımki herkez bir yorum yapmış ben uzun süredir zyxel modem ve modemlerini kullanıyorum söylenilen ve burada yazılan hiçbir problemle karşılaşmadım, bence ayarlar ile ilgili bir sıkıntı yapılıyorki cihazda sorun çıkıyor bence en sağlamı ( ben arada sırada öyle yapıyorum ) 444 1 150 numaralı ZyXEL çağrı merkezini arayarak yaşadığınız sorunu inceletmeniz, şunu temin ederimki arayıpta çözüm üretmedikleri hiç bir problemim olmadı en kötü ihtimalle ürün gerçekten arızalıysa ve garantisi değişiyorsa değişiyor. diğer bir soruya şöylebir cevap vereceğim P-660HW-T1 v2 eski bir ürün artık üretilmediği için P-660HW T1 v3 modeli çıkmış aralarındaki tek fark anladığım kadarılyla versiyon farkı birinde 3.40 AXD.3 yazıyor diğerinde 3.70 BRN.4, bu modemde QoS upload yönünde yapılıyor download yönünde yapılmıyor bunun için BWM özelliği olan P-661HW-D1 - P-662HW-D1 almanı önerebilirim.

    Bana Göre ZyXEL Kullanmak Ayrıcalıktır kalitesi de tartışılamaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: scandelos

    Arkadaşlar baktımki herkez bir yorum yapmış ben uzun süredir zyxel modem ve modemlerini kullanıyorum söylenilen ve burada yazılan hiçbir problemle karşılaşmadım, bence ayarlar ile ilgili bir sıkıntı yapılıyorki cihazda sorun çıkıyor bence en sağlamı ( ben arada sırada öyle yapıyorum ) 444 1 150 numaralı ZyXEL çağrı merkezini arayarak yaşadığınız sorunu inceletmeniz, şunu temin ederimki arayıpta çözüm üretmedikleri hiç bir problemim olmadı en kötü ihtimalle ürün gerçekten arızalıysa ve garantisi değişiyorsa değişiyor. diğer bir soruya şöylebir cevap vereceğim P-660HW-T1 v2 eski bir ürün artık üretilmediği için P-660HW T1 v3 modeli çıkmış aralarındaki tek fark anladığım kadarılyla versiyon farkı birinde 3.40 AXD.3 yazıyor diğerinde 3.70 BRN.4, bu modemde QoS upload yönünde yapılıyor download yönünde yapılmıyor bunun için BWM özelliği olan P-661HW-D1 - P-662HW-D1 almanı önerebilirim.

    Bana Göre ZyXEL Kullanmak Ayrıcalıktır kalitesi de tartışılamaz.

    Sayın scandelos öncelikle forumlarda daha önce belirttiğiniz Emrah Can ismini benim şikayetimden sora neden değiştirdiniz?

    Benimle HWM frumundan irtibata geçtiğinizde de E-maildeki isminiz Emrah Can idi, şimdi ise "Tahsi Uzun" (n eksik) oldu. Bu forumda da önce değiştirdiğinizi sonra ise profilinizi kapattığınızı gördüm.

    Bir çok yerde markayı bu kadar çok övmeniz ve farklı modellere bu kadar hakim olmanız beni; Zyxel Teknik ekibinde iletişime geçtiğim kişilerden biri olan Emrah Can isimli beyle bir ilginiz olabileceği şüphesini doğurdu. Bu güne kadar forumlarda yardımcı olduğunuz için hiç dile getirmedim ama sizden ricam bunu açıklayabilir misiniz?

    Bir kaç arkadaş daha mevcut ama onlarla ilgili kesin bir şey söylemiyorum.

    Teşekkürler.




  • Bu ZyXEL P-661HW-D1 de modem kapanmadan otomatik ip değiştirme özelliği varmı acaba?
  • sana gülüyorum sadece Elektrotek neyin peşinde olduğunu ve nelerden bahsettiğinide anlamış değilim sana tavsiyem böyle şeylere kafanı yoracağına bilgin varsa forumda insanlara yardımcı olursun, bilgiye sahip değilsen ustaların yazdıklarını okuyup kendine yardımcı olursun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scandelos

    sana gülüyorum sadece Elektrotek neyin peşinde olduğunu ve nelerden bahsettiğinide anlamış değilim sana tavsiyem böyle şeylere kafanı yoracağına bilgin varsa forumda insanlara yardımcı olursun, bilgiye sahip değilsen ustaların yazdıklarını okuyup kendine yardımcı olursun.

    Mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışıyorum ve bir markayada sürekli övgü halinde kesinlikle olmadım. Kimseyede sizin bana verdiğiniz "böyle şeylere kafanı yoracağına bilgiye sahip değilsen ustaların yazdıklarını okuyup kendine yardımcı olursun" cevabına benzer bir dönüşte yapmıyorum. Ama siz yardımcı olmanın yanı sıra bir markayı sürekli övme halindesiniz. Bu firmada çalışmanız kesinlikle ayıp-yasak değil ama bunu açıkça bertirseniz forumdaki kişiler sizden daha fazla yararlanacaktır.

    Sinirlenmeden yukarıda sorduğum sorulara net bir şekilde cevap verebilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 14 Aralık 2011; 15:05:09 >




  • arkadaşlar bence bu konuların tartışma ve konuşma yeri burası değil merak edilenler sorular ve cevaplar PM üzerinden konuşulabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laxi

    arkadaşlar bence bu konuların tartışma ve konuşma yeri burası değil merak edilenler sorular ve cevaplar PM üzerinden konuşulabilir.

    Tavsiyelerin objektifliği ile ilgili bir durum mevcut bu sebeple forumdaki herkesin bilmesi gereken bilgiler.

    Mesela yukarıdaki sorduğum soruların dışında bir şikayet sitesinde ilginç bir tesadüfe rastladım. Nasıl bir tesadüftür ki Zyxel ekibindeki Emrah Bey'in kullanıcı ismi scandelos görünüyor. Buna benzer başka örnekler ve benimle iletişime geçtiği e-mail adresiyle ilgili ilginç tesadüflerde mevcut.

    Bu sebeple öneri veren kişilerin objektifliği tartışılıyor. Ben X firmasında çalışıyorum "bu modeli öneriyorum ama bu modeli önermiyorum" gibi bir durum olmadan; sürekli aynı marka -sorunlarına rağmen- önerilmektedir.



     ZyXEL P660HW T1 v2 Sürekli Kopma Sorunu




  • beni çok falza ilgilendirmiyor açıkçası, bu qos ile band gelişliği yönetimi arasndaki fark nedir? qos özelliği olan cihazda ip ve mac bazlı download yapılamıyor diye yazmış scandelos elinde qos özeeliği olan varsa kon hakkında bilgi verebiliirmi?
  • ozaman sana soralım Elektrotek bende iki tane zyxel modem var biri p-660hwt1v2 diğeri ve p-6621hw-d1 var ikisini kablosuz görüştürebilrmiyim görüştürebilirsem nasıl yapabilirim? bilgisi oan benimle paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: destuni

    ozaman sana soralım Elektrotek bende iki tane zyxel modem var biri p-660hwt1v2 diğeri ve p-6621hw-d1 var ikisini kablosuz görüştürebilrmiyim görüştürebilirsem nasıl yapabilirim? bilgisi oan benimle paylaşırsa sevinirim.

    İki modeli de kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemem. Ama iki modeminde Wi-fi kısmında WDS menüsü varsa yapabilirsiniz. Kullanan kişiler daha net cevap verebilir.
  • bir bilen yokmu arkadaşlar 661 modemde wds menüsü var ama 660 da göremedim yazılımi axd.3 scandelos senin bir bilgin varmi acil yardım lütfen
  • aşağıda zyxel p-660hwt1v2 wds hemde p-661hw-d1 wds dokümanları mevcut umarım işini görür sonucu bildirirsen sevinirim.

    ftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/ADSL_Modem/P-660HW-T1%20v2%20WDS%20telnet.JPG

    ftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/ADSL_Modem/P-661HW-D1%20WDS%20WEB.JPG




  • hay ALLAH razı olsun scandelos sende olmasan yeni bir access point cihazı almak zorunda kalacaktım yardımların için çok teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.