Şimdi Ara

ZyXEL P-660W-T1 Modem Nat TYPE: OPEN Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben başlıkta belirttiğim modeme sahibim ve PS3'ten Modern Warfare 3 oynuyordum online. Ancak Nat TYPE'ım Moderate olduğu için host olamıyordum dolayısıyla pingli oynuyordum. Çok uğraştım portlarla DMZ ile filan olmamıştı. Forumdan Zeus'a sormuştum o da yardımcı olamamıştı. Yardım ekşi sözlük'ten washe adlı yazardan geldi.

Windows 7 kullanıcıları için;

-Denetim masasına girin.
    - Sağ üstteki arama bölümüne özellik yazın, "Windows özelliklerini aç ya da kapat" gelecek, ona tıklayın.
    -Oradan telnet istemcisi ile telnet sunucusuna tik koyun. Tamam deyin. Telnet hizmetini açmış olacaksınız.
    -Sonra çalıştır'dan cmd'yi açın. telnet 192.168.1.1 yazıp(bu ip modemden modeme değişebilir, modeminizin yerel ip'sini yazacaksınız yani.) enterlayın.
    -Size modem arayüzüne giriş şifresini soracak. Onu yazın enter'layın.
    -Ardından da şu komutu girin:
    ip nat cone 3

sonra exit yapıp çıkın. İşimiz halloldu.

Diğer işletim sistemleri için bilmiyorum. Çünkü çözümü üreten kişi ben değilim. Yardım aldığım kişinin mesajını buraya aktarıyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crinix16 -- 9 Nisan 2012; 14:03:01 >

• black ops içinde aynı mı ?
  • Çok uzun süre uğraşmıştım bu modemle ama yapamayıp satmıştım.Helal olsun bulan arkadaşa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Çok uzun süre uğraşmıştım bu modemle ama yapamayıp satmıştım.Helal olsun bulan arkadaşa.

bende uğraşıyorum sabrım taşmak üzere
  • Aradan aylar geçmiş ama belki 1 kişi cevaplar. Konu sahibinin dediklerini yaptım ancak yine de NAT Strict olarak gözüküyor.Zyxel modem kullanıyorum, nasıl NAT Open yapabilirim?
  • Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımı yapmana rağmen olmuyorsa daha nasıl yapılır bilmiyorum. Zyxel'e yazmayı dene ya da yabancı kaynaklara bak.
  • aynı sorun bendede var modern warfare 3 te ama benım pc xp nasıl olacak bilen varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vistada bu ayarı yapabiliyormuyuz bilen varmı ?
    ps4 de bile nat type 3 çıkıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.