Şimdi Ara

Zyxel modem şifemi bilmiyorum... yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Zyxel modem şifemi bilmiyorum... yardım

Cs için port açıcam fakat port açmak için giriş yapmam lazım.. Şifre soruyor 1234 değil nasıl öğrenebilirim?

Resetleyemiyorumda modemi yeniden nasıl kuracağımı bilmiyorum Yardımcı olursanız senivirim

• senin adına üzgünüm.Ya hard reset atıp baştan kuracaksın ya da o portu açamayacaksın :)
    başka yolunun olduğunu sanmıyorum ama varsa da şimdiden afedersin arkadaşım :)
  • Modeme reset attıydım bi ara fakat tam bir curcuna yaşandı geri düzeltemedim . Eve yetkili kişileri çağırdık onlarda sanırım kafalarına göre şifre koymuşlar bize söylemedilerde şifreyi . Eğer basit birşeyse bunu kurmak, reset atayım dicem ama bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 30 Ocak 2008; 0:59:24 >
  • dostum internete bağlanabileceğin başka bir pc war ise sana msnden yardımcı olurum ama bu gece ve yarın gündüz değil
    ancaaaaaaaa yarın akşam :)
    ama buradan da yazabilirim nasıl yapacağını fakat çıkmam gerekiyor
    yarın istanbuldan yazılımcılar gelecek yoğun birgün olacak kusura bakma
    dediğim gibi anca yarın akşam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 30 Ocak 2008; 1:01:23 >
  • evde 2 pc var ama 2 side aynı ağ bağlantısında Yardımın için genede teşekkürler arkadaşım..

Resimli anlatım varmıdır acaba internette biraz kurcalim
  • kendi cdsi içinde netin kurulum videosu var zaten , ama sorun sadece şifre ise ( tam anlamadım çünkü ) ilk yapılandırma arayüzündeki şifre ya 1234 yada router dir bnm bildiğim yada şifre yerini boş bırakıp ok basıp geçmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: djsam

kendi cdsi içinde netin kurulum videosu var zaten , ama sorun sadece şifre ise ( tam anlamadım çünkü ) ilk yapılandırma arayüzündeki şifre ya 1234 yada router dir bnm bildiğim yada şifre yerini boş bırakıp ok basıp geçmek

2 side tutmadı, sorun sadece şifre.. Port açmam lazım ama şifreyi bulmadan gerekli işlemleri yapamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şifreni değiştirmedilerse; 1234 veya 12345 veya admin veya root veya setup şıklarını dene genellikle bunlardan biridir.
  • Port açma: Konu ile ilgili resimli anlatım var internette biraz kurcala yazı burada.
  • reset at fabrikasyon şifre 1234 ayarları tekrar yapman lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.