Şimdi Ara

zyxel modem kullanan bi arkadaş bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ...................http://192.168.1.1/rpSys.html

adresinden modemin arayüzüne giriyorum fakat durum yazan yer geliyor ben işyerindeyim her seferinde ip değişmek için modemin yanına gitmekden bıktım ... durum yazan ekrandan resetleyemiyroum pc üzerinden resetlemek için başka ip numarasımı var... yoksa nerde yanlış yapıyorum yardım edin lütfen sabah beri reset ekranını bulamadım

edit: model P-660HW-T1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 19 Eylül 2007; 14:35:00 >

• dostum Ben telnet kullanarak bağlanıyorum zyxel modemime,

ip adresini yazıyor bağlanıyorum telnette,
    ordan sırasıyla (artık otomatikleştim) 24 tuşlayıp enter, 4 tuşlayıp enter 1 tuşlayıp enter yazıyorum, modemim resetlenmiş oluyor, daha sonra bir tuşa basın ekranından dönüp esc tuşuna basıp 1 tuşluyorum, böylece system status geliyor burda zaman aşımı olmuyor, böylece reset atmam gerektiği zaman system status'den esc ile çıkıp 4 ve 1 e basıyorum ve resetlenmiş oluyor modem. Benim çözümüm bu.
  • bende ağ bağlantısı var senin yöntem bend eolmaz ki sadece modemin arayüzüne girmem lazım reset bölümüne
  • dostum modemi redetlemeden ip değiştiriyorum şifreni yanlış yaz uygula sonra düzelt ip yenilendi
  • quote:

Orjinalden alıntı: catastrop

dostum modemi redetlemeden ip değiştiriyorum şifreni yanlış yaz uygula sonra düzelt ip yenilendi

aynen...

şifreni veya kullanıcı adını yanlış yazıp kaydettikten sonra tekrar eski haline döndür...
  • yaw işte bende o şifre yazan ekranın olduğu ayar yerini arıyorum modeme giriyorum fakat durum yazan yere ayar olan yere giremiyorum
  • Sol menüden wizard setup seçeneğini tıkla...Ayarlara dokunmadan next'e bas...Bir sayfa sonra kullanıcı adı ve şifrenin olduğu bölüme geleceksin....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Sol menüden wizard setup seçeneğini tıkla...Ayarlara dokunmadan next'e bas...Bir sayfa sonra kullanıcı adı ve şifrenin olduğu bölüme geleceksin....

solda menü yokki arkadaşta

aynı durum bendedevardı gidip iade ettim

iç uğraşamam

şimdi usr nin keyfini sürüyorum
  • explorer mı kullanıyosun?
    explorer kullanmıyosan olabilir o menüyede gelmek içiğm ip adresinin üstüne tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 20 Eylül 2007; 22:54:49 >
  • burda tıklanacak tek yer var soldaki model no onada tıklayınca aynı ekran çıkıyor

büyük resim için

http://img218.imageshack.us/img218/3649/aaahe8.jpg

zyxel modem kullanan bi arkadaş bakabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 21 Eylül 2007; 12:18:35 >

• Peki explorer çubuğuna sadece 192.168.1.1 yazdığında da bu mu geliyor?...

Sonuna o eki koymadan sadece bu adresi kullanıp girmeyi dene...

Bi de kablosuz olarak mı bağlanıyorsun, eğer öyleyse kablo ile 192.168.1.1 e girmeyi dene?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Peki explorer çubuğuna sadece 192.168.1.1 yazdığında da bu mu geliyor?...

Sonuna o eki koymadan sadece bu adresi kullanıp girmeyi dene...

Bi de kablosuz olarak mı bağlanıyorsun, eğer öyleyse kablo ile 192.168.1.1 e girmeyi dene?...

o şekilde yazıyorum zaten şifre ekranı geliyor entera basınca o sayfa geliyor .. modem kablolu bağlı
  • işte gelmişsin o yere modemi ayarlamak için kullandığın kullanıcı adını ve şifreyi yazmadan entere basıyorsan sana sadece durumunu gösterir modem haa sen kullanıcı adı ve şifreni girdiğin halde buraya geliyorsa o zaman kullanıcı adını ya da şifreni yanlış yazıyorsundur.
  • erhanzeynel çok iyi açıklamış eğer şifreni girmeden entera basarsan sana sadece durum penceresini gösterir normalde şifre 1234 dür
    normal giriş ekranında şifre bölümüde 4 hane var zaten o şifredir diye enter dersen sadece durum ekranı gelir karşına şifre yerine 1234 yaz o olmazsa
    fabrika ayarlarına dönmek için arkadaki reset tuşuna 10 saniyeden çok bas
  • quote:

Orjinalden alıntı: catastrop

erhanzeynel çok iyi açıklamış eğer şifreni girmeden entera basarsan sana sadece durum penceresini gösterir normalde şifre 1234 dür
    normal giriş ekranında şifre bölümüde 4 hane var zaten o şifredir diye enter dersen sadece durum ekranı gelir karşına şifre yerine 1234 yaz o olmazsa
    fabrika ayarlarına dönmek için arkadaki reset tuşuna 10 saniyeden çok bas

ŞİFREYİ GİRİNCEDE AYNI YER

resete basmadım resete basarsam ve o ekran gelmezse ve gelmez biliyorum sonra işyerinde papaz oluruz bana o ekran lazım

• modemi işyerinde kim kurdu tahminen kurarken modemin şifresini değiştirmiştir
  • yok ya değişmedi eminim buna ve şunada eminim ki yaparken o söylediğim ayar sayfasını açtı 1 sefer bende açtım o üstteki adres çubuğundaki rakam aynıydı uzantısı değişikti ben o uzantıyı arıyorum...

SORUNU ÇÖZDÜM şifreyi yanlış yazınca o ekran çıkıyor ... benim şifreyi değişmişler rset attım modeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 6 Eylül 2010; 17:23:37 >
  • bende wireless bağlantısını kuramıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.