Şimdi Ara

## ZyXEL modem ayarları,sorunları & istekleri genel başlık ## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
61.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba ,

    Elimde Zyxel P660WT1V3 tek portlu kablosuz modem var. Amacım zyxel ile huawei hg253 modeme kablosuz bağlanıp , zyxelden kablosuz yayın yapmak. İki modemde de wps ,wds desteği var ama ben ayarlarını yapamadım.bu modelde böyle bir şey mümkünmüdür. nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim. zyxel in arayüz demosunu linkte veriyorum. şimdiden teşekkür ederim...

    Zyxel P660WT1V3 arayüz demosu
  • Merhaba,

    Yaklaşık bir hafta önce zyxel p-660-hn-f1z model bir modem router aldım. internete bağlanmada sorun yaşamıyorum ama kablosuz ağ üzerinde bilgisayardan tv'ye video aktarıyorum. dlna kullanıyorum. ama video başladıktan yaklaşık 15 dakika sonra akış duruyor ve dlna kendini resetliyor, ağ üzerindeki medya sunucuların olduğu sayfaya dönüyor.

    daha önce airties 211 kullanıyordum ve hiç bir sorun yaşamadım. ama zyxel saatlerimi aldı, sorunu çözemedim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    windows 7 ve 8 kullanıyorum.
    tv'de dlna var.
    tv'de ve modem router'da yazılımlar güncel.

    şimdiden teşekkür ederim.
  • güvenlik ayarını wpa-psk yaptım, sonuç aynı. ayrıca mp3 dinlerken de aynı şey oluyor.
    yayın türünü N'den g'ye düşürdüm yine aynı şey oluyor, 15. dakikada dlna reset atıyor.
  • yaşadığım sorunun router'dan kaynaklı olduğundan tam emin değilim...
    router'ın güvnelik duvarını kapattım. aynı sonuç, 14-15 dakika sonra router kendini resetliyor.
  • Mezzmo ya da Samsung allshare gibi programlar kullanıp video akışı yaptığımda bağlantıda kalma sürem 25-30 dakikaya kadar çıkıyor.

    bağlantı kesilmesi civarında router kaydında firewall timeout diye bir kayıt çıkıyor.
  • ZYXEL P-661HNU-F1 300MBPS 3G DESTEKLİ KABLOSUZ- marka modemi turkcell 3 g ile kullanma istiyorum ayarları zor mudur ayrıca vinn cihaz uyumluluğu varmıdır şimdiden teşekkürler teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P-2602HWL-D1A marka zyxel kablosuz modemimiz var. ben bu modemde içerik filtrelemeyi kullanmak istiyorum. Facebook kelimesini yazdığım zaman engelleme yapıyor fakat googleda facebook diye arattığımızda site https: olarak geliyorsa girişe izin veriyor amawww.facebook.com gibi başında https yazmadan girilmek istediğinde engelliyor. Ben kesinlikle facebooka giriş yapılsın istemiyorum security diye belirlenmiş https sitelere girişi nasıl engellerim?
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yaklaşık 7-8 yıldır kullanıp da hiç sorun yaşamadığım Zyxel 660HW model modemimde son birkaç haftadır ilginç bir bağlantı sorunuyla karşı karşıyayım. Modem internete bağlanıyor ve DLS ışığı olması gerektiği şekilde yanıyor, kablosuz olarak modeme bağlandığımda sorun yok fakat cihazın ethernet girişi üzerinden internet alamıyorum. Modemin arayüzüne erişmede de sorun yok fakat LAN üzerinden internet bağlantısı çalışmıyor bir şekilde. Genelde tam tersi durumlarla karşılaşılır, ethernet üzerinden pek sorun çıkmaz, kablosuz bağlantı sorun çıkarma potansiyeline daha çok sahiptir ama her nasılsa durum tersine döndü benim modemde.

    Kablosuz bağlantıda sorun görünmemesine rağmen bilgisayarda hem yerel ağ bağlantısı, hem de kablosuz ağ bağlantısı aktifken internete giremiyorum. Üzerinde ünlem işareti olan yerel ağ bağlantısını devre dışı bırakıp da sadece kablosuz bağlanırsam internete çıkabiliyorum. Ancak modeme bağlı bir access point ile interneti başka bir yerle paylaştığımdan modemin ethernet girişinden bağlanmaya da ihtiyacım var. Modem ethernet üzerinden internet vermeyince doğal olarak access point de çalışmıyor. Sorunları gider dediğim de "Windows kaynakla veya aygıtla iletişim kuramıyor, birinci dns sunucusu" hatası alıyorum. Bu sorunun neden kaynaklandığına ve gidermek için ne yapılması gerektiğine dair birçok araştırma yaptım, önerilenlerin hepsini uyguladım ama sonuç değişmedi. Ancak modemi saatlerce kullanmadıktan sonra tekrar açarsam ethernet üzerinden de bağlanabiliyorum, fakat 15-20 dakika sürmüyor aynı hatayı veriyor. Bu hatayı aldıktan sonra Yerel Ağ Bağlantısı'nı devre dışı bırakıp wireless üzerinden bağlanırsam interneti kullanmaya devam edebiliyorum, tabi ethernet üzerinden bağlı olan access point interneti alıp dağıtamıyor.

    Kısacası bu bir internete bağlanamama ya da bağlantının kopması sorunu değil, internete kablosuz olarak bağlanabilirken ethernet üzerinden bağlanamama sorunu. Bilgisayardan kaynaklanabilir mi diye düşünerek farklı bilgisayarlarla denedim, sonuç aynı. Kablodan olabilir mi dedim ve farklı kablolarla test ettim, değişen birşey yok. DNS ve benzeri ağ ayarlarını her bir kombinasyonda denedim, gene aynı gene aynı.. Modeme reset attım, yeniden kurulum yaptım bana mısın demedi.. Yani modemden kaynaklandığı kesin elbette. Başka bir modemle denedim ve ethernet üzerinden de bağlanabildim. Ancak yeni bir modem almadan önce aceba gözümden kaçan başka bir ayrıntı, denemem gereken başka birşey olabilir mi diye foruma sormak istedim. Bu sorun neden kaynaklanabilir arkadaşlar? Modem ömrünü doldurmuş ve LAN girişleri bozulmuş mu olabilir mi? Eğer modem mefta olduysa yeni ve iyi bir modem almayı düşünüyorum. ancak 150-200 TL masrafı gereksiz yere yapmış olmak istemiyorum eğer sorunumun bir çözümü varsa. Yanıt almak dileğiyle, iyi forumlar.




  • Zxnel VMG3312-B10A DLNA özeeliğini kulllanamayanlar cihazı güncellesinler.

    ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/VMG3312-B10A/Firmware/TTNET/100AAEF0D10.bin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N7K -- 23 Ekim 2013; 21:49:37 >
  • p 660hn f1z model modemi 1.5 yil kullandım power ışığı turuncu bir hal alıp neti kopariyordu garantiye yolladim sagolsunlar p 660hnu f1 yolladilar
  • Merhaba,
    P660HNU-F1 modelini arkadaşımın modeminden yararlanarak router olarak kullanmak istiyorum ancak gerekli ayarları yapmama rağmen yapılandırma arayüzünün resminde de görüldüğü gibi internet bağlantısı yok en kısa zamanda yardım bekliyorum, teşekkürler şimdidenn..
     ## ZyXEL modem ayarları,sorunları & istekleri genel başlık ##



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmz97 -- 14 Kasım 2013; 19:10:18 >
  • Bu modem yüzünden haxballa giremiyorum yardım.
  • Arkadaşlar zyxel modemde wifi konusunda sorun yaşıyorum, başlık açtım bi göz atabilir misiniz:

    http://forum.donanimhaber.com/m_86087652/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

    merhaba ,

    Elimde Zyxel P660WT1V3 tek portlu kablosuz modem var. Amacım zyxel ile huawei hg253 modeme kablosuz bağlanıp , zyxelden kablosuz yayın yapmak. İki modemde de wps ,wds desteği var ama ben ayarlarını yapamadım.bu modelde böyle bir şey mümkünmüdür. nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim. zyxel in arayüz demosunu linkte veriyorum. şimdiden teşekkür ederim...

    Zyxel P660WT1V3 arayüz demosu

    ZyXEL modemlerde bulunan WDS yalnızca kendi modelleri ile kablosuz görüşmek için dizayn edilmiştir, bunun için evrensel tekrarlayıcı özelliği olan bir access point cihazı almalsıın.

    http://www.vatanbilgisayar.com/network-aksesuari/zyxel-nbg-416n-nbg-416n-150mbps-kablosuz-access-pointrouteruniversal-repeater/productdetails.aspx?I_ID=59652




  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizcaptain

    ZYXEL P-661HNU-F1 300MBPS 3G DESTEKLİ KABLOSUZ- marka modemi turkcell 3 g ile kullanma istiyorum ayarları zor mudur ayrıca vinn cihaz uyumluluğu varmıdır şimdiden teşekkürler teşekkürler

    P-661HNUF1 model modemin desteklediği 3G modemlerin listesi aşağıdaki gibidir, kurulumu basit nasıl kuracağını linkteki dokümandan bakarak yapabilirsin.

    3G Uyumluluk Listesi

    Turkcell: E176G
    Vodafone: K3765
    Turkcell / Avea – MF190 Yazılımı Versiyonu (BD_MF190TLF3.V1.0.0B06). Olması Gerekmektedir.
    Vodafone - K3806

    Printer Uyumluluk Listesi

    HP Business Inkjet 1000
    HP LaserJet 1022
    HP Deskjet F380
    Lexmark Z645
    Canon MP-530



    ftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/ADSL_Modem/4.%20Aray%FCz%20(%20Linux%20)/P-661HNU%20F1%203G%20Kurulum.pdf




  • Cemyisgolvey C kullanıcısına yanıt
    Sanırım sorunun çözümünü buldum.

    modem modeli : P-660HN-F1Z

    kablosuz lan'da sağ alt köşede gelişmiş ayarlar var. oraya girdiğinizde, IGMP snooping tıklanmış görünüyor. o işareti kaldırıp uygula 'yı tıkladığınızda 15 dakikada bir meydana gelen televizyon ve bilgisayar arasındaki dlna bağlantısının kopması ortadan kalkıyor. daha doğrusu şu an için bir problem yaşamadım, 45 dakikadır bağlantı kesilmedi, aynı videoyu izliyorum. umarım tamamen bu sorun çözülmüştür, yoksa çok keyifsiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemyisgolvey -- 28 Ocak 2014; 9:35:33 >
  • hocam bugün zyxel p-660n-t1a modem aldım. modemi bağladım gerekli ayarlarını yaptım (kullanıcı adı şifre wireless şifresi vb..) sonra modemin dsl ve internet lambası yandı ama internete bir türlü bağlanamadım. google bağlanmak istediğimde 198,168,1,1(gibi bir ip adresine ama bu değil farklı bi adres)/wrongdomain gibi bi siteye yönlendiriyor. birden çok bilgisarda denedim olmadı. servis sağlayıcımda da bi problem yok çünkü başka modem ile bağlanabiliyorum. ben bilmediğim başka bi ayarı varmı onu soracaktım yada daha önce bu sorunla karşılaşan oldu mu ?
  • Zyxel Prestige 600 Modem var haxballa girmiyor yok mu çözüm.
  • Arkadaşlar ben komşumdan ethernet kablosuyla internet alıyorum elimde de p-660n-t1a model modemden var direk ethernet kablosunu bu modeme taksam wirelesla internet paylaştırabilir miyim, ben yapamadım da..........
  • zyxel p-660N-t1a modemim var ve lol(League of Legends) da anlık ping yukselmesi yaşıyorum.. arada bi anda ping tavan yapıyor..baskaa modem taktıgımda sorun yok.. modemim guvenlık duvarını kapatıp denedim gene aynı.. bu sorunu nasıl cozebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.